Lenyűgözően hangulatos a tokiói éjszakai élet – fotók
2016. január 29. 15:17
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Húha szebb mint képzeltem*.* ^^
2016. január 29. 16:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
"izgalmasnak találod az ország harmadik legnagyobb gazdasági hatalmául szolgáló Japánt" - Ezt csak én nem értem? Milyen ország gazdasági hatalma Japán?
Inkább a világ vagy ázsia akart lenni, nem? Amúgy meg szépnek szép hely, de nekem túlzsúfolt, egymás fején élnek. Egy fél játszótérnyi területen élnek annyian, mint idehaza egy közepes közégben vagy faluban.
2016. január 29. 17:39
Nagyon szép hely, szívesen költöznék oda egy kicsi ideig
2016. január 29. 22:50
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Annyira imádom, amikor hibák (mindegy, hogy tartalmi, vagy helyesírási) vannak egy cikkben, nem is beszélve az ilyen háromsoros nagyregényről, amit igazán átolvashatott volna az írója, kb fél percébe került volna. A képek pedig egysíkúak, túlphotoshopoltak, nekem azok sem tetszenek, ezer jobb képet láttam már Japánról; hát még a részletes és érdekfeszítő cikk.
2016. január 30. 11:40
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
szep kepek, csak hogy napkozben nem sikerulnenek igy
)
2016. január 30. 12:05
A képek nagyon tetszenek, igaz ezen az egymás hegyén-hátán lévő üzletekkel a szűk utcák kb egy egyemberes nyomvonallá szűkültek. Japán egy gyönyörű ország a maga sajátosságaival együtt.
2016. január 30. 13:22
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nagyon szép város, szívesen elutaznék oda de nekem ahhoz hogy ott lakjak nagyon zsúfolt az egész..
2016. február 01. 13:25
Wow, tényleg nagyon szép és van egy bizonyos hangulata
De nekem az nem túlzottan tetszik, hogy Ázsiában ennyire össze vannak zsúfolva az épületek. Tudom, hogy "sok az ember és kell valahol lakniuk", de ezek a kis szűk utcák nem annyira az én világom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: