Starity

Caitlyn Jenner elárulta, miért nem váltott nemet korábban

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 06. 20:32 #21
- törölt felhasználó -    
Őszinte leszek. Utálom az olyan embereket, akik elítélik a Caitlynhez hasonló embereket. Miért van erre szükség? Miért bűn "másnak" lenni?(nem az, de a sok vadbarom így gondolja. Ja, és meg ne sértődjön az, akire ez vonatkozik, mert az nem lehet jó ember, aki elítéli az ilyeneket) Sok idióta írja, hogy "szánalmas férfi" meg egyebek. Mit gondoltok magatokról? Mi van, ha valamelyik családtagotok(például valamelyik szülőtök, mert bármikor úgy érezheti az ember, hogy többé nem az, akinek született), vagy a gyerekeitek bejelentik, hogy "Anya, Apa, mostantól Benedek vagyok, Barbara nem létezik" vagy fordítva? Mit csinálnátok? Megölnétek? Kitagadnátok? Éheztetnétek és kínoznátok?
Ez szánalmas és gyerekes viselkedés. 2016 van emberek, igazán nyitottnak kellene MINDENKINEK lennie! Caitlynre nagyon büszke vagyok, és örülök, hogy önmaga lehet.
2016. március 03. 23:49 #22
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 793
Csatolások: 0
Azonosító: 197734
Boggietommo1D, honnan veszel ilyen marhaságokat? Mégis ki ölné meg/kínozná meg a saját gyerekét? Az, hogy valaki nem liberális, és elfogadó, még nem jelenti azt, hogy elmebeteg. Nyilván egészen más a helyzet, ha a saját gyerekről van szó. Szerintem Jennert sem ölné meg senki, a gyerekét meg pláne nem. Ha már ennyire szólásszabadság van, akkor tartsd tiszteletben annak a véleményét is, aki mást gondol, mint te.
És ezzel nem azt mondom, hogy Bruce Jenner szánalmas férfi lenne, mert nem az. Csak arra célzok, hogy abból, ha valakinek eltérnek a gondolatai a tiédtől, még nem következik az, hogy egy gyilkos pszichopata.
2016. március 24. 17:16 #23
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
érdekes cikk lett. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!