Így tanult magyarul Adam Lambert – exkluzív!
2016. január 30. 13:12
Wow!!"Glamster" de szerencsés vagy aszta
NAGYON jó lett az interjú, le a kalappal előtted..
Gratula a cikkhez
NAGYON jó lett az interjú, le a kalappal előtted..
Gratula a cikkhez
2016. január 30. 13:35
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Baromira tetszett az interjú,főleg a végén,ahogy próbálta kimondani a szavakat
2016. január 30. 13:42
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Adam azon kevesek közé tartozik, akiket 50 százalékban a hangja, 50 százalékban pedig a személyisége/viselkedése miatt kedvelek (ha lehet így fogalmazni).
Tetszett az interjú, és az is, hogy nem a megszokott sablonkérdések voltak újra feltéve. Az olyan lelombozó tud lenni, amikor megnézed az ötödik interjút, és olyan, mintha még mindig az elsőt néznéd, mert a kérdések semmit nem változnak.
A vége különösen tetszett, felidézi bennem a két héttel ezelőtti esetemet, amikor egy, hozzánk érkezett cserediák igyekezett magyar szavakat tanulni tőlem. Körülbelül ugyanez a szituáció volt, csak én nem próbálkoztam mondjuk a "gyöngytyúkkal".
Nem vagyok különösebben nagy rajongója Adam-nek, annak ellenére, hogy szeretem a zenét, amit csinál, ilyen kis videókat valami oknál fogva jobban szeretek nézni, amiben ő van. Ugyan nem ismerem, de amit látok belőle, kedves és közvetlen embernek tűnik. Már csak abból is gondolom, hogy visszakérdezett a kérdésekre, ha esetleg nem volt valami világos neki elsőre, és nem ráhagyta a nyilván izguló kérdezőre.
És habár én is elég biztosan beszélem a nyelvet, ha hasonló szituációba kerülnék, biztosan arra koncentrálnék inkább, hogy egyáltalán megszólaljak. Ez is gyakorlás kérdése.
Tetszett az interjú, és az is, hogy nem a megszokott sablonkérdések voltak újra feltéve. Az olyan lelombozó tud lenni, amikor megnézed az ötödik interjút, és olyan, mintha még mindig az elsőt néznéd, mert a kérdések semmit nem változnak.
A vége különösen tetszett, felidézi bennem a két héttel ezelőtti esetemet, amikor egy, hozzánk érkezett cserediák igyekezett magyar szavakat tanulni tőlem. Körülbelül ugyanez a szituáció volt, csak én nem próbálkoztam mondjuk a "gyöngytyúkkal".
Nem vagyok különösebben nagy rajongója Adam-nek, annak ellenére, hogy szeretem a zenét, amit csinál, ilyen kis videókat valami oknál fogva jobban szeretek nézni, amiben ő van. Ugyan nem ismerem, de amit látok belőle, kedves és közvetlen embernek tűnik. Már csak abból is gondolom, hogy visszakérdezett a kérdésekre, ha esetleg nem volt valami világos neki elsőre, és nem ráhagyta a nyilván izguló kérdezőre.
2016. január 30. 13:56
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Ez nagyon jó volt
2016. január 30. 13:58
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Adam milyen aranyos :3 Én is imádom a személyiségét is, minden interjúban látszik, hogy még mindig ugyanolyan toleránsan áll hozzá a világhoz és mindenhez, mint a kezdetekkor
És a kiejtése
Le a kalappal, Glamster, nem semmi lehetett a kedvenceddel interjút csinálni, és hagyd a francba azoknak a véleményét, akik a kiejtésen fakszniznak, csak hozzá kell valahogy szólni, és ez lett a menő, szerintem teljesen érthető, gondolom az izgalom miatt volt ^^ Ha a kedvenc sztárommal... nem is interjú, de csak úgy beszélhetnék... magyarul se tudnék összerakni egy értelmes mondatot
Már attól másodpercekig lélegzetelálló-rohamot kaptam, hogy Nightwish koncerten a gitáros odaintett nekem *-* Egyébként pedig látjuk, hogy Adam is megszenvedett a magyarral
Remek cikk és interjú lett
Le a kalappal, Glamster, nem semmi lehetett a kedvenceddel interjút csinálni, és hagyd a francba azoknak a véleményét, akik a kiejtésen fakszniznak, csak hozzá kell valahogy szólni, és ez lett a menő, szerintem teljesen érthető, gondolom az izgalom miatt volt ^^ Ha a kedvenc sztárommal... nem is interjú, de csak úgy beszélhetnék... magyarul se tudnék összerakni egy értelmes mondatot
Remek cikk és interjú lett
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. január 30. 14:00
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem vagyok egy nagy Adam Lambert-fan, de ez az interjú egész jó volt!
Az interjúztató(k) védelmében említeném még, akik bizonyára nem használják napi szinten angol anyanyelvűvel való társalgásra a nyelvet, hogy ki lehet próbálni!
A fikázók próbáljanak meg egy idegen nyelven beszélni egy külföldivel, egyáltalán nem olyan egyszerű, le kell győzni a komplexusokat, a zavart, és akkor hadd ne térjek ki arra, hogy ha bedobnak a mélyvízbe es egy igazi világsztárral kell társalogj, aki ráadásul a személyes kedvenced is. Kell idő, míg az ember feloldódik, és fesztelenül kezd viselkedni, beszélni.
Egyébként tapasztalatból mondom, hogy egyszerűbb az, ha az ember kútfőből beszél, és nem a leírtakat olvassa, mert sokszor az nehezíti a beszédet. Nyilván egy interjú során korlátozottak a lehetőségek, meg előre megírt kérdések vannak, de én így tapasztaltam.
Végezetül a sok kritikusnak: meg lehet nézni Návai Anikó világsztárrokkal készített interjúit. Régóta kint él Amerikában, napi szinten találkozik világsztárokkal (Angelina Jolie-val kb már barátként üdvözlik egymást, és szinte nincs Hollywoodban olyan híres ember, aki ne lett volna már legalább egyszer interjúalanya), mégis érezhető a magyar akcentusa, és igyekszik magát sokszor a lehető legegyszerűbb módon kifejezni. Aki nem hiszi, nézze meg pár interjúját!
Peace.
Az interjúztató(k) védelmében említeném még, akik bizonyára nem használják napi szinten angol anyanyelvűvel való társalgásra a nyelvet, hogy ki lehet próbálni!
A fikázók próbáljanak meg egy idegen nyelven beszélni egy külföldivel, egyáltalán nem olyan egyszerű, le kell győzni a komplexusokat, a zavart, és akkor hadd ne térjek ki arra, hogy ha bedobnak a mélyvízbe es egy igazi világsztárral kell társalogj, aki ráadásul a személyes kedvenced is. Kell idő, míg az ember feloldódik, és fesztelenül kezd viselkedni, beszélni.
Egyébként tapasztalatból mondom, hogy egyszerűbb az, ha az ember kútfőből beszél, és nem a leírtakat olvassa, mert sokszor az nehezíti a beszédet. Nyilván egy interjú során korlátozottak a lehetőségek, meg előre megírt kérdések vannak, de én így tapasztaltam.
Végezetül a sok kritikusnak: meg lehet nézni Návai Anikó világsztárrokkal készített interjúit. Régóta kint él Amerikában, napi szinten találkozik világsztárokkal (Angelina Jolie-val kb már barátként üdvözlik egymást, és szinte nincs Hollywoodban olyan híres ember, aki ne lett volna már legalább egyszer interjúalanya), mégis érezhető a magyar akcentusa, és igyekszik magát sokszor a lehető legegyszerűbb módon kifejezni. Aki nem hiszi, nézze meg pár interjúját!
Peace.
Glamster
2016. január 30. 14:15
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Hogy lenne már a fele a népessége? MO kb 9,7 millió, NY kb 8,7 millió lakossal rendelkezik.
2016. január 30. 14:29
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (I Love Paris @ 2016.01.30. 14:15)
Hogy lenne már a fele a népessége? MO kb 9,7 millió, NY kb 8,7 millió lakossal rendelkezik.
Agglomerációval együtt a kétszerese.
2016. január 30. 14:33
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
@Diala: egyetértek, a lámpaláz még a leggyakorlottabbakat is megizzasztja. Meg tényleg idő kell amíg feloldódik az ember, én pl hiába beszélem folyékonyan az angolt, amikor bátyám olasz barátnőjével beszéltem, eleinte !dán! (nem tudom hogyan
) akcentussal beszéltem, aztán belejöttem. Egy interjú során nem hiszem, hogy adnak ilyesmire időt, elvégre Adam elég ismert, valószínűleg még más várt arra, hogy interjút készíthessen vele.
Glamster
2016. január 30. 14:58
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Szeretünk Adam ♥
2016. január 30. 15:31
gyöngytyúk
eddig még nem láttam interjút Adam Lambert- tel, de nagyon szimpatikus férfi!
eddig még nem láttam interjút Adam Lambert- tel, de nagyon szimpatikus férfi!
2016. január 30. 15:53
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Gratulálok a színvonalas interjúhoz
Semmi jogotok nincs belekötni, ha az RTL-nek megfelelt. Oké, nyilván van még mit tanulniuk Viviéknek, de próbálták professzionális munkát alkotni, nem lehetne ezt értékelni?
Nekem nagyon tetszik, várom a következőt, csajok!!
Adam nagyon türelmes, nagylelkű, humoros ember, amit most is megmutatott
Adam nagyon türelmes, nagylelkű, humoros ember, amit most is megmutatott
Glamster
2016. január 30. 15:59
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Adam Lambert eddig is szimpatikus volt mint ember,most pedig csak fokozódott az érzés. Nagyon rendesnek tűnik
A lányok kiejtése nem éppen mondható tökéletesnek,viszont jól megcsinálták az interjút. Kicsit amatőr volt,de majd belejönnek. Aranyos lett:)
A lányok kiejtése nem éppen mondható tökéletesnek,viszont jól megcsinálták az interjút. Kicsit amatőr volt,de majd belejönnek. Aranyos lett:)
2016. január 30. 16:04
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Idézet (Diala @ 2016.01.30. 14:29)
Agglomerációval együtt a kétszerese.
Az agglomerációja önmagában kb 19 millió + a 8,7 millió. A kétszeres sehogy nem jön ki nekem, de nem lényeg, csak feltűnt az adat, mivel éltem ott pár évig.
2016. január 30. 16:14
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Nem szeretem Adamet. De ez az interjú nagyon cuki volt és jó. Nem tudom hogy mi a bajotok az interjúztató lányokkal szerintem ügyesek voltak.
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.