Han Seung Yeon nyílt levelet írt rajongóinak, melyben megfogalmazza többek között szót ejtett arról is, miért oszlott fel a KARA.
A teljes cikkhez kattints ide!
Han Seung Yeon levélben tárta fel érzéseit rajongóinak
2016. február 01. 16:18
2016. február 01. 16:23
Ez nagyon aranyos..
Kicsit el is érzékenyültem..
Én is szeretlek Seung Yeon <3
Kicsit el is érzékenyültem..
Én is szeretlek Seung Yeon <3
2016. február 01. 16:46
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Olyan nagyon rossz a DPS Media?
Ha valóban nem érezték jól magukat annál az ügynökségnél, akkor igazán megérhető, miért hagyták ott és kerestek másikat. Valamiért éreztem, hogy nem az van a háttérben, miszerint megutálták egymást.
Sok sikert mindenkinek a jövőben, fighting~
Sok sikert mindenkinek a jövőben, fighting~
2016. február 01. 16:52
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Oh de aranyos volt amit írt
Én is nagyon szeretlek Seung Yeon♥
2016. február 01. 17:43
Komolyan nem értem, hogyan süllyedhetett a DSP ilyen mélyre?
Régen tökéletesen értettek ahhoz, hogyan érhetnek el egyre nagyobb feltörekvő sikereket a lányokkal, ennek a STEP az egyik legjobb példája.
Szóval tényleg nem értem mi ez a 360°-os fordulat, ami végül idáig vezetett!
Bár sajnos már az is megfordult a fejemben, hogy ez csak egy maszk alá rejtett elképzelés, ami végig eltakarta a valóságot!
Mindenesetre egy percig sem kételkedtem abban, hogy a lányoknak egymás közötti problémájuk lehetett, ami ide vezetett!
Seung Yeon pedig nagyon jól tette, hogy levelet írt és küldött, nem is tudom, de így talán egy kicsit könnyebb lesz elfogadni a történteket, hogy hasonló érzéseken mennek át és hogy nem bánták meg ezt a csodás kilenc hosszú évet!
Régen tökéletesen értettek ahhoz, hogyan érhetnek el egyre nagyobb feltörekvő sikereket a lányokkal, ennek a STEP az egyik legjobb példája.
Bár sajnos már az is megfordult a fejemben, hogy ez csak egy maszk alá rejtett elképzelés, ami végig eltakarta a valóságot!
Mindenesetre egy percig sem kételkedtem abban, hogy a lányoknak egymás közötti problémájuk lehetett, ami ide vezetett!
Seung Yeon pedig nagyon jól tette, hogy levelet írt és küldött, nem is tudom, de így talán egy kicsit könnyebb lesz elfogadni a történteket, hogy hasonló érzéseken mennek át és hogy nem bánták meg ezt a csodás kilenc hosszú évet!
2016. február 01. 18:51
Még mindig nagyon bánt, hogy feloszlott a Kara. A DPS-sel nem tudom mi lehetett a baj, de ha most egy jobb helyen van, annak csak örülni tudok
Ez a levél nagyon kedves dolog volt tőle, látszik mennyire törődik a rajongókkal <3
2016. február 01. 20:27
Sajnálom, hogy felbomlott az együttes, de akárki bármit mond tényleg érezhető volt már a vég, a KARA történetének a vége. Alig hallottunk úgy igazán róluk már, évente talán egyszer meglepték szeretet fandomjukat világszerte egy visszatéréssel (ami valljuk be az utóbbi időben nem volt olyan nagy szám szerintem, de ettől eltekintve a Mamma Mia számukat szerettem), néha megjelentek néhány műsorban és magazinban, de nem voltak olyan aktívak mint régebben. Igen, a minden rajongóban ott volt a remény, hogy a lányok körül ez a hír, csak egy egyszerű pletyka, egy kavarodás, amit csak egy egyszerű "poénnak" szánnak és a szerződésük lejárata előtti utolsó pillanatban tényleg aláírják ismét néhány évre azt a nyamvadt szerződést. Végül sajnálatos módon nem így lett. Már alapból ott elrontotta a DSP, hogy ilyen könnyen hagyta, hogy Jiyoung és Nicole elhagyja a csapatot vagy, hogy ennyire hamar alig 1-2 hónappal már Youngji táncikált a maradék három taggal a színpadon. Szóval Youngji... szegény lány 2014.-ben csatlakozott, és alig bírt ki egy évet a csapat mellett. Sajnálom, hogy csak ennyi volt a pályafutása, mint KARA tag pedig egy igazán szimpatikus leányzó (reméljük azért a DSP őt legalább nem hagyja elveszni). Most, hogy azért a KARA felbomlott, remélem a DSP-nek lesz annyi esze, hogy a többi együttesét megnyomja és dolgozik velük azért.
Seungyeon nekem mindig is egy nagyon szimpatikus nő volt. Gyönyörű hanggal, aranyos kis hörcsög pofival és tökéletes alakkal megáldott női idol. Sajnálom, hogy a KARA-ban nem lehetett akkora nagy durranás, mint például Hara, hogy nem foglalkoztak úgy vele igazán, hogy nem reklámozták többet és rugdosták a tévé elé, hogy téged igenis most népszerűsíteni fogunk. Reménykedem minél előbb visszatér és szóló énekesnőként folytatja pályáját, vagy színésznőként egy másik cégnél. Én szurkolok neki, de valójában nem csak neki, hanem a többieknek is és a reménykedem, hogy azért ha nem is mihamarabb, de látjuk együtt őket még színpadon együtt.
Seungyeon nekem mindig is egy nagyon szimpatikus nő volt. Gyönyörű hanggal, aranyos kis hörcsög pofival és tökéletes alakkal megáldott női idol. Sajnálom, hogy a KARA-ban nem lehetett akkora nagy durranás, mint például Hara, hogy nem foglalkoztak úgy vele igazán, hogy nem reklámozták többet és rugdosták a tévé elé, hogy téged igenis most népszerűsíteni fogunk. Reménykedem minél előbb visszatér és szóló énekesnőként folytatja pályáját, vagy színésznőként egy másik cégnél. Én szurkolok neki, de valójában nem csak neki, hanem a többieknek is és a reménykedem, hogy azért ha nem is mihamarabb, de látjuk együtt őket még színpadon együtt.
2016. február 01. 22:03
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Valóban nem voltak az utóbbi időben túl aktívak, szóval annyira nem meglepő, de azért sajnálom, elég szép 9 év áll a hátuk mögött. Remélhetőleg hallunk még mindannyiuk felől valami jó hírt, és nem tűnnek el teljesen, mert kár lenne értük. A DSP meg igazán összeszedhetné magát, hogy ilyen ne forduljon elő a többi csapatával.
2016. február 01. 22:32
Olyan aranyos, amit írt:)<3 Mi is szeretünk téged, Seung Yeon
2016. február 01. 23:44
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
annyira sajnálom ezt, hogy feloszlottak
Kár értük <3 :'( Azért remélem mindenki hallunk még
Kár értük <3 :'( Azért remélem mindenki hallunk még
2016. február 03. 17:58
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Csak a legjobbakat kívánom neki (és a többieknek is) és hogy találja meg az életben a számításait. Valahol még mindig bízom abban, hogy énekeli is fog - még ha nem is, mint főállású szólista - és újra fogom hallani a hangját. Nagy kár lenne, ha nem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: