Starity

Harry Styles szakított a One Direction menedzsmentjével

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 02. 21:49 #81
- törölt felhasználó -    
Miért lennének szét drogozva?Neked így néz ki egy szétdrogozott meg egy szétesett? Könyörgöm laugh.gif Amúgy sok sikert nekik!!Nekem az 1D örök hiába folytatják szólókarrierben heart.gif
2016. február 03. 13:02 #82
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Lambika, most sikerült egy véleményt kulturáltan megfogalmaznod és még egyet is értek vele good.gif ez van, el kell fogadni
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2016. február 03. 14:28 #83
forever03
forever03
új tag

Státusz"Állj ki amellett, amiben hiszel,még akkor is,ha egyedül maradsz."-Andy Biersack
Hozzászólás: 59
Csatolások: 0
Azonosító: 248889
Hát nem tudom , hogy így visszatér-e a One Direction sad.gif De sok sikert Harry-nek smileeee.gif
2016. február 03. 15:17 #84
Peyker
Peyker
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 249790
Várható volt ez,a feloszlás. Kinőttek a tinibanda szerepből, de szerintem akik szereték őket ez után is hallgatják szólóban is. Bevalom én is szeretem őket pedig 22 leszek.

Azt meg, hogy Harry biszex nem hinném szerintem ezt a Larry Stylinson dolog is csak kitaláció amit csinálnak csak poénkodás.
2016. február 03. 17:07 #85
- törölt felhasználó -    
nekem ez egy kisse furcsa, hogy eloszor zayn aztan a tobbi csapattars is a szolokarrieren jar az eszuk. Nagyon szerettem illetve szeretem oket(habar zayn mar nem igazan szimpatikus a szamomra) Mindenki mar napok ota hangoztatja,hogy ok bizony szetmennek, de nem hittem el..egeszen idaig, pedig a fiuk nem azt mondtak, hogy visszaternek? vagy ugy ertettek, hogy enekelni tovabbra is fognak, csak nem csapatban? Ha tenyleg szolokarrierbe vagnak, sok sikert kivanok nekik. Elkepeszto peldakepeknek tartom oket, hisz miota a vilag megismerte, hogy kik is ezek a sracok, megallas nelkul dolgoznak, ossz-vissz 3szor mentek haza egy evben.

Az,hogy neha ittak illetve innak szerintem nem egy nagy kaosz. Hidd el, vannak sokkal rosszabb peldakepek, akiknek botranyukrol tobbet hallunk, mint a sajat karrierjuk manapsag.

ui.: minden legnagyobb banda a csucson hagyja abba smileeee.gif
Tamogatom oket barmi is fog torntenni.
2016. február 03. 17:10 #86
- törölt felhasználó -    
is it too late to say sorry for not using accentuated letter? biggrin.gif
2016. február 03. 17:43 #87
- törölt felhasználó -    
Sok sikert Harry:) Remélem nem oszlanak fel... :/
2016. február 03. 19:00 #88
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Úgy tűnik ez a szünet örökre szól...A 4 srácból szerintem Harrynek van a legnagyobb esélye, hogy egyedül is sikeres maradjon hiszen neki volt a legjobb hangja mindannyiuk közül. Sok sikert kívánok neki, ja meg egy fodrászt mert ez borzalmas frizura. laugh.gif
2016. február 03. 19:53 #89
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Ez még nem jelenti hogy vége a One Direction-nek és meg is igérték hogy visszatérnek szóval remélem nem gondolják meg magukat. Egyébként is ha fel is oszlik a banda én annak örülök hogy szólókarierrbe kezdenek mert imádom a hangjukat és támogatni is fogom őket ha kell. Lényegtelen hogy együtt vagy külön dolgoznak nekem mindig a kedvenceim lesznek.
2016. február 04. 02:00 #90
ElenaBells
ElenaBells
visszatérő vendég

StátuszMrs. Styles
Hozzászólás: 115
Azonosító: 144061
Istenem ekkora hülyeséget! smileeee.gif 1) érdekes minden ilyen infó egy meg nem nevezett "baráttól" származik aki annyira nagyon közel áll a fiúkhoz. 2) rengeteg helyen olvastam, köztük neves angol oldalokon, hogy az ÖSSZES fiúnak lejárt a szerződése, ami azt jelenti, hogy simán megtehetik, hogy ők is Jeffhez igazoljanak! Csak gondolkodjatok emberek tv műsorokban, twitteren, a közönség előtt mondták ki, hogy ÍGÉRJÜK. Annyira nem hülyék, hogy egy ilyennel rombolják az imidzsüket.. Csak gondolj bele, ha neked valaki megígér valamit és nem teszi meg milyen mérges vagy... Nem kockáztatnák. És nem nem arra hivatkozok, hogy ohh ők becsületes emberek (pedig azok) hanem arra, hogy ez marketing. A sztárok nem ígérgethetnek csak fűbe-fába nyílvánosság előtt. Ha pedig ez mellett sem térnek vissza... Háát... Nagy csalódás lesz, de imádni fogom őket külön is! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Pityang
2016. február 04. 15:55 #91
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Idézet (Abbey Wolf @ 2016.02.02. 18:01)
Anzi7 figyi Harry már bevalotta hogy randizott Louissal bocsi. És Harry azt is hogy Bisexuális.  És szerintem meg együtt vannak és nem tudom te miért nem fogadod el az igazságot.

