Az énekesnő úgy döntött, ideje leszámolni a pluszkilókkal, és nyolchetes fogyókúrába kezdett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tóth Gabi nem tartja magát elég vékonynak
2016. február 04. 08:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 04. 08:52
Szerintem semmi baj nincs az alakjával, de felőlem..
2016. február 04. 15:56
biztosan nagyon zavaró lehet az az 1-2 plusz kiló
, de ha nincs jobb dolga mint magát sanyargatnia, akkor hajrá
2016. február 04. 18:04
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Rohadt egészséges lehet az az x napra előre becsomagolt fóliás kaja
2016. február 05. 07:02
Haj,Nem tudom mit izél de szerintem kurvára jó teste van..
Annyira nem bírom mikor valaki tiszta vékony erre meg elkezd beszélni hülyeségeket hogy JAJ; KÖVÉR VAGYOK!Jaj;OLYAN VAGYOK MINT EGY MALAC!!!..Stb Ilyenkor elszoktam gondolkodni azon hogy most tényleg ennyi esze van mint amennyi látszik? Vagy csak szimplán szereti felhívni magára a figyelmet mindenféle hülyeséggel.....?
Annyira nem bírom mikor valaki tiszta vékony erre meg elkezd beszélni hülyeségeket hogy JAJ; KÖVÉR VAGYOK!Jaj;OLYAN VAGYOK MINT EGY MALAC!!!..Stb Ilyenkor elszoktam gondolkodni azon hogy most tényleg ennyi esze van mint amennyi látszik? Vagy csak szimplán szereti felhívni magára a figyelmet mindenféle hülyeséggel.....?
2016. február 05. 18:36
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
BESTfans: Mélységesen egyetértek.
Örülnék, ha úgy néznék ki, mint ő, de hagyjuk... Ennél csak a tanárnőm jobb, aki vékonyabb nálam (sőt, sokkal), erre folyton oda kell figyelnie. Az ilyet abszolút nem értem...
Örülnék, ha úgy néznék ki, mint ő, de hagyjuk... Ennél csak a tanárnőm jobb, aki vékonyabb nálam (sőt, sokkal), erre folyton oda kell figyelnie. Az ilyet abszolút nem értem...
2016. február 07. 09:11
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
És ez mégis kit érdekel? Amúgy azt a kaját biztos nem mondanám egészségesnek,fogyókúrásnak talán de egézségesnek...
2016. március 30. 18:30
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Gabi alakja nekem egyáltalán nem tetszik szerintem mindegy hogy mit csinál magával rajta semmi sem segít.
Lehet ott mellműtét is attól sem lesz szebb.
Pont a hétvégén láttam élőben és tényleg megvan hízva.
Lehet ott mellműtét is attól sem lesz szebb.
Pont a hétvégén láttam élőben és tényleg megvan hízva.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: