Starity

Han Seung Yeon levélben tárta fel érzéseit rajongóinak

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 01. 16:18 #1
- törölt felhasználó -    
Han Seung Yeon nyílt levelet írt rajongóinak, melyben megfogalmazza többek között szót ejtett arról is, miért oszlott fel a KARA.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. február 01. 16:23 #2
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon aranyos..smileeee.gif
Kicsit el is érzékenyültem..biggrin.gif
Én is szeretlek Seung Yeon <3
2016. február 01. 16:46 #3
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Olyan nagyon rossz a DPS Media? ohmy.gif Ha valóban nem érezték jól magukat annál az ügynökségnél, akkor igazán megérhető, miért hagyták ott és kerestek másikat. Valamiért éreztem, hogy nem az van a háttérben, miszerint megutálták egymást. smileeee.gif

Sok sikert mindenkinek a jövőben, fighting~
2016. február 01. 16:52 #4
selena gomez14
selena gomez14
illegirl

Státusz-
Hozzászólás: 1613
Csatolások: 12758
Azonosító: 250585
Oh de aranyos volt amit írt smileeee.gif Én is nagyon szeretlek Seung Yeon♥
2016. február 01. 17:11 #5
- törölt felhasználó -    
jaj de cuki smileeee.gif
2016. február 01. 17:43 #6
- törölt felhasználó -    
Komolyan nem értem, hogyan süllyedhetett a DSP ilyen mélyre? blink.gif unsure.gif
Régen tökéletesen értettek ahhoz, hogyan érhetnek el egyre nagyobb feltörekvő sikereket a lányokkal, ennek a STEP az egyik legjobb példája. heart.gif happy.gif Szóval tényleg nem értem mi ez a 360°-os fordulat, ami végül idáig vezetett! unsure.gif
Bár sajnos már az is megfordult a fejemben, hogy ez csak egy maszk alá rejtett elképzelés, ami végig eltakarta a valóságot! unsure.gif

Mindenesetre egy percig sem kételkedtem abban, hogy a lányoknak egymás közötti problémájuk lehetett, ami ide vezetett! happy.gif
Seung Yeon pedig nagyon jól tette, hogy levelet írt és küldött, nem is tudom, de így talán egy kicsit könnyebb lesz elfogadni a történteket, hogy hasonló érzéseken mennek át és hogy nem bánták meg ezt a csodás kilenc hosszú évet! heart.gif happy.gif
2016. február 01. 18:51 #7
- törölt felhasználó -    
Még mindig nagyon bánt, hogy feloszlott a Kara. A DPS-sel nem tudom mi lehetett a baj, de ha most egy jobb helyen van, annak csak örülni tudok smileeee.gif Ez a levél nagyon kedves dolog volt tőle, látszik mennyire törődik a rajongókkal <3
2016. február 01. 19:01 #8
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Már lehetett látni a végét, akármennyire fáj, így jobb. Alig várom, hogy mit hoz nekik a jövő! heart.gif
2016. február 01. 20:27 #9
- törölt felhasználó -    
Sajnálom, hogy felbomlott az együttes, de akárki bármit mond tényleg érezhető volt már a vég, a KARA történetének a vége. Alig hallottunk úgy igazán róluk már, évente talán egyszer meglepték szeretet fandomjukat világszerte egy visszatéréssel (ami valljuk be az utóbbi időben nem volt olyan nagy szám szerintem, de ettől eltekintve a Mamma Mia számukat szerettem), néha megjelentek néhány műsorban és magazinban, de nem voltak olyan aktívak mint régebben. Igen, a minden rajongóban ott volt a remény, hogy a lányok körül ez a hír, csak egy egyszerű pletyka, egy kavarodás, amit csak egy egyszerű "poénnak" szánnak és a szerződésük lejárata előtti utolsó pillanatban tényleg aláírják ismét néhány évre azt a nyamvadt szerződést. Végül sajnálatos módon nem így lett. Már alapból ott elrontotta a DSP, hogy ilyen könnyen hagyta, hogy Jiyoung és Nicole elhagyja a csapatot vagy, hogy ennyire hamar alig 1-2 hónappal már Youngji táncikált a maradék három taggal a színpadon. Szóval Youngji... szegény lány 2014.-ben csatlakozott, és alig bírt ki egy évet a csapat mellett. Sajnálom, hogy csak ennyi volt a pályafutása, mint KARA tag pedig egy igazán szimpatikus leányzó (reméljük azért a DSP őt legalább nem hagyja elveszni). Most, hogy azért a KARA felbomlott, remélem a DSP-nek lesz annyi esze, hogy a többi együttesét megnyomja és dolgozik velük azért.

Seungyeon nekem mindig is egy nagyon szimpatikus nő volt. Gyönyörű hanggal, aranyos kis hörcsög pofival és tökéletes alakkal megáldott női idol. Sajnálom, hogy a KARA-ban nem lehetett akkora nagy durranás, mint például Hara, hogy nem foglalkoztak úgy vele igazán, hogy nem reklámozták többet és rugdosták a tévé elé, hogy téged igenis most népszerűsíteni fogunk. Reménykedem minél előbb visszatér és szóló énekesnőként folytatja pályáját, vagy színésznőként egy másik cégnél. Én szurkolok neki, de valójában nem csak neki, hanem a többieknek is és a reménykedem, hogy azért ha nem is mihamarabb, de látjuk együtt őket még színpadon együtt.
2016. február 01. 22:03 #10
Clariity
Clariity
visszatérő vendég

Státuszfake it 'til you make it
Hozzászólás: 345
Csatolások: 5
Azonosító: 213009
Valóban nem voltak az utóbbi időben túl aktívak, szóval annyira nem meglepő, de azért sajnálom, elég szép 9 év áll a hátuk mögött. Remélhetőleg hallunk még mindannyiuk felől valami jó hírt, és nem tűnnek el teljesen, mert kár lenne értük. A DSP meg igazán összeszedhetné magát, hogy ilyen ne forduljon elő a többi csapatával.
2016. február 01. 22:32 #11
- törölt felhasználó -    
Olyan aranyos, amit írt:)<3 Mi is szeretünk téged, Seung Yeon heart.gif
2016. február 01. 23:44 #12
SunnySolya
SunnySolya

StátuszESC 2018❤
Hozzászólás: 785
Csatolások: 32
Azonosító: 147357
annyira sajnálom ezt, hogy feloszlottak sad.gif
Kár értük <3 :'( Azért remélem mindenki hallunk még smileeee.gif
2016. február 02. 06:45 #13
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
hát ezt lehetett érezni :// remélem az új ügynökségnél jól meglesznek
2016. február 03. 17:58 #14
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Csak a legjobbakat kívánom neki (és a többieknek is) és hogy találja meg az életben a számításait. Valahol még mindig bízom abban, hogy énekeli is fog - még ha nem is, mint főállású szólista - és újra fogom hallani a hangját. Nagy kár lenne, ha nem.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok