10 dal a 2000-es évekből, amiről teljesen megfeledkeztél
2016. január 28. 21:24
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Az utolsót ismetem
2016. január 28. 21:33
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Egyedül Vanessa Carlton-t ismerem közülük!
2016. január 29. 06:11
Én mindet isnertem és komolyan már elfelejtettem D xd
2016. január 29. 08:26
Idézet (sewenteen @ 2016.01.28. 18:10)
OceanSoul
Itt most akkori slágerekről volt szó, amiket mára már nem hallgatunk. Ha azt néznénk, hogy kik aktívak, a cikk is írta, hogy Vanessa tavaly még albumot adott ki.
És szerintem a 2000-es évek eleje kategóriába még beleférnek a 2002/3-as slágerek. (amúgy a cikkben is található 2003 utáni dal)
Itt most akkori slágerekről volt szó, amiket mára már nem hallgatunk. Ha azt néznénk, hogy kik aktívak, a cikk is írta, hogy Vanessa tavaly még albumot adott ki.
És szerintem a 2000-es évek eleje kategóriába még beleférnek a 2002/3-as slágerek. (amúgy a cikkben is található 2003 utáni dal)
teljesen igazad van, pardon. nem tudom mit, és hol értelmeztem félre, hisz a bevezető is csak 1-2 mondat. elképzelhető, hogy a cím olvasása után gondolatban máris társítottam a cikkben bemutatott videók előadóit a mai trendekkel és hogy aktívak/jelen vannak-e még...
ha csak egy letűnt korszak, letűnt előadóiról lenne szó a bemutatott videók meg is állnák a helyüket, viszont ha 10 olyan számot ragadnánk ki, amik anno nagy durranás voltak, de már keveset lehet hallani róluk - márpedig itt erről van szó - akkor a te meglátásod a helytálló.
talán a cikkíró abból indult ki, hogy nem ismertet még ma is aktív előadókat, mivel aki frissen alkot az több figyelmet kap és a munkásságának tüzetesebb vizsgálata után a régebbi művei(ke)t is megismerheti a közönség.
valahol nem lep meg, hogy csak egyedüliként akadtál fenn ezen, illetve most már én is társulok hozzád. a szomorú tapasztalat az, hogy akármit írhatnának 2010 előttről a birkák ugyanazt pötyögnék be egymás után: nem ismerem őket/ezeket. érdemben tehát semmilyen válaszreakció nem születik. a xxi.sz-ban már lassan az ovisok kezében is okos telefonok, iphone-ok lógnak, a youtube a mindennapi életük szerves részévé vált, de hogy megnézzenek 1-2 videót, amiről nem hallottak túl nagy fáradság a számukra? mennyivel tart tovább pl rákattintani ebben a cikkben egy videóra, minthogy bepötyögni, hogy ezek közül még egyiket/egyikről sem hallottam?
2016. január 29. 11:11
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Nem is csoda, hogy "elfelejtettük" őket, mert ahogy belehallgattam némelyikbe, borzalmasak, egytől egyig felejthető kategória szinte az összes. Egyedül a When you look at me, ami egyből beugrott.
2016. január 29. 14:42
A videók elindítása nélkül is látszik, hogy szemétre valóak. És ott is vannak, a feledés szemétdombján.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: