Úristen, Adam kurva jó fej:D És marha aranyos:DD Hogy örült hogy ki tudta mondani a szavakat, és az az akcentus aww:D
És ez a szám marha jó, amit bevágtak alá :3
Így tanult magyarul Adam Lambert – exkluzív!
2016. január 30. 19:21
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Hányszor akarjátok még leírni, az akcentussal való problémáitokat? Engem meg már az idegesít, hogy minden második komment erről szól. Világosan el lett magyarázva, hogy a lány ideges volt, és emiatt nem úgy jöttek a szavak, ahogy kellett volna. Teljesen megérthető. Hagyjátok már békén szegényt.
Amúgy maga az interjú tényleg nagyon jó, és hatalmas piros pont amiért nem csak ilyen sablon kérdéseket tettetek fel neki.
Amúgy maga az interjú tényleg nagyon jó, és hatalmas piros pont amiért nem csak ilyen sablon kérdéseket tettetek fel neki.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. január 30. 19:26
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Istenem de cuki <3
Ahhhwwwwww elájultam olyan édes :3
Ahhhwwwwww elájultam olyan édes :3
2016. január 30. 19:51
Jujj, nagyon cuki volt amikor mondta a magyar szavakat
2016. január 30. 20:08
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ez hatalmas xDDD My szív is a szellemváros :DDD
2016. január 30. 20:49
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Mindig is kíváncsi voltam egy amerikai reakciójára a puszi szó hallatán
2016. január 30. 22:09
|
|
Nacusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.21. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 246963 offline
|
Nagyon édes volt Adam, ahogy ilyen közvetlenül viselkedett az "interjúvolókkal".
Öröm volt hallani, hogy a saját országunkról feltett kvízkérdések, és szavaink és ajándékcsomagunk tartalma ennyire felkeltette egy ilyen híresség érdeklődését. Kitti akcentusa felett pedig szerintem simán szemet hunyhatunk. Pussy...Hehe!
2016. január 30. 22:10
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Imadtam. Fantasztikus interju. Vivien,szerintem egesz jo az angolod,ne foglalkozz azzal hogy mas mit mond.
Adam nagyon aranyos volt,eddig is szerettem,de most oda-vissza vagyok erte,nagyon edes volt mikor tanulgatta a szavakot.
2016. január 30. 23:05
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Fogadni mernék, hogy akik itt izélnek az akcentus dologgal, életükben nem beszéltek még angol anyanyelvűvel, csak keménynek érzik magukat mert a 10.B-ben csoportelsők.
Van, akinek tök könnyen jönnek az angol szavak és vannak, akik leblokkolnak. Pl. Finnországban mindenkivel tök jól megértettem magam, nem volt semmi akcentus, becsúsztak az "őő"-zesek és ennyi. Majd egy vizsgán úgy leblokkoltam, hogy még a környezetvédelemről sem tudtam két normális mondatot mondani. Bumm. Sokan így véreznek el.
Szerintem addig senkinek sincs joga Glamsterék felett ítélkezni, amíg magyarul sem nagyon tudnak két értelmes mondatot leírni, nemhogy angolul. S ahogy már mondtam: lehetsz osztály/csoportelső angolból magyarok között, ha pedig bármilyen szituációban, ahol beszélni kellene meg mekegsz-makogsz... Írásban pedig nem nehéz jónak lenni, ha tudod a nyelvtant és a helyesírást is
Van, akinek tök könnyen jönnek az angol szavak és vannak, akik leblokkolnak. Pl. Finnországban mindenkivel tök jól megértettem magam, nem volt semmi akcentus, becsúsztak az "őő"-zesek és ennyi. Majd egy vizsgán úgy leblokkoltam, hogy még a környezetvédelemről sem tudtam két normális mondatot mondani. Bumm. Sokan így véreznek el.
Szerintem addig senkinek sincs joga Glamsterék felett ítélkezni, amíg magyarul sem nagyon tudnak két értelmes mondatot leírni, nemhogy angolul. S ahogy már mondtam: lehetsz osztály/csoportelső angolból magyarok között, ha pedig bármilyen szituációban, ahol beszélni kellene meg mekegsz-makogsz... Írásban pedig nem nehéz jónak lenni, ha tudod a nyelvtant és a helyesírást is
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.