A dal maga nem rossz, a klipp már annál inkább. Nekem nem tetszik az, hogy így szét vannak nyomva a fények, vagyis értitek, nem tudom megfogalmazni.
Viszont ha Zayn ilyenekkel fog előrukkolni, mint a Pillowtalk, hamar meg fogják unni, és a süllyesztőbe kerül.
Klippremier: Zayn – Pillowtalk
2016. január 30. 15:37
|
|
White Soulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 250587 offline
|
2016. január 30. 16:05
egyes oldalakon már azt boncolgatják, hogy a szám az exéről/exének szól, perrie edwards pedig twitter postban reagált a videóra. ha malik valóban neki szánta akkor über gáz, pláne hogy az újdonsült barátnőjével parádézik benne
2016. január 30. 16:56
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Szerintem eszméletlen jó dal lett!
Imádom! Tegnap óta csak ezt hallgatom. Másabb mint amiket az 1D-vel játszottak, és valóban jobban áll neki ez a stílus. Nekem csak a klippel van bajom. Egy kicsit sok, szerintem Gigit sem kellett volna, ilyen formában bele tenni..
Zaynnek pedig gratulálok, csak összehozta!
Zaynnek pedig gratulálok, csak összehozta!
2016. január 30. 18:10
|
|
veronarosesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 253228 offline
|
Semmi köze a számnak Perrie-hez. Zayn a kilépése után nemsokkal kitette, szóval innentől....
Mellesleg, nekem bejött a dal
Kíváncsi vagyok a többi munkájára is.
Mellesleg, nekem bejött a dal
2016. január 30. 19:03
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Nem rossz a dal, vegulis hallgathato, bar jobbat vartam
a klipp tetszik csak Gigi sok volt benne, de ez a kicsit "elvont" stilus es szexualitas tetszett benne. 10/7
2016. január 30. 19:32
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
A klip bár jól néz ki, nekem nem tetszik, nekem túl sok az effekt benne. Viszont a szám... Non-stop ezt hallgatom péntek reggel 6 óra óta!!! Egyszerűen k**va jól sikerült!! ♥
2016. január 30. 19:50
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Hát, a klip nekem nagyon nem nyerte el a tetszésemet. A dal viszont jól sikerült, Zaynnek pedig tényleg jobban áll ez a stílus, bár nekem még mindig a szívem szakad meg, mikor meglátom az 1D-t nélküle
2016. január 30. 20:10
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Idézet
a klippre énis azt mondtam volna 12 évesen hogy borzalmas, ezért nem lehet egyeseket hibáztatni. viszont tudni illik hogy ez egy stílus irányzat ami manapság ha nem is Magyarországon elég nagy népszerűségnek örvend, persze nem mindenki tudja értékelni. a hangja fikázásáról annyit hogy pötyögd már be youtubera hogy zayn malik high notes, aztán nyomass egy véleményt. ha picit logikusan átgondolod rájössz hogy ha nem ilyenre szerették volna ebben a zenében a hangját akkor nem ilyen lesz. Ennyi
Tehát csak a 12 évesek mondják a klipre hogy borzalmas? Szerintem kinek ez jön be, kinek az... Szerintem a legtöbben csupán azért mondják hogy rossz lett, mert ez a stílus nem Zayné. Már úgy értem... ki gondolta volna hogy ez a stílusirányzat lesz majd az, amit követni fog, ez valahogyan nem AZ a Zayn, akit megismertünk, ezt szerintem a legtöbb Directioner alátámaszthatja. Na persze van akinek bejön, van akinek nem, én is látok itt pozitív és negatív kommenteket egyaránt, de azt sem gondolom hogy hasra kellene esni ettől az irányzattól, mert személy szerint nem látok benne sok értelmet vagy logikát. Erre nem tudnám a minimalista jelzőt sem használni, mert szerintem az sem volt... na mindegy
2016. január 30. 20:16
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Nagyon vártam és nem csalódtam! A klip, a hangzás és a szöveg is teljesen Zayn stílusa. Mikor meghallottam egy csapásra megértettem, hogy miért lépett ki, pedig nagyon szomorú voltam mikor megtette. Mikor megláttam benne Gigit hatalmas ütemmel kezdett dobogni a szívem imádom benne a közös jeleneteiket
Fura őt egyedül hallani és látni, de nagyon nagy potenciát látok benne. Hiszem, hogy képes lesz olyan karriert elérni, mint pl. Justin Timberlake. 2016 Zayn éve lesz;) #Z016
2016. január 30. 20:21
Nekem tetszik,érzelmes és persze ha egy 11 éves megnézi nem az fog lejönni neki,amit mondjuk egy 16-17 éves már ért. Szerintem nagyon jóra sikeredett Gigi pedig gyönyörű!
2016. január 30. 20:36
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Nagyon jó lett. De inkább hallgatom a Momentset a One Directiontól.
2016. január 30. 21:35
|
|
Liana410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.09. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 235744 offline
|
Gigi Kurva Hadid miatt lepett ki a bandabol es torte ossze milliok szivet???Szep dolog....Menjen a p***aba
Remelem azert a fiuk visszaternek meg!A History jo lett!
Remelem azert a fiuk visszaternek meg!A History jo lett!
2016. január 31. 10:14
ezért lépett ki az 1D-ből??
hát ilyenkor derülnek ki hogy kik az igaz barátok...
a klip egyébkánt borzalmas.. a zene szintén .. . . .
hát ilyenkor derülnek ki hogy kik az igaz barátok...
a klip egyébkánt borzalmas.. a zene szintén .. . . .
2016. január 31. 12:14
|
Unicornpluffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 250994 offline
|
Nekem nem tetszik.
2016. január 31. 12:36
Nekem ez eskü tetszik, pedig fényévekre van a stílusomtól.
2016. január 31. 13:02
Ezért lépett ki az 1D-ből. Igaz,akkor se bírtam,de hát ez nagyon kemény
Szerintem elmegy,de hát...
Senkit nem akarok megsérteni,de engem teljesen feháborít ez a Gigi&Zayn páros
Igaz,már egy jó ideje szakított Perrie-vel (aki alapból ezerszer szebb ennél a csajnál,csak úgy megjegyzem) de akkor sem értem,hogy hogyan jöhetett össze Gigivel,na mind1,annyi a lényeg,hogy a szám elmegy,de ezt a csávót utálom
Senkit nem akarok megsérteni,de engem teljesen feháborít ez a Gigi&Zayn páros
2016. január 31. 13:04
Liana410- Nem valószínű,hogy Gigi miatt lépett ki a bandából,mivel ha annyira szerette volna az 1D-t nem érdekelte volna Hadid véleménye
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: