Starity

Új sorozattal erősít a Disney Csatorna!

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 31. 23:28 #21
soph
soph

Státusz- what would you do with a brain if you had one? -
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1451
Csatolások: 133
Azonosító: 241974
Egyre moslékabb sorozatokkal áll ez a Disney elő, a Hannah Montana meg a Sonny a sztárjelölt meg azok amik akkor mentek, amikor én voltam tíz, még azt mondom jók voltak, de ez? Mint egy elcsépelt Dawson és a haverok utánzat nyolc éveseknek.. rohog.gif
2016. február 01. 11:58 #22
- törölt felhasználó -    
Mi a szar ez? Ilyet kell néznie egy 6 évesnek? Egyre jobban süllyedni lefelé! Nincs ötlet? Nem legyen akkor új sorozat. Ismételjenek le egy-két Varázslók a Waverly helyről-t vagy Sonny a sztár jelölt-öt. Fogadni merek jobban fog a gyerekeknek mit ez a szar!
2016. február 02. 18:45 #23
- törölt felhasználó -    
Szerintem már nem tudnak újat mutatni...:/
2016. február 06. 10:43 #24
- törölt felhasználó -    
A húgom nagy mázlimra most már inkább Nickelodeont néz. Az értelmesebb, mint ez a szar csatorna... :/
B.T.S.: Igazad van, már nem tudnak újat mutatni.
2016. február 07. 12:15 #25
- törölt felhasználó -    
Még egy Violetta.
Szerintem az ehhez hasonló sorozatok és a nézhetetlen animációs hulladék (Csillag és a gonosz erők, stb.) fogják elárasztani a csatornát mert ezek a legnézettebbek sajnos. Pedig sok olyan méltatlanul hanyagolt sorozat van, ami sikeresebb is lehetne, ha többször és nem ekkora lemaradással adnák.
A Disney-t pedig lassan a Cartoon Network is megelőzi nézettségben, pedig az végképp nézhetetlen undormány lett és a nézők jó része elmenekült onnan. Közben a Nickelodeon a régi sorozatai 877694. ismétlésével és az alig néhány új sorozatával népszerűbb mint valaha. Teszem hozzá, mindezt úgy hogy közben náluk is erősen megindult lefelé a színvonal...
2016. február 07. 12:21 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (eszter05 @ 2016.01.30. 08:28)
A Disney már egyre lejjebb süllyed! Már megint jönnek a tipikus sorozatokkal.

ezt én is így gondolom..
2016. február 19. 15:42 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (Arpadeus Mester @ 2016.02.07. 12:15)
Még egy Violetta. 
Szerintem az ehhez hasonló sorozatok és a nézhetetlen animációs hulladék (Csillag és a gonosz erők, stb.) fogják elárasztani a csatornát mert ezek a legnézettebbek sajnos. Pedig sok olyan méltatlanul hanyagolt sorozat van, ami sikeresebb is lehetne, ha többször és nem ekkora lemaradással adnák.
A Disney-t pedig lassan a Cartoon Network is megelőzi nézettségben, pedig az végképp nézhetetlen undormány lett és a nézők jó része elmenekült onnan. Közben a Nickelodeon a régi sorozatai 877694. ismétlésével és az alig néhány új sorozatával népszerűbb mint valaha. Teszem hozzá, mindezt úgy hogy közben náluk is erősen megindult lefelé a színvonal...

Mondom én! Most elindult az a katicabogaras izé. Animációs-szuperhősös Violetta. Az Utódoknak, de még a Violettának se csináltak olyan felvezető kampányt, mint annak. Pedig jobban megérdemelték volna, különösen az Utódok.
2016. március 12. 13:51 #28
Rusher Girl 007
Rusher Girl 007

Státusz"yesterday,love was such an easy game to play..."
Hozzászólás: 769
Csatolások: 0
Azonosító: 246453
Nagyon jó sorozat smileeee.gif Nekem tetszik smileeee.gif
2016. március 30. 20:36 #29
s.zsofia
s.zsofia
visszatérő vendég

Státuszsave your tears for another day
Hozzászólás: 200
Csatolások: 0
Azonosító: 251606
Az előttem kommentelő emberekkel egyetértek. Jólvan, az is igaz hogy néztem belőle 3 részt, de nem valami izgalmas sorozat. Ha nem tudnak a készítők valami másabbat kitalálni, akkor vetítsenek ismétléseket, mint pl: Jonas, Sok Sikert, Charlie! stb. biztos érdekelnék a tv előtt ülőket.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!