A hatodik hónapban járó kismama pocakja szépen gömbölyödik, amit az Instagramon volt szerencsénk megcsodálni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csobot Adél pocakot villantott
2016. február 03. 09:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 03. 10:25
|
telekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.01. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 250263 offline
|
Igen, annyira tartja meg magának a magánéletét, hogy mindenkivel tudatta, még azzal is akit nem is érdekelt, hogy ő most terhes. Amilyen vékonyka 5 hónapig nyugodtan "védhette volna" a magánéletét... de hát valamiből élni kell, ha már minden második ember énekes...
2016. február 03. 12:05
Jéé, tényleg terhes? Én azt hittem csak azért mondja, hogy megnyerje a Sztárban sztárt.xd
2016. február 03. 13:09
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Biztos aranyos baba lesz
2016. február 03. 14:42
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Bírom, hogy "védik a magánéletüket", de mindenhol aktívan jelzik, hogy éppen mi a helyzet velük.
Az is vicces, hogy "titokban akarták tartani a terhességet", de azért már két hónaposan bejelentették, hogy jön a baba.
Amúgy nem ez az első "pocakvillantás", mivel a Story címlapján egy olyan kép van róluk, ahol Adél fedetlen hasán egy kék szív van.
Ez csak egy sminkelős kép.
Amúgy nem ez az első "pocakvillantás", mivel a Story címlapján egy olyan kép van róluk, ahol Adél fedetlen hasán egy kék szív van.
2016. február 03. 15:03
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Biztos aranyos lesz a kisbaba.
2016. február 03. 17:54
Mikor először láttam Adélt, olyan semleges volt a számomra. Aranyosnak tűnt, de mégis valamitől taszító is volt.
Ám amióta komoly kapcsolatban van Bencével, elkezdtem egyre inkább nem szimpatizálni vele.
Bencével úgyszintén. Amióta csatlakozott az RTL Klub csapatához, nagyon megváltozott és sajnos én úgy látom, hogy nem a jó irányba.
Félre értés ne essék, őszíntén gratulálok a kisfiúkhoz!
Viszont azért kicsit halogathatnák ezt a témát.
Ahogy a cikkben is mondják, ha komolyan megszeretnék őrizni a magánéletüket, akkor azért jobb ha tudják hol a határ, mert most már tényleg ez folyik a csapon is.
Ám amióta komoly kapcsolatban van Bencével, elkezdtem egyre inkább nem szimpatizálni vele.
Bencével úgyszintén. Amióta csatlakozott az RTL Klub csapatához, nagyon megváltozott és sajnos én úgy látom, hogy nem a jó irányba.
Félre értés ne essék, őszíntén gratulálok a kisfiúkhoz!
Viszont azért kicsit halogathatnák ezt a témát.
Ahogy a cikkben is mondják, ha komolyan megszeretnék őrizni a magánéletüket, akkor azért jobb ha tudják hol a határ, mert most már tényleg ez folyik a csapon is.
2016. február 03. 17:56
Kíváncsi vagyok,hogy fog Adél produkálni ezt az anyaságra értem.
2016. február 03. 17:57
Idézet (Gajcsi @ 2016.02.03. 14:42)
Bírom, hogy "védik a magánéletüket", de mindenhol aktívan jelzik, hogy éppen mi a helyzet velük.
Az is vicces, hogy "titokban akarták tartani a terhességet", de azért már két hónaposan bejelentették, hogy jön a baba.
Ez csak egy sminkelős kép.
Egyet értek veled, ezeket a képeket már én is láttam, ráadásul épp csak úgy hallgattam először a Story Extra műsorát és ironikus, de épp ez volt a téma és mutatták is a Story magazin képeit, ami hát ugye nem meglepő... szóval valóban nem ez az első.
2016. február 04. 13:52
|
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline
|
nagyon szép kismama
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: