Harry Styles szakított a One Direction menedzsmentjével
2016. február 02. 18:34
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Utalom a 1D-t de Harry nelkul nincs semmi.a 1D mar nem 1D Harry belkul.amikor Zayn kilepett mar akkor lehetett szamitani arra h feloszlik a banda.nem rogton hanem lassacskan
2016. február 02. 18:38
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Sanah semmi köze sincs. Csak elmondtam neki.
2016. február 02. 18:40
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
summerbreeze
Sok olyan énekes volt akik ilyen körülmények között kezdtek volna szólókarrierbe? Nem tudom, nem vagyok otthon ilyesmikben, én az alapján fogalmaztam meg a véleményemet, ahogyan Harryt ismerem. Rengeteg olyan énekes volt már az idők során - ebben maximálisan igazat tudok neked adni - akik azután, hogy "szünetre" mentek valóban szólóba kezdtek és ott is hagyták a bandát a fenébe, nagyon Zaynnel sem történt ez másképpen. Viszont azzal is tisztában vagyok hogy ezek mire mentek ki. A pénzre. Minden embernek más jelleme van, azok, akik anno annak idején összetörték a rajongóik szívét is csak a pénzért csinálták, semmi másért, hiszen a legtöbbeknek tényleg csak a pénzről és semmi másról nem szól a szakma, csak legyen elég pénze drogra meg alkoholra aztán rendben van. Én az alapján írtam, ahogyan Harryt ismerem, mert Harry nem ilyen. Rajongó vagy vagy nem, nem tudom, ismered-e, nem tudom, én ismerem őt és tudom, hogy ő nem a pénzért van a szakmában. Soha nem is azért volt ott. Éppen ezért állítom hogy még ha netalántán össze is jönne neki a karrier, akkor is visszatérne a bandába.
Sok olyan énekes volt akik ilyen körülmények között kezdtek volna szólókarrierbe? Nem tudom, nem vagyok otthon ilyesmikben, én az alapján fogalmaztam meg a véleményemet, ahogyan Harryt ismerem. Rengeteg olyan énekes volt már az idők során - ebben maximálisan igazat tudok neked adni - akik azután, hogy "szünetre" mentek valóban szólóba kezdtek és ott is hagyták a bandát a fenébe, nagyon Zaynnel sem történt ez másképpen. Viszont azzal is tisztában vagyok hogy ezek mire mentek ki. A pénzre. Minden embernek más jelleme van, azok, akik anno annak idején összetörték a rajongóik szívét is csak a pénzért csinálták, semmi másért, hiszen a legtöbbeknek tényleg csak a pénzről és semmi másról nem szól a szakma, csak legyen elég pénze drogra meg alkoholra aztán rendben van. Én az alapján írtam, ahogyan Harryt ismerem, mert Harry nem ilyen. Rajongó vagy vagy nem, nem tudom, ismered-e, nem tudom, én ismerem őt és tudom, hogy ő nem a pénzért van a szakmában. Soha nem is azért volt ott. Éppen ezért állítom hogy még ha netalántán össze is jönne neki a karrier, akkor is visszatérne a bandába.
2016. február 02. 18:46
Az az igazság, hogy én úgy hallottam, úgy tudom, hogy az egész banda kilépett a Modestból. Ha ez igaz, akkor én annak örülök. A Modest volt az aki tönkretette lelkileg Zaynt és aki olyan korlátok közé szorította a fiúkat, amik elviselhetetlenek.
Abban nem kételkedek, hogy vissza fognak-e térni, mert tudom, hogy igen. Az pedig, hogy mit csinálnak a szabaddágukon, az meg csakis rájuk tartozik. Egyénként a róluk szóló híreknek a fele nem igaz. Úgyhogy nekem elég, hogy megígérték, hogy visszatérnek. Bízok bennük.
Abban nem kételkedek, hogy vissza fognak-e térni, mert tudom, hogy igen. Az pedig, hogy mit csinálnak a szabaddágukon, az meg csakis rájuk tartozik. Egyénként a róluk szóló híreknek a fele nem igaz. Úgyhogy nekem elég, hogy megígérték, hogy visszatérnek. Bízok bennük.
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. február 02. 19:05
Idézet (Pityang @ 2016.02.02. 18:40)
summerbreeze
én is ugyanúgy rajongó vagyok és tudom, hogy Harry jó srác, de ha összejön neki a siker szólóban is, onnantól a banda már visszalépés lenne a karrierjében. az neki nem lenne jó, és biztos vagyok benne, hogy a többiek se engednék neki, hogy ilyen döntést hozzon. ha bármelyikőjüknek bejön a szólózás, akkor a csapat onnantól fogva túlhaladott dolog számára. eleve ott kezdődik a dolog, hogy az X Faktorba is szólóban jelentkeztek, tehát az elsődleges céljuk az volt, hogy önállóan boldoguljanak. mi rajongók egyszerűen nem köthetjük őket gúzsba azzal, hogy csak együtt akarjuk őket látni, mert az együtt töltött idő alatt eléggé felnőttek így valószínűleg már tudják, hogy mit szeretnének, és nem feltétlenül ugyanazt, amit a másik három.
2016. február 02. 19:06
|
zsofi567új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 214968 offline
|
Idézet
Az az igazság, hogy én úgy hallottam, úgy tudom, hogy az egész banda kilépett a Modestból. Ha ez igaz, akkor én annak örülök. A Modest volt az aki tönkretette lelkileg Zaynt és aki olyan korlátok közé szorította a fiúkat, amik elviselhetetlenek.
