Starity

Harry Styles szakított a One Direction menedzsmentjével

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 02. 13:19 #21
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Kincses Bogi @ 2016.02.02. 11:23)
De miért kell Louist bántanotok ?  reklamalo.gif  sad.gif 
Tök jó hangja van biggrin.gif

Lehet jó hangja van, lehet egyedi hangja van, de akkor is GYENGE!!! Nagyon kevés ami neki van wink.gif
2016. február 02. 13:23 #22
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Pityang @ 2016.02.02. 12:15)
A reménykedés az én asztalom, nem tagadom, viszont attól még hogy managmentet váltott nem kell hogy feloszoljon a banda. Ha az önálló karrierjére akar koncentrálni egyértelmű hogy új managmentet keres magának, hiszen a Modest egy kalap alatt vette mind az ötüket, naná, hogy ha önálló karriert akar kezdeni ebben az egy évben akkor le is akar róluk válni. Az egyetlen kérdés hogy most mi lesz a többiekkel, hiszen ha a továbbiakban egy bandaként szeretnék majd fojtatni Harrynek vissza kell majd szerződnie a Modesthez, vagy pedig a szünet után keresnek maguknak valaki mást. Én nem hinném hogy csak a tömeghiszti elkerülése végett akartak volna mindenképpen szünetre hivatkozni, ha szét akartak volna válni azt akkor is megtehették volna amikor Zayn kivált, vagy ha úgy is az lett volna tervben, hogy feloszlanak, akkor Zayn sem várt volna a lemezszerződésük végéig, hanem kivárta volna az OTRA végét és akkor a többiekkel együtt, békében vált volna el. Teljesen abszurd és logikátlan így az egész, vagy csak én gondolom így? Az, hogy Harry managmentet váltott még nem jelenti azt, hogy végleges a feloszlás, nem kell rögtön a vészharangokat kongatni. Nem mellesleg nem tudom hány ezerszer mondták már el hogy nem mennek sehova, nekem eddig is tiszta volt - azóta hogy először bejelentették - hogy Harry a szünetben a szólókarrierjére fog koncentrálni, hiszen az önálló munka ezelőtt is piszkálta már a fantáziáját, nem mellesleg én is várom már hogy halljam őt szólóban. Ha ezt más szárnyai alatt akarja elintézni, úgy nekem rendben van. Ameddig nem az ő szájukból hallom azt, hogy végleges a feloszlás és tényleg mennek a maguk útján, addig engem nem fog tudni egykönnyen eltántorítani egy ilyen cikk. Ahogyan itt végiggörgettem a hozzászólásokat arra a szomorú következtetésre jutottam, hogy itt tényleg majdhogynem én vagyok az egyetlen, aki ezen a véleményen van, mindenesetre f.petra és TianaBlack , nektek is ugyan úgy igazat tudok adni.
Lambika, a degradáló stílusod elragadtató, mindenesetre attól még, hogy mi megpróbáljuk pozitívan nézni a dolgot és reménykedünk benne, hogy az idoljaink nem fogják külön utakon folytatni, nem vagyunk hülyék vagy kicsik... már megbocsájts, de ha te nem vagy rajongó, nem jelenti azt hogy ne lennének milliók és milliók akik összetörnének, ha netalántán igazad lenne. Attól hogy te megmondtad a tutit mi, akik esetleg pozitívan és nem olyan végtelen negativitással - mint te - nézik a dolgokat, nem jelenti azt hogy igazad is van, vagy hogy mi csak kimagyarázni akarnánk a dolgot. Én érvelek, te is érvelsz, de ez nem jelenti azt hogy a te verziódban több lenne a logika mint az enyémben.

A kislányokat arra értettem, aki annyira bután írja le illetve egyből személyeskedni kezd ha olyat ír ami neked nem tetszik. Vannak kívételek persze, mint pl te, mert tudsz normális érvelni, még ha nem is értek egyet. Tehát ne vedd magadra, ha azt írom, hogy buta rajongók. Gondolom te is tudod hogy nagyon sok ilyen fan van a fandomotokban. És tudom hogy vannak normálisak is, beszéltem már olyanokkal is. Tehát akkor elnézést is kérek, ha esetleg megbántottam volna a normális fanokat.
1 felhasználónak tetszik: Pityang
2016. február 02. 13:27 #23
- törölt felhasználó -    
TianaBlack
Ugyan ezt akartam leirni. Koszonom szepen ^.^
2016. február 02. 13:40 #24
- törölt felhasználó -    
Hát, ha Harry így szeretné, rajta.. Mindenesetre nem szeretném ha feloszlanának!! sad.gif
2016. február 02. 13:56 #25
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 250185
Most nem tudom hogy boldog vagyok vagy szomorú. Nem akartam hogy vége legyen az 1Dnek de annak örülök hogy már nem Modest írányítja az érzéseit. Végre békében együtt lehet Louissal és talán ìgy be is vallják.
2016. február 02. 14:00 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2016.02.02. 13:18)
Húúú ez jó volt, tökéletesen egyetértek, igazat adok neked  biggrin.gif 
És nem azért mondjuk mert annyira utáljuk Louist (egyébként már rég nem utálom), hanem mert a többség látja, mennyire gyenge hangilag. Valahol egyedül énekelte a reflént, és szegénynek üvöltenie kellett, hogy elérje azt a hangerőt, ami ott elvárható volt. Néha elhalkult mert elfáradt. Ezt a többieknek meg nem esik nehezükre teljesíteni. Akár tetszik, akár nem, Louisnak gyenge hangja van. Lehet akármilyen egyedi (mert tényleg fel lehet ismerni ezer közül), akkor is gyenge.

nem is csak a hangja miatt nem alkalmas, hanem leginkább a személyisége miatt. nagyon naiv és befolyásolható, nem elég dörzsölt egy önálló karrierhez. most húzták csőbe egy gyerekkel, korábban Zayn a drogokkal. szeretem a fiúkat, Louist is, de tény, hogy nagyon gyenge jellem. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Lambika
2016. február 02. 14:05 #27
Liana410
Liana410
visszatérő vendég

StátuszMusic is such a big part of my life but i can't sing.
Hozzászólás: 143
Azonosító: 235744
Remélem hamar visszatér az 1D sad.gif De azért szurkolok hogy sikerük legyen smileeee.gif
2016. február 02. 14:15 #28
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (summerbreeze @ 2016.02.02. 14:00)
nem is csak a hangja miatt nem alkalmas, hanem leginkább a személyisége miatt. nagyon naiv és befolyásolható, nem elég dörzsölt egy önálló karrierhez. most húzták csőbe egy gyerekkel, korábban Zayn a drogokkal. szeretem a fiúkat, Louist is, de tény, hogy nagyon gyenge jellem. sad.gif

jesszus, ezt mintha én írtam volna. Azonnal írok egy privátot, ezt meg kell beszélnünk
2016. február 02. 14:17 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2016.02.02. 14:15)
jesszus, ezt mintha én írtam volna. Azonnal írok egy privátot, ezt meg kell beszélnünk

Beállítottam, hogy tudj írni. biggrin.gif
2016. február 02. 14:19 #30
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (summerbreeze @ 2016.02.02. 14:17)
Beállítottam, hogy tudj írni.  biggrin.gif

oké köszi. Megkaptad? biggrin.gif
2016. február 02. 14:19 #31
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Az ő döntése...
2016. február 02. 14:34 #32
- törölt felhasználó -    
Nem tudom mi értelme volt menedzsert cserélni
2016. február 02. 14:49 #33
- törölt felhasználó -    
ArianaBTR99 egyetértek! wink.gif
2016. február 02. 14:53 #34
- törölt felhasználó -    
ArianaBtr99 én is egyetértek XD
2016. február 02. 14:59 #35
Ashl3y
Ashl3y
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 240690
Csak önmagának tett jót ezzel! smileeee.gif
2016. február 02. 15:02 #36
- törölt felhasználó -    
sok sikert neki. kiváncsi vagyok a fiúkra külön-külön :smileeee.gif)
2016. február 02. 15:03 #37
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
ArianaBTR99 és Fannii05 az volt az értelme,hogy végre megszabadultak a Modesttől, naná hogy nem hosszabbítják meg a szerződést. A Modest mindent elvont tőlük, kiskamaszként aláírattak velük olyan szerződéseket melyeknek a felét nem értették, s melyek mindent korlátoztak, nem léphettek ki, nem lázadhattak nem hozhattak önálló döntéseket, nem írhattak saját dalokat, csak ha a végén egy hivatásos dalszerző ellenőrizte és átírta a Modestnek nem tetsző részeket. ( Ezt is három év alatt sikerült kikönyörögniük). Úgyhogy rettentően örülök,hogy Harry ilyen nagy lépésre szánta el magát és,hogy mindannyian kipróbálhatják a szóló karriert és a dalírást. Ez az év (esetleg 18 hónap) pontosan erre lesz jó,hogy kipróbálják mindazt amit a Mkdest eddig megtiltott nekik! smileeee.gif Hajrá fiúk én mindenben támogatlak tititeket!! smileeee.gif
Abbey Wolf pedig kérlek fogd már fel hogy Larry nem létezik!!! Ha eddig abban a hitben éltél,hogy a Modest tiltja,hogy ezt bevallják, hàt láthatod,hogy nem. Miért okozol ezzel nekik bánatot hogy azzal címkézed fel,hogy buzik. Heterók, ennél heteróbbak nem is lehetnének, szóval kérlek Értsd meg!!!!
2016. február 02. 15:11 #38
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Lambika,tudsz te kedves is lenni ha szeretnèl ès a fiùkkal is
2016. február 02. 15:17 #39
- törölt felhasználó -    
Hát..Oké!
De szerintem nem fogják külön-külön nagyon sokra vinni...
"Harrynek" van a zenéléshez tehetsége.(hiszen szinte mindig ő énekel a legtöbbet meg állítólag ő írja a dalok nagy részét )"Liam" szerintem nem fogja sokra vinni akár csak "Louis", jó hangjuk van de ide szerintem azért több kell mint puszta "jó hang".Szegény "Niall"..Hát ő egyedül az akinek semmi jót nem tudok jósolni..Szerintem nincs jó hangja,alig énekel valamit..Szal őt inkább egy szóló gitárosnak tudnám elképzelni..:/
De ez csak az én véleményem!!!!!!!!!!
2016. február 02. 15:21 #40
Cressida Rilnen
Cressida Rilnen

Státusz"A világot az álmodozók fogják megmenteni és újjáépíteni."
Hozzászólás: 544
Azonosító: 237827
Hàt....szerintem számukra ez a szünet nem egy évig szól.Hanem ÖRÖKRE.Nem fogják tudni tartani a szavukat.Szerintem.De reméljetőleg nincs igazam.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok