A film- és popszakma után a divatvilágba is be kíván törni Ariana Grande, aki nemrégiben szerződést kötött a Lipsy Londonnal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Divattervezőnek állt Ariana Grande
2016. február 04. 13:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
dtsz
2016. február 04. 14:17
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
ennek örülök bár elég drégék
2016. február 04. 14:28
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
51 dollár nem is sok értük, egy igazi fanatikusnak muszáj, hogy, legyen legalább egy kedvence álal tervezett ruhadarabja. Kíváncsi leszek azért, mennyibe is fognak majd kerülni.
2016. február 04. 15:56
kíváncsian várom én is. remélem itt Magyarországon is kaphatók lesznek a ruhái ****.****
2016. február 04. 16:38
Remélem jók leszek, mert ha lesz a közelben akkor biztos hogy veszélyes pár darabot.
#Arianator
#Arianator
2016. február 04. 17:12
"nagy akarásnak nyögés lesz a vége".
Szerintem Nem alkalmas rá.Jó ruhákat hord de mindenki tudja hogy azokat nem ő állítja össze.Vannak "sztájlisztjai" akik segítenek neki hogy mi áll jól illetve rosszul.De még szerintem ők sem szak képzettek erre a feladatra,mert ahogy elnézem Ariana fellépő ruháit,hát szerintem nem lesz túl nagy bevétele ennek az új ötletnek...De nekem végül is édes mindegy..DE AMIHEZ NEM ÉRTÜNK ASZT JOBB HANYAGOLNI...Már bocs
Szerintem Nem alkalmas rá.Jó ruhákat hord de mindenki tudja hogy azokat nem ő állítja össze.Vannak "sztájlisztjai" akik segítenek neki hogy mi áll jól illetve rosszul.De még szerintem ők sem szak képzettek erre a feladatra,mert ahogy elnézem Ariana fellépő ruháit,hát szerintem nem lesz túl nagy bevétele ennek az új ötletnek...De nekem végül is édes mindegy..DE AMIHEZ NEM ÉRTÜNK ASZT JOBB HANYAGOLNI...Már bocs
2016. február 04. 18:43
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
B.T.S
Honnan tudod hogy nem ért hozza meg nem látad a ruhákat mar bocs...
Honnan tudod hogy nem ért hozza meg nem látad a ruhákat mar bocs...
2016. február 04. 18:53
|
|
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline
|
Egyébkén tis benne van, hogy a rajongókat akarja meglepni. Egy milliónyi sztár "alkot ruhákat" oszt /direkt írtam így/ senki nem tudja hányan segítenek be nekik. A Kendall Kylie Jenner is próbálkoztak már ruhákkal, és azok is szépek lettek.
Vannak olyan emberek akik több mindenbe tehetségesek. Mindenesetre nem kötelező senkinek se felvenni őket, és úgy felesleges véleményt nyilvánítani, hogy még nem láttuk őket. ^^ Legalábbis én nem tenném.
Vannak olyan emberek akik több mindenbe tehetségesek. Mindenesetre nem kötelező senkinek se felvenni őket, és úgy felesleges véleményt nyilvánítani, hogy még nem láttuk őket. ^^ Legalábbis én nem tenném.
2016. február 04. 19:19
Jajj nekem ez nem biztosan,hogy tetszeni fog.Nem igazán bírom Ariana "cuki"kis stílusát.
2016. február 04. 19:54
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Juj juj, ezt imádni fogom
2016. február 04. 19:59
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Imadni fogom *-* B.T.S. el nem igazan ertek egyet..
De lehetne kicskvel olcsobb
De lehetne kicskvel olcsobb
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.