Divattervezőnek állt Ariana Grande
2016. február 04. 20:19
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
@B.T.S.: Csak egy ok miatt lesz nagy a bevétele; mert maga Ariana drága tervezte a ruhákat. A rajongók kapkodni fogják őket, bárhogy nézzenek is ki.
2016. február 04. 21:45
Imádom Ariana stílusát, szóval nagyon örülök a dolognak.
Biztos szépek
2016. február 05. 06:44
"Moonlight1 "
Lehet igazad van..De majd kiderül akkor mikor meglátjuk a ruhákat..
Szerintem úgy is nekem lesz igazam,de ez most lényegtelen...
De ha esetleg mégsem akkor majd bocsánatot fogok kérni!!!
Amúgy olyan kis cuki vagy hogy mindig megtalálod a módját hogy belém köss..
Szánalommmm.Xd
Lehet igazad van..De majd kiderül akkor mikor meglátjuk a ruhákat..
Szerintem úgy is nekem lesz igazam,de ez most lényegtelen...
De ha esetleg mégsem akkor majd bocsánatot fogok kérni!!!
Amúgy olyan kis cuki vagy hogy mindig megtalálod a módját hogy belém köss..
2016. február 05. 06:47
"a hatalmas"
Neked is csak azt tudom mondani mint "Moonlight1"- nek
"Lehet igazad van..De majd kiderül akkor mikor meglátjuk a ruhákat.."
Forrás: http://starity.hu/magazin/59744-divattervezonek-allt-ariana-grande/#ixzz3zGmiTxGd
Neked is csak azt tudom mondani mint "Moonlight1"- nek
"Lehet igazad van..De majd kiderül akkor mikor meglátjuk a ruhákat.."
Forrás: http://starity.hu/magazin/59744-divattervezonek-allt-ariana-grande/#ixzz3zGmiTxGd
2016. február 05. 09:13
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
B.T.S
Tőlem nem kell bocsánatot kérni.
Inkább foglalkozz a koreai fiuaidal mert nekik biztos jobban menne a "divattervező " munka de meg kiis nézem belőlük amilyen hülyék .
Tőlem nem kell bocsánatot kérni.
Inkább foglalkozz a koreai fiuaidal mert nekik biztos jobban menne a "divattervező " munka de meg kiis nézem belőlük amilyen hülyék .
2016. február 05. 09:16
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
szánalmas vagy...
2016. február 05. 09:21
|
|
|
De mind 1 amíg te írsz az "Ariana -s " cikkek alá olyat ami nem tetszik en reagálok ra .
2016. február 05. 09:54
Én szeretem Ariana stílusát, szerintem a ruhái is jók lesznek, csak az a kár, hogy drágák..
2016. február 05. 12:22
|
|
|
Nem mindenki szeretheti Ariana - t meg pl: a K -pop ot es se szólok hozza a K pop os cikkekhez mert nem érdekel engem , nem szeretem a K pop ot . De te élvezed ugy hogy csináld
2016. február 05. 15:10
|
|
|
De most nem rontod el a kedvem mivel ő a nap Sztárja <333
2016. február 05. 17:54
|
|
|
2016. február 05. 17:55
|
|
|
Wyrd
Te biztos egy tuccat sz*r vagy de o nem egy tuccat
Te biztos egy tuccat sz*r vagy de o nem egy tuccat
2016. február 05. 18:01
|
|
|
B.T.S
Igen biztos tehetségesebben buzis.
Nekem ne mondjad biztos azok az igazi "férfiak " akik macskának kisminkelve pózolnak meg stb. Az Kedves "énekesnő " aki a profilod on van róla ne is beszéljünk egy vérbeli szar amit az énekel meg a hangja is.
Igen biztos tehetségesebben buzis.
Nekem ne mondjad biztos azok az igazi "férfiak " akik macskának kisminkelve pózolnak meg stb. Az Kedves "énekesnő " aki a profilod on van róla ne is beszéljünk egy vérbeli szar amit az énekel meg a hangja is.
2016. február 05. 18:20
|
|
|
De mind 1 nem fogok lesulyedni a kutya szintedre . Mint mar mondtam minden ember más ,másokat szeret stb..
Utalhatod Ariana -t a K pop is sokan utaljak .
Utalhatod Ariana -t a K pop is sokan utaljak .
2016. február 05. 18:40
Na na na
Álljunk csak meg egy szóra!!!!
Ide figyelj te súlyosan agyilag fogyatékos....Tudom hogy nem sok ész és kultúra szorult beléd amiatt nem téged hibáztatlak hanem a fogyatékos anyádat...Már bocs..Elhiszem hogy fáj az igazság erről árulkodik hogy már nem tudsz újat mutatni mindig ugyan azokat írod..Adok egy tanácsot:Mielőtt kinyitod a szádat először szedd össze a gondolataidat és csak utána pofázz...Lehet hogy SZÁMODRA buzik (ami mellesleg nem igaz)De sokkal jobb emberek mint Arianácska..Amúgy meg ha ennyire elítéled a buzikat akk.ezek szerint Arcsicska tesókáját is mert tudod ő valóban homoszexuális....Mellesleg magadat égeted be..Lehet kihúzzák a szemüket de nekik még ez is jól áll nem úgy mint a te kis sztárocskádnak a CUKI stílus ami különben marhára szarul áll neki..Ja és am ha megnézed jobban ő is kopizza a koreaiakat, haj,stílus,viselkedés...STB
Szeretnélek kijavítani aki a profilomon van arról marhára nem tudsz semmit, mert ő nem Cl hanem egy másik énekesnő szóval bukó van öregem..Látszik hogy csak beszélsz a vak világba tudatlanul..
Még így a végére lenne egy kérésem:Többet ne zaklass mert a végén még feltalállak jelenteni itt sztaritin...
Álljunk csak meg egy szóra!!!!
Ide figyelj te súlyosan agyilag fogyatékos....Tudom hogy nem sok ész és kultúra szorult beléd amiatt nem téged hibáztatlak hanem a fogyatékos anyádat...Már bocs..Elhiszem hogy fáj az igazság erről árulkodik hogy már nem tudsz újat mutatni mindig ugyan azokat írod..Adok egy tanácsot:Mielőtt kinyitod a szádat először szedd össze a gondolataidat és csak utána pofázz...Lehet hogy SZÁMODRA buzik (ami mellesleg nem igaz)De sokkal jobb emberek mint Arianácska..Amúgy meg ha ennyire elítéled a buzikat akk.ezek szerint Arcsicska tesókáját is mert tudod ő valóban homoszexuális....Mellesleg magadat égeted be..Lehet kihúzzák a szemüket de nekik még ez is jól áll nem úgy mint a te kis sztárocskádnak a CUKI stílus ami különben marhára szarul áll neki..Ja és am ha megnézed jobban ő is kopizza a koreaiakat, haj,stílus,viselkedés...STB
Szeretnélek kijavítani aki a profilomon van arról marhára nem tudsz semmit, mert ő nem Cl hanem egy másik énekesnő szóval bukó van öregem..Látszik hogy csak beszélsz a vak világba tudatlanul..
Még így a végére lenne egy kérésem:Többet ne zaklass mert a végén még feltalállak jelenteni itt sztaritin...
2016. február 05. 19:10
|
|
|
B.T.S
Es kebzeld nem ítélem el a homoszexuális embereket.Es az hogy sokkal jobb emberek az a te véleményed.
Es kebzeld nem ítélem el a homoszexuális embereket.Es az hogy sokkal jobb emberek az a te véleményed.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: