Így tanult magyarul Adam Lambert – exkluzív!
2016. január 30. 11:13
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nem akarom megvédeni magam, de sokkal jobban beszélek angolul, mint a videóban. Sajnos roppant zavarban voltam, mert izgultam, mit fog az RTL Klub szólni hozzá, illetve Adam, hogy fogadja azt, hogy rajongóból riporter lettem – féltem, hogy egy csőd lesz az egész. Emellett harmadik napja nem aludtam semmit (minden túlzás nélkül), mert az egész utat csütörtökre hétfőtől kellett megszerveznem teljesen egyedül – két és fél nappal korábban szóltak, hogy megvan az interjú Londonban: én vettem mindenkinek a repjegyeket, írtam össze a kérdéseket, foglaltam a szállást, tehát roppant nagy teher volt és izgultam a végeredmény miatt.
Ha valaki jobban megcsinálná, hogy hat év után úgy áll oda a kedvence elé, mint egy interjúztató, és fél a fogadtatástól, emellett minden 5. percben jelzik, hogy ketyeg az óra, meg az első nagy munkájától, az előtt le a kalappal, tőlem ennyi telt. Ennek ellenére, szeretném hangsúlyozni Adam mennyire jófej és kedves volt – ő megdicsérte az angolomat, mert utána beszélgettünk és feloldódtam: azóta is jóban vagyunk.
Szerencsére megértett, és az RTL-nek is tetszett a végeredmény, így összességében első lefutásban elégedett vagyok. Nagyon könnyű csak a negatívat venni, de nem gondolom, hogy más kevésbé lett volna zavarban, és nem akadt volna meg egyszer-kétszer a nyelve, ráadásul egy viszonylagos fiatal korban. Nekem sok múlt ezen a fél órán, és biztos vagyok benne, hogy következő sokkal jobb lesz.
Egyáltalán nem esett nehezére, hogy megértsem, ami látszik is a fején, kedves és érdeklődő volt, tisztában azzal, hogy az angol nem az első nyelvem és nagy a nyomás – rögtön sikerült mindenre válaszolnia. Amúgy hárman voltunk riporterek, és mind a hárman nagyon készültünk. A külföldiek is dicsérik az interjút, szomorú, hogy a magyar mentalitástól ennyi telik – tisztelet a kivételnek.
Ha valaki jobban megcsinálná, hogy hat év után úgy áll oda a kedvence elé, mint egy interjúztató, és fél a fogadtatástól, emellett minden 5. percben jelzik, hogy ketyeg az óra, meg az első nagy munkájától, az előtt le a kalappal, tőlem ennyi telt. Ennek ellenére, szeretném hangsúlyozni Adam mennyire jófej és kedves volt – ő megdicsérte az angolomat, mert utána beszélgettünk és feloldódtam: azóta is jóban vagyunk.
Szerencsére megértett, és az RTL-nek is tetszett a végeredmény, így összességében első lefutásban elégedett vagyok. Nagyon könnyű csak a negatívat venni, de nem gondolom, hogy más kevésbé lett volna zavarban, és nem akadt volna meg egyszer-kétszer a nyelve, ráadásul egy viszonylagos fiatal korban. Nekem sok múlt ezen a fél órán, és biztos vagyok benne, hogy következő sokkal jobb lesz.
Egyáltalán nem esett nehezére, hogy megértsem, ami látszik is a fején, kedves és érdeklődő volt, tisztában azzal, hogy az angol nem az első nyelvem és nagy a nyomás – rögtön sikerült mindenre válaszolnia. Amúgy hárman voltunk riporterek, és mind a hárman nagyon készültünk. A külföldiek is dicsérik az interjút, szomorú, hogy a magyar mentalitástól ennyi telik – tisztelet a kivételnek.
2016. január 30. 11:18
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
issteneeem de cuki
de a riporter csaj kiejtése mi volt???? atyaég!!!.... :/ :
de a riporter csaj kiejtése mi volt???? atyaég!!!.... :/ :
2016. január 30. 11:44
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Áh Glamster én mindig egyre irigyebb vagyok rád.
Szerintem szuper interjú lett elsőre. Ne hallgass olyanokra akik angolul se beszélnek ,csak másokat minősíteni tudnak. Én örülnék, ha így és ennyit beszélhetnék egyszer a kedvencemmel.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. január 30. 11:45
nem vagyok magyarországi hanem felvidéki de ez a kiejtés egyszerűen borzasztó. alig bírtam hallgatni. Adam lambert mellesleg nagyon aranyos volt
2016. január 30. 12:10
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Meg kell mondjam, rég mosolyogtam ilyen jót egy videón.
Egyrészről, nagyon aranyos volt a magyar-angol akcentus, de tényleg. Mikor meghallottam először, kicsit recsegős volt, de utána egész simán ment. Bevallom, én elég sok magyar előadóval/művésszel dolgoztam együtt, csináltam interjút, de arra is alapos felkészültség kellett - és még csak nem is idegen nyelven ment! Tényleg, magát egy interjút levezetni nem egyszerű folyamat, szóval a háttérben lévő leányzókat simán megértem, pláne, hogy angolul kellett. Ez tiszteletre méltó, ha volt is rontás, szerintem azaz izgalomnak volt betudható.
A másik, ami aranyos volt a legvégén a magyar szavak. Ilyenkor jön rá az ember igazán, hogy egy külsősnek a magyar nyelv az... Atyaég. Baromi szívós. Elmagyarázni angolul egy magyart kegyetlen. De tetszett, hogy a fent említett énekes megpróbálta, és a lányok is pozitívan álltak hozzá.
Összességében, kíváncsi voltam a videóra, ezért néztem meg, meg maga Adam Lambert nem igazán érdekel. Azt hittem, profi stáb készítette a videót, de amikor meghallottam a "hunglish"-t a háttérben, tényleg kíváncsivá tett a dolog.
Klassz lett, tényleg. Szuper!
Egyébként, én megkóstoltattam volna vele a pálinkát. Arra az arckifejezésre lettem volna igazán kíváncsi
Egyrészről, nagyon aranyos volt a magyar-angol akcentus, de tényleg. Mikor meghallottam először, kicsit recsegős volt, de utána egész simán ment. Bevallom, én elég sok magyar előadóval/művésszel dolgoztam együtt, csináltam interjút, de arra is alapos felkészültség kellett - és még csak nem is idegen nyelven ment! Tényleg, magát egy interjút levezetni nem egyszerű folyamat, szóval a háttérben lévő leányzókat simán megértem, pláne, hogy angolul kellett. Ez tiszteletre méltó, ha volt is rontás, szerintem azaz izgalomnak volt betudható.
A másik, ami aranyos volt a legvégén a magyar szavak. Ilyenkor jön rá az ember igazán, hogy egy külsősnek a magyar nyelv az... Atyaég. Baromi szívós. Elmagyarázni angolul egy magyart kegyetlen. De tetszett, hogy a fent említett énekes megpróbálta, és a lányok is pozitívan álltak hozzá.
Összességében, kíváncsi voltam a videóra, ezért néztem meg, meg maga Adam Lambert nem igazán érdekel. Azt hittem, profi stáb készítette a videót, de amikor meghallottam a "hunglish"-t a háttérben, tényleg kíváncsivá tett a dolog.
Klassz lett, tényleg. Szuper!
Egyébként, én megkóstoltattam volna vele a pálinkát. Arra az arckifejezésre lettem volna igazán kíváncsi
2016. január 30. 12:15
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
nem tudtak volna olyat küldeni akinek nincs ennyire akcentusa? már mint édes volt a hangja meg minden, de egy angol interjúra azért mégis választhattak volna mást.
2016. január 30. 12:17
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
@habibi köszönöm a kedves szavakat!
Megpróbáltuk megitatni vele, de nem ihatott aznap, mert még volt pár interjúja. Később viszont jelezte, hogy ízlett neki!
2016. január 30. 12:34
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
My szív is a szellemváros *-* Annyira aranyos. :3
És azok, akik itt szidják össze-vissza a riporterek angol tudását: Ha találkoznátok az egyik kedvenc hírességetekkel, akkor valószínűleg össze-vissza makognátok és nemhogy rosszul, de egyáltalán nem tudnátok angolul megszólalni... ^^ Én is elég jól beszélem a nyelvet szerintem, de még pislogni is képtelen lennék egy ilyen szituációban. ><
És azok, akik itt szidják össze-vissza a riporterek angol tudását: Ha találkoznátok az egyik kedvenc hírességetekkel, akkor valószínűleg össze-vissza makognátok és nemhogy rosszul, de egyáltalán nem tudnátok angolul megszólalni... ^^ Én is elég jól beszélem a nyelvet szerintem, de még pislogni is képtelen lennék egy ilyen szituációban. ><
2016. január 30. 12:45
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Szegény Adam, én a hunglishos csaj kiejtétől a falra másztam volna...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.