Bory Eszter, én is totálisan ezt gondolom. Örülök, hogy vannak még, akik átlátják a helyzetet
2016. február 02. 19:12
Idézet (Bory Eszter @ 2016.02.02. 18:46)
Ja, ez tavaly április pletyka volt. akkor ment, amikor Zayn távozott, és most Harry miatt újra előkerült.
2016. február 02. 19:49
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Pityang egy dologban nincs igazad! Nem ismered Harry-t! Csak a családja, a barátai, kollégái és ismerősei tudhatják milyen igazából! Egy rajongónak sem lehet még csak fogalma sem arról mit hogyan akar, hogyan érez, mi motiválja, milyen is az igazi Harry Styles a kamerákon kívül. Harry nem rossz ember ez egyértelmű, de ilyennel ne dobálózzunk már, hogy "ismerem". Sosem fogod!
2016. február 02. 19:52
|
|
B.Lilcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 207459 offline
|
Ez olyan szomorú...én nem vagyok directioner de ez egyértelműen addig tartott amíg zayn ki nem lépett. Volt 5 fiú akik legendát alkottak, de aztán szépen lassan ők is széthullottak...ez a baj az összes bandával. Mindenkinek van élete ami nem biztos, hogy egy helyre köti őket..főleg ha vannak 5-en.
2016. február 02. 19:56
Nem a "kimerült" a legjobb szó rájuk, hiszen gőzerővel dolgoznak tovább, csak nem úgy, mint csapat, hanem mint szólóénekesek. Viszont, szerintem meg lehet őket érteni.
2016. február 02. 20:07
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Gyerekek, fogadjátok már el végre, hogy semmi jó nem tart örökké. Az 1D ideje lejárt, már kinőtték a tinibanda imidzset. Ha elkezdenek szólózni, ugyanúgy lehet őket szeretni, csak már szólózni fognak. Úgy gondolom, hogy ők feloszlottak, és nem értem miért kell hitegetni a gyerekeket, hogy csak szünetre mennek. Nem akarom hogy csalódjatok és nagyot koppanjatok. De mire egyértelművé válik, hogy nem jönnek vissza, addigra már talán ti is felnőttök. Tényleg nem akarok rosszat, de ez nagyon nagy csalódás lesz nektek.
Larry meg a francért jött elő megint, értsétek meg, hogy nincs Larry. Ha volt is (amiben nagyon kételkedek), akkor már biztos hogy nincs. "Cukik lennének együtt" Ez csak álom, ezt csak ti szeretnétek így, attól még nem az a valóság.
Larry meg a francért jött elő megint, értsétek meg, hogy nincs Larry. Ha volt is (amiben nagyon kételkedek), akkor már biztos hogy nincs. "Cukik lennének együtt" Ez csak álom, ezt csak ti szeretnétek így, attól még nem az a valóság.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. február 02. 20:27
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Én nem vagyok One Direction fan, nem igazán követem nyomon a munkásságukat, de hallok ezt azt. Ugye olvastam már, hogy nagyon sok lemezt kiadtak 5 év alatt, tényleg nem is tudom, hogy tudják ezt a fanok nyomon követni(vannak olyan előadók szerintem akik 10- 15 év alatt nem adnak ki ennyi lemezt). A lényeg az lenne, ennek a kis elkalandozásomnak, hogy arra senki se gondolt, hogy nem oszlanak fel, csak nem fognak együtt kiadni félévente egy új albumot, meg a világot nem együtt fogják folyamatosan járni, hanem teszem azt összeállnak 2-3 évente (mikor már a viszontlátás öröm lesz, nem pedig teher) csinálnak egy két dalt, esetleg egy albumot. Néha fellépnek Londonban vagy egy-két helyen. Nyilván nem lesz olyan intenzív, mint eddig, de ehhez az opcióhoz, nem kell feloszlani lehet foglalkozni a saját karrierjükkel is, de közben ott van, hogy ha kedvük lesz lehetnek megint egy kicsit One Direction. Backstreet Boys is néha fellépett együtt, néha csináltak egy-két számot, de nem voltak sülve-főve együtt még is, néha visszatértek mint a Backstreet Boys. De ez csak az én nagyröptű gondolatom.
2016. február 02. 20:38
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Én személy szerint örülök ennek a hírnek. Nagyon szeretném Harryt szólóban is meghallgatni, eddig is őt tartottam a legjobb hangi adottságokkal rendelkező bandatagnak. Nagyon szerettem a bandát, de semmi sem tart örökké, nem lehet a múlton keseregnünk, inkább legyünk optimisták, és bízzunk a jövőben!
2016. február 02. 20:44
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Hát ennyi azt hiszem.
Soha nem szerettem az 1D-t vagy bármi.
Nem is utáltam, nem foglalkoztam velük.
Azért kívánom hogy szólókarrierjükkel is befussanak.
De úgy látszik a One Directionnek annyi, de ez talán nem is baj.
Van hogy a jóból elég, és valami új után vágyunk.
Most bölcsnek, és okosnak érzem magamxD
Soha nem szerettem az 1D-t vagy bármi.
Nem is utáltam, nem foglalkoztam velük.
Azért kívánom hogy szólókarrierjükkel is befussanak.
De úgy látszik a One Directionnek annyi, de ez talán nem is baj.
Van hogy a jóból elég, és valami új után vágyunk.
Most bölcsnek, és okosnak érzem magamxD
2016. február 02. 20:49
|
|
Noémiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.28. Hozzászólás: 248 Csatolások: 3 Azonosító: 247338 offline
|
Lambika..most az egyszer tényleg igazad van...
Tudom h nagyon kicsi esély van a visszatérésre de akkor is nehéz elfogadni h valószinűleg már nem lesz 1D
Tudom h nagyon kicsi esély van a visszatérésre de akkor is nehéz elfogadni h valószinűleg már nem lesz 1D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.