Öhm... én tényleg nem azért folyok bele a dologba, mert mindenképpen folytatni akarom a kommentháborút, de mikor mondott ő ilyet hogy randizott volna vele? blink.gif Harry legtöbb megjegyzése poén. Előszeretettel tesz rengeteg kétértelmű megjegyzést. Hogy miért, azt nem tudom, viszont Harry véleménye szerinte heteroszexuális, ezt 2013-ban meg is erősítette. Harry soha sem mondta hogy biszexuális, ahogyan Louis sem. Miért forgatod ki a szavaikat?
2016. február 05. 15:04 #92
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
felbomlik?
2016. február 05. 23:46 #93
ShinRaNa
ShinRaNa
új tag

StátuszS♡NE
Hozzászólás: 53
Azonosító: 246524
mindig elmondják, hogy neem, nem bomlanak fel, de nagyon úgy tűnik pedig.
2016. február 05. 23:57 #94
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Szép volt, jó volt, de köszönik szépen, szeretnék a saját útjukat járni. Már a kezdetekkor is borítékolható volt, hogy ez az egész nekik csak egy ugródeszka volt, hiszen külön-külön egyik sem akkora egyéniség és tehetség, hogy önálló sikereket érjenek el. Pár éve megy már a huzavona. Szünetelünk, de az egyik kiszáll, most megint azt mondjuk, hogy szünetelünk. Érezni, hogy ez az egész merre felé is tendál. Fel akarnak oszlani, de azért mégse, mert félnek a bukástól. Ugyanolyan megkreált fiúbanda voltak ők is, csak míg ők pár évig bírták, addig pl. a Backstreet Boys még 2005-ben is sikereket ért el, pedig inkább a '90-es évek tinijeit célozták meg. Lássák be végre, hogy megunták ezt az egészet, oszt' eriggyen mindenki a maga dolgára.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2016. február 06. 18:39 #95
- törölt felhasználó -    
MI értelme a szólókarriernek, ha ők úgyis csak bandában jók, együtt?
2016. február 06. 18:43 #96
- törölt felhasználó -    
Klauflau egyetértek.
2016. február 07. 19:40 #97
- törölt felhasználó -    
Én csak egy dolgot nem értek... ha szünetre mennek mert pihenni akarnak akkor miért nem pihennek? Nem hiszem, hogy olyan nagy pihenés az, hogy a szóló karrierükön dolgoznak... De mind1... igazából azt csinálnak amit akarnak... de már nagyon idegesítő hogy minden második hír arról szól hogy feloszlanak, vagy nem, meg hogy szólókarrierbe kezdenek...
2016. február 07. 21:54 #98
Bree99
Bree99
visszatérő vendég

StátuszMillion lies in a million temples, It’s only fear, become a pioneer oh-oh.
Hozzászólás: 123
Csatolások: 3
Azonosító: 251699
tuti visszatérnek. biggrin.gif Csak azt nem értem, hogyha pihenni akartak akkor Harry miért nem lóg a barátival és a családjával meg ilyenek. De ő tudja. én szurkolok neki. smileeee.gif
2016. február 14. 09:41 #99
MrsHoran2001
MrsHoran2001
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 243927
Bazdmeg már :DDD Harry lépett le először, de mára már a többiek is, most már egyikük sincs a Modest-nél biggrin.gif
Mindannyian az Azoff-nál lesznek, a cikk író is ember. Kétlem, hogy a Modest nyilatkozott volna, de ha tévedek, kérnék egy forrást, honnan szedted ezt kedves cikk író, akinek a One Directionos cikkjeinek 99,9%-ában egy közeli barát nyilatkozik, akiről semmit sem tudunk és forrás sincs róla biggrin.gif Arra senki nem gondol, hogy szimplán már csak mindannyian ott akarták hagyni a Modest-et a francba? A Modest szörnyűen bánik velük, jó, menedzseli őket, minden, de ezek mellett undorítóan bánik velük. Most lejárt a szerződés, ígyhát mennek máshoz biggrin.gif Ennyi biggrin.gif
2016. február 14. 09:43 #100
MrsHoran2001
MrsHoran2001
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 243927
Harry meg Liam meg szimplán dalszövegíró is, besegédkezik, nem azt jelenti hogy feloszlik a banda, istenem, sok pihent agyú.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok