Az egykori olimpikon és valóságshow-sztár már évtizedekkel ezelőtt is tudta, hogy nőként szeretne élni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Caitlyn Jenner elárulta, miért nem váltott nemet korábban
2016. február 03. 13:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 03. 15:21
Tisztelem, hogy felvállalta a nemi identitását! Bár ne lennének sokan akik elítélnék őt..
2016. február 03. 16:11
|
|
princessofuniverseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.16. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 252331 offline
|
Szerintem erős ember az aki bele vág ebbe az egészbe, nem fogom elítélni, attól én még nem leszek jobb ember. Viszont azt jó hallani, hogy így már teljesen boldog. Remélem ki tudja élvezni, hogy végre az lehet aki mindig is akart.
2016. február 03. 16:23
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (princessofuniverse @ 2016.02.03. 16:11)
Szerintem erős ember az aki bele vág ebbe az egészbe, nem fogom elítélni, attól én még nem leszek jobb ember. Viszont azt jó hallani, hogy így már teljesen boldog. Remélem ki tudja élvezni, hogy végre az lehet aki mindig is akart.
Teljesen igazad van.
2016. február 03. 17:14
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Gratulalok ennek a mai generacionak h ennyire eliteli a melegeket.ha o igy erzi jobban magat oke.de az h egyesek kommentje itt....gyulolom a homofobokat.amugy lenyeg h neki legyen jo
2016. február 03. 20:25
Azért ezt a lelki terhet viselni ennyi éven át nehéz lehetett neki..
2016. február 04. 02:21
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Kicsit elkell vonatkoztatni attól, hogy ő egy Jenner-Kardashian! És habár nem tudom megérteni, hogyha ennyire nőnek érezte magát, hogy jött össze neki a nemi élet a feleségével, ettől függetlenül örülök, hogy jól érzi magát a bőrében!
2016. február 05. 15:20
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ne mondja már ,hogy a volt felesége megint az oka ,hogy nem tette meg már rég, talán fegyvert szorított a fejéhez és úgy fenyegette azért maradt vele 20 évig és csinált két gyereket neki. Nem vagyok a melegek vagy a transzneműek ellen csupán azokat az embereket utálom akik mindig másra fogják a dolgokat közben csak saját gyávaságuk miatt nem léptek. Átgázolt a családján és most ünnepelteti a bátorságát amiért felvállalta másságát de ahhoz nem volt elég bátor hogy személyesen közölje családjával átoperáltatja magát, tudtak arról ,hogy nőnek érzi magát de a műtétekről és arról hogy belekezd a nemátalakításba tv-ből szereztek tudomást ezt Khloe mondta el a műsorába
2016. február 06. 20:21
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Most vessetek meg, de én ezt nem értem, ha nő akart lenni, akkor miért kellett neki 2 vagy 3 feleség, meg fene tudja mennyi gyerek, és Krist se tudom megérteni, hogy akkor most miért kellett előadnia a nagy drámát, ha kezdetektől fogva tudta, hogy mi a dörgés?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: