Starity

Harry Styles szakított a One Direction menedzsmentjével

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 02. 15:42 #41
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
B.T.S látszik,hogy nem hallottál egy számot sem az új albumukról, mert Niall énekli talán a legtöbb szólót Harry mellett, s Zayn kilépése után most már szegény Louis is előtérbe kerülhetett. Louisnak olyan különleges a hangja,hogy ezer közül is fel lehet ismerni, Liamnek szintén, bár ő inkább a dalok írásával szeretne foglalkozni a szünetben mint az előadásával. Harry biztosan befut, magyaráznom sem kell, Niall pedig mindig is hihetetlenül tehetséges volt, az ő sikerében is biztos vagyok!! Nem lehet őket olyan könnyen elfelejteni wink.gif
2016. február 02. 15:54 #42
- törölt felhasználó -    
Hiányoznak nagyon:(
2016. február 02. 15:55 #43
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 250185
Anzi7. Figyelj nekem is lehet saját véleményem. Nem tom mi bajod van a melegekkel. Szerintem rohadt aranyosak lennének együtt. Sajnálom de nekem ez a véleményem. Jó elfogadom hogy te szerinted Larry nem létezik de szerintem igen.Mondjuk lárszik nem néztél még egy Larry Stylinsonos videót. De legalább tarsd tiszteletben azt hogy mit gondolok. És egyébként azért rajongok amiért akarok. Larry Stylinson ForEver!♡
2016. február 02. 15:56 #44
Anne_14
Anne_14
új tag

Státusz....sarcasm is my only defense - Stiles Stilinski
Hozzászólás: 98
Azonosító: 244955
kimerültek és a szólókarrierben gondolkoznak..... hm... ha valaki fáradt akkor az pihen és nem szólókarrierben gondolkozik sad.gif nekem fura ez az egész. nem tudom mit higgyek már, vajon visszajönnek-e a szünet után, vagy......?? várunk vissza titeket, remélem tudjátok!!
2016. február 02. 15:59 #45
- törölt felhasználó -    
Aki még ezek után is azt gondolja, újra összeáll majd a banda, szerintem téved. Már Zayn kilépésével egyértelmű volt, hogy hamarosan feloszlás lesz a dologból.
2016. február 02. 16:10 #46
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Abbey Wolf, semmi bajom nincs a melegekkel, képzeld a legjobb barátom is meleg, de nagyon tud fájni, ha az ember HETERÓ, s a mániákus rajongók nem tudják elfogadni ezt,mert milyen aranyosak lennének. Lehet,hogy aranyosak lennének, de nincsenek együtt, kész! El kell fogadni és nem miattam, hanem miattuk. Ezzel nem engem bántasz,hanem őket, ezt kéne megértened! És hallottál már barátságról? Bárki nézhetne engem is a barátnőimmel leszbikusnak, csak azért mert úgy szeretem őket mintha a testvéreim lennének és ezt mindenki előtt ki is mutatom...kicsit próbálj meg logikusan gondolkodni wink.gif (Nincs veled személy szerint semmi problémám, a neked szánt véleményemet is szerintem olyan stílusban írtam, ami elfogadható és egyáltalán nem sértő! smileeee.gif )
2016. február 02. 16:40 #47
- törölt felhasználó -    
Úristen, nem gondoltam volna, hogy ebből is kommentháború lesz.
Én csak szimplán sok sikert akartam kívánni Harrynek, de az eszméltlen mennyiségű és terjedelmű hozzászólásokat látva, jobban teszem, ha csak ennyit írok: rohog.gif
2016. február 02. 16:49 #48
Nina Dobrev Fan
Nina Dobrev Fan

StátuszTake my breath away And make it last forever
Hozzászólás: 704
Azonosító: 158625
Most őszintén ki az aki ezek után még reménykedik a banda visszatérésében?! Ha logikusan gondolkodunk és mondjuk Harry szólóban is nagy sikereket ér el ( remélem így lesz mert nagyon tehetséges ) na szóval ha sikeres lesz egyedül, akkor nyilván nem fog visszafelé lépkedni és újra az 1D-ben énekelni. Szóval azt hiszem ennyit arról hogy a One Direction nem oszlik fel, mert nagyon úgy tűnik hogy mégis. Nagyon szeretem a zenéjüket és sajnálom, de ettől függetlenül örülnék ha Harry szólóban is sikeres lenne és megmutatná mit tud egyedül. Én Zaynt is imádom, szólóban is smileeee.gif
2016. február 02. 17:14 #49
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Nem az jelenti az 1D végét, hogy nem hosszabbítanak szerződést. Hiszen ha esetleg vissza akarnak jönni (amiben én addig bízok, ameddig ők maguk azt nem mondják, hogy vége) megújíthatják akkor is, vagy válthatnak is. Ne a nyomorék sajtó akarja már megmondani, hogy ők kivel mikor és mit csináljanak!! :@
2016. február 02. 17:15 #50
Barbara 98
Barbara 98
visszatérő vendég

StátuszA dream is only a dream until you decide to make it real!
Hozzászólás: 480
Azonosító: 162448
Megígérték! Megígérték és én hiszek nekik...
2016. február 02. 17:17 #51
- törölt felhasználó -    
Fhúha én inkább már nem szólok semmit,csak azt hogy szerintem piszok jól tette! smileeee.gif
2016. február 02. 17:22 #52
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Én még reménykedek a banda vissza térésében sőt vissza is fognak térni megígérték . Nem akarok gyerekes lenni ezzel a hozzászólással, de én még "reménykedem"...
2016. február 02. 17:45 #53
- törölt felhasználó -    
Nehezen, de még mindig reménykedek. Maradjunk erősek directionerek!!!!!
2016. február 02. 17:50 #54
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Én nem jósolok nekik túl sok időt hátra....biztos hogy előbb vagy utóbb fel fognak oszlani....ez van..mindenki a saját karrierjére koncentrál majd stb, stb....u.i: szerintem mindenki tartsa tiszteletben a másik véleményét...nem kell itt egymásnak ugorni..mindenki azt gondol, amit szeretne...ennyi.:3 smileeee.gif !!!
2016. február 02. 17:52 #55
Klancii
Klancii
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 253686
Megígérték... MEGÍGÉRTÉK!! Egyesével tépem ki a torkukat ha hazudnak nekünk arról nem is beszélve ,hogy akkor valószínűleg mindannyiunkat elvesztenek.
2016. február 02. 17:54 #56
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Dee, majd ha bejön a szólókarrier akkor majd biztos lesz olyan hülye és visszatér pont ő a bandába, nemtudom hol álmodtátok ezt. rohog.gif Számomra mindig ő volt a legellenszenvesebb, a hangja sem olyan nagy szám mint amilyennek beállítják, de a kislányok biztosan odalesznek érte.
2016. február 02. 18:01 #57
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
Hozzászólás: 485
Azonosító: 250185
Anzi7 figyi Harry már bevalotta hogy randizott Louissal bocsi. És Harry azt is hogy Bisexuális. És szerintem meg együtt vannak és nem tudom te miért nem fogadod el az igazságot.
2016. február 02. 18:07 #58
- törölt felhasználó -    
"anzi7"
Lehet velem van baj.Akk bocsi.....
De én úgy emlékszem hogy világosan oda lett írva nem is egyszer, az a kib@szott szó hogy "SZERINTEM"
Mond csak tisztában vagy ennek a szónak a jelentésével???
Nem azt mondtam hogy ez így fog történni és hogy ez az igazság..Csak én így látom a dolgokat...Mellesleg Niall csak azért kapott több szólót mivel már nincs Zayn.....Ha ő lenne akkor ugyan annyit kapna mint anno...
Ja és én egy szóval sem írtam azt hogy Louisnak és Liamnek rossz hangja lenne...Szerintem tanulj meg olvasni és értelmezni....XD
2016. február 02. 18:09 #59
Sanah
Sanah
új tag

StátuszWhen we lose the ones we love
Hozzászólás: 90
Azonosító: 165355
A cikk arról szól hogy Harry szóló karrierbe kezdett...nem értem hogyan jön ehhez a sok komment arról hogy meleg, heteró vagy biszexuális...Mi köze van a kettőnek egymáshoz?! Na mindegy! A cikkhez hozzászólva sok sikert Harrynek mindegy hogy a bandában vagy szólóban énekel, így is úgy is tehetséges smileeee.gif
2016. február 02. 18:27 #60
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Tuti folytatják.......de max. másfél évig. Csak azt nem értem, ha pihenni akarnak, akkor miért nem pihennek??? Majd a banda után kezdjen szólókarriert, de msot meg ha pihenni akart, akkor pihenjen!!! Fanok én megértem hogy nagyon szeretitek őket, de be kell ismerni, hogy eléggé belefáradtak már ebbe. Minden jónak vége egyszer........de ha nagyon oda vagytok értük, meg kell értenetek , ha pihenni akarnak. Ha pedig ki akarnak szállni, nem értem, miért hitegetik a rajongójikat.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok