Így tanult magyarul Adam Lambert – exkluzív!
2016. január 30. 17:09
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
El sem hiszem, hogy milyen kedves, és "emberi", pedig mennyi mindent elért már, mégis végig humoros és megértő maradt. Le vagyok döbbenve, most még nagyobbat nőtt a szememben. ^^
2016. január 30. 17:14
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
És annyit még hozzátennék, főleg miután elolvastam, hogy milyen nehéz is lehetett megszervezni az interjút, hogy szerintem nagyon jó lett, nincs azzal baj, hogy akcentussal beszéltél, (én is elég jól megértem és megértetem magam angolul, de mikor egyszer beszélni kellett ausztrálokkal, teljesen leblokkolt az agyam, és borzasztó akcentussal tudtam csak megszólalni.
) még aranyos is volt. A kérdések is jók voltak, és nekem esküszöm jobban tetszett, hogy ez ilyen "amatőr" videó, sokkal barátságosabb, közvetlenebb érzése van az embernek, mintha valami profi stábbal készült volna. Jó látni, hogy a sztárok is csak emberek.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. január 30. 17:16
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (I Love Paris @ 2016.01.30. 16:04)
Az agglomerációja önmagában kb 19 millió + a 8,7 millió. A kétszeres sehogy nem jön ki nekem, de nem lényeg, csak feltűnt az adat, mivel éltem ott pár évig.
8,7, az maga, New York lakossága, A húszmillió közeli népesség pedig az elővárosokkal együtt az agglomerációé. De mindegy, mert utána néztem, több helyen is ez van írva, szóval nem fogom bizonygatni.
2016. január 30. 17:28
Borzalmas a leányzó kiejtése, egy kicsit jobban is felkészülhetett volna, de azért érdekes a videó.
2016. január 30. 17:44
Fantasztikus. Jó hogy a külföldi sztárok tanulnak magyarul.Nekem ez tetszik.
2016. január 30. 18:37
Annyira aranyos ez a pasi!
Nagyon bírom. És már nem azért, de inkább értékeljétek, hogy megcsinálták az interjút, mert sok munka van benne és ne a kiejtésen görcsöljetek már.
2016. január 30. 18:38
|
|
MissDorothy007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 105808 offline
|
mi ez a kiejtés már?
fájt hallgatni
2016. január 30. 18:49
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
A földön fetrengve nevettem már! Hát ez nagyon jó!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.