Elképesztő változás: így még nem láttad Zendayát!
2016. február 01. 14:53
Zendayát már annyi féle hajjal láttam, hogy a végén már azt se fogom tudni hogy az Zendaya e..
2016. február 01. 15:26
Eléggé parókás kinézete van. Amúgy ez a haj és kinézet valami Beyoncé és Jennifer Lawrence keverék szóval nem igazán egyedi. A változást meg elképesztőnek nem igazán mondanám de hát lehet hogy csak én vagyok vele így. Amúgy nem olyan rémes a haj maga, de ha nem szőke lenne sokkal jobban nézne ki.
2016. február 01. 16:28
Íjj, ez nagyon nem sikerült jól.
Nagyjából 20 évvel öregíti a fazon és a szín is..
2016. február 01. 17:21
fúj! 38 évesnek tűnik ! ez valami borzalom,Cosmo egyetértek
2016. február 01. 17:27
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Egyáltalán nem előnyös ez haj.
2016. február 01. 17:33
|
|
hutkalucavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.23. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 239387 offline
|
vastag szemöldök kicsi haj nem passzol egymáshoz ez hülyeség volt tőle szerintem és még a rajongók se mondhatják azt tök jól áll neki a haj mert szerintem borzalmas
2016. február 01. 18:06
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Borzalmasan néz ki. Sokkal jobban állt neki a hosszú, barna haj.
2016. február 01. 18:27
Jézusom...sokkal "szebb" volt régen...hát...már nem az.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: