Az újdonsült apuka közösségi oldalain büszkélkedett el szeme fényével, aki a Freddie Tommo nevet kapta szüleitől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson megmutatta újszülött kisfiát
2016. január 28. 06:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 28. 06:53
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Jujj de aranyos!
2016. január 28. 07:22
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Instagramon már olyan kommenteket lehet olvasni, hogy a kisfiú nem is hasonlit Louisra. Ezt egy kepbol azuri le, amin a kisfiu fejenek negyede latszodik. Vannak kicsit elvetemult rajongok, akik mindent jobban tudnak, mint a szulok.
Nagyon szep kisfiu, sok boldogsagot es egeszseget kivanok nekik.
Nagyon szep kisfiu, sok boldogsagot es egeszseget kivanok nekik.
2016. január 28. 07:32
Nagyon aranyos kisember.
Pont olyan jóképű mint az apukája.
Egyébként nem értem, hogy néhányan miért nem fogják fel, hogy Louis apa lett, és miért kell össze-vissza teóriákat gyártanak.
Szerintem ilyen dologgal még egy lecsúszott sztár sem akarna hírnevet keresni, nemhogy Louis!!!
Szerintem az aki igaz rajongó örül a boldogságának, mert nagyon látszik rajta, hogy BOLDOG.
És örülök, hogy a kicsi normális nevet kapott, nem pedig ezt a Sydney Rain-eset, amiről tudtam, hogy csak pletyka.
Szívből gratulálok a büszke anyukának és apukának!
Üdvözlünk a világban, Freddie Tommo.
Pont olyan jóképű mint az apukája.
Egyébként nem értem, hogy néhányan miért nem fogják fel, hogy Louis apa lett, és miért kell össze-vissza teóriákat gyártanak.
Szerintem ilyen dologgal még egy lecsúszott sztár sem akarna hírnevet keresni, nemhogy Louis!!!
Szerintem az aki igaz rajongó örül a boldogságának, mert nagyon látszik rajta, hogy BOLDOG.
És örülök, hogy a kicsi normális nevet kapott, nem pedig ezt a Sydney Rain-eset, amiről tudtam, hogy csak pletyka.
Szívből gratulálok a büszke anyukának és apukának!
Üdvözlünk a világban, Freddie Tommo.
2016. január 28. 10:40
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Omg......de cuki <3 <3
2016. január 28. 13:49
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Úr isten de cukiii!! <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: