Így tanult magyarul Adam Lambert – exkluzív!
2016. január 31. 00:16
|
|
Technokrataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 45 Csatolások: 34 Azonosító: 253529 offline
|
Cuki téma...de nyelvleckéket máshol szoktam venni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. január 31. 01:54
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Juj. Akcentus 4ever. <3333
Cukiiii. (Ez kicsit ízetlenre sikeredett)
Cukiiii. (Ez kicsit ízetlenre sikeredett)
2016. január 31. 09:35
A lány kiejtése nem a legjobb, de ettől függetlenül jó interjú lett, Adam is jó fej. Jó volt látni hogy ha még egy interjú miatt is de érdeklődést mutat országunk iránt, és megpróbálja kiejteni a szavainkat ami elég nagy megpróbáltatás lehetett számára de megpróbálta
2016. január 31. 10:08
hűűű voltak szavak amiket jól mondott. nagyokat röhögtem.
2016. január 31. 10:40
Olyan aranyosan mondta a magyar szavakat. Adam nagyon jó fejnek látszik.
2016. január 31. 11:42
Nagyon sokat röhögtem rajta
Tök aranyosan mondta:)
2016. január 31. 12:04
Jó kis interjú. Adam nagyon aranyos és közvetlen.
Glamster angol beszédével pedig nincs semmi gond. Gördülékenyen beszél és nem makog meg "öööööget". Azért beszél így, mert magyar az anyanyelve és mert a kedvencével beszélt. /Én szóhoz se jutnék egy ilyen helyzetben, csak üveges szemekkel bámulnék./ Évekbe, évtizedekbe telik, mire valaki elhagyja az akcentusát. Ahhoz pedig napi szinten, intenzíven kell beszélni, csak angolul.
Glamster angol beszédével pedig nincs semmi gond. Gördülékenyen beszél és nem makog meg "öööööget". Azért beszél így, mert magyar az anyanyelve és mert a kedvencével beszélt. /Én szóhoz se jutnék egy ilyen helyzetben, csak üveges szemekkel bámulnék./ Évekbe, évtizedekbe telik, mire valaki elhagyja az akcentusát. Ahhoz pedig napi szinten, intenzíven kell beszélni, csak angolul.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. január 31. 14:06
,,-Hamis, tehét Lambert Ádám lennél hazánkban.
– Oh... Érdekes!''
– Oh... Érdekes!''
2016. január 31. 15:21
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Istenem,milyen rémesen beszélt angolul a csaj aki az interjút csinálta és még ,hogy vihogtak is közben!Lemerem fogadni,soha nem beszélt még igazi angol anyanyelvűvel.És ebben az a szép,hogy ilyen véleményt is alkotnak rólunk magyarokról a sztárok mert többnyire ilyen emberekkel találkoznak/beszélnek.Komolyan,én szégyellem magam helyettük. ._."
2016. január 31. 15:49
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
De aranyos
2016. január 31. 17:35
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Milyen aranyosan próbálkozik :33
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.