Louis Tomlinson megerősítette fia érkezésének hírét
2016. január 23. 20:58
|
dori998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 253398 offline
|
Egy kisbaba lehet koraszülött is és valószínűleg nem az első napon vette észre Briana, hogy terhes. De olyan jó, hogy ilyen okos emberek vannak.
Gratulálok nekik és remélem, hogy mihamarabb megosztanak velünk egy képet a piciről :3
2016. január 23. 21:07
|
BogeszBogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 252500 offline
|
gratulálok!!!
2016. január 23. 21:13
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Boldog hogy fia született mégis mit mondhatna ,hülye voltam nem használtam óvszert mikor egy éjszakás kalandba bonyolódtam a barátnőm háta mögött most meg egy életen át fizethetek egy nőnek akit még csak nem is szeretem. A csaj egy életre bebiztosította magát, csak legalább ne akarnának úgy tenni mintha ez tervezett baba lett volna nem két hülye felelőtlen viselkedésének eredménye. A baj csak az hogy a gyerek egy nap felnő és tudni fogja az egész történet minden mocskos részletét és ő fogja magát rosszul érezni nem a szülei
2016. január 23. 21:23
hát ez röhejes, ami ezen az oldalon folyik :'D. és mivan, ha tényleg boldog, hogy született egy gyereke? Még ha nem is akarta, most már visszafordítani nem lehet, legalább örül neki. mit szóltok bele? az ég világon semmi közötök nincs ehhez, akkor ne pofázzatok már bele :DDD
2016. január 23. 21:35
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Igaz ,hogy a gyerek vèletlenül jött össze,ès hogy nem tervezte azt,hogy most apa legyen . De örül a picinek ès ez most a legfontosabb. <3 <3
2016. január 23. 22:30
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
gratula,hát papa lett
2016. január 23. 22:36
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Megesik. Nem ideális eset, de amúgy Lambika szerintem sokkal jobb, hogy felvállalta az egészet az első pillanattól kezdve, egyáltalán nem próbálta tagadni, és úgy fest nagyon igyekszik részt is venni a dolgokban, nem csak egy csekket küldeni havonta. Ettől függetlenül nem lesz követendő példa, de azért szerintem jobb mintha szőnyeg alá söpörnék az egészet. És szerintem nem kapott az egész annyi médiafigyelmet, hogy megérte volna a kamu hír. Zayn kilépése a bandából tízszer akkora sztori volt sokan köztük én is csak arról hallottam, erről meg alig.
2016. január 24. 00:50
6 hónaposan szülni, ez aztán kész csoda! Valaki magyarázza meg nekem kérlek szépen, hogy a kilencből hogy lesz hat mert tudom hogy én vagyok a hülye, de én ezt nem értem....
2016. január 24. 03:17
|
|
Almababa1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 247434 offline
|
BlackSwanforever az ember nem veszi észre másnap hogy teherbe esett, lehet hogy hónapokig is eltart mire rájön, vagy ha már rögtön tudta akkor is lehet hogy egyszerűen nem akarta se a csaj se louis se a management, hogy mindenki ezzel legyen elfoglalva zayn helyett, vagyhogy piszkálják a csajt és ingyenes abortuszt ajánlgassanak neki. Egyébként is már karácsonykor is balhé volt belőle hogy a csaj már nyolc hónapos volt, és louis egyedül hagyta hogy hazamehessen az ünnepekre. Szóval semmi csoda nincs benne egyszerűen idejében született.
(Mármint egy icipici van mert mégiscsak születés
)
2016. január 24. 03:31
|
|
Almababa1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 247434 offline
|
Amúgy miért ír itt mindenki arról, hogy nem is örül neki, a GYEREKÉRŐL van szó ,csak azért mert meglepetés még ugyanúgy örülhet a kisfiának. Jézusmária nem egy jégszoborról beszélünk hanem egy emberről. Nektek milyen érzés lenne ha mindenki arról beszélne hogy nem is szereted a gyereked. Az meg sem fordult a fejetekben ,hogy szereti... hát persze hogy nem hiszen sztár és mint tudjuk nekik nincsenek érzéseik és a saját gyereküket is dobnák a karrierjük miatt. *irónia* Igazatok is van minek egy tiszta lélek egy ilyen elfuserált világra.
2016. január 24. 07:13
Remèljük hogy ugyanolyan tehetséges lesz mint Louis. "A kis 1D baba "
2016. január 24. 09:08
Szívből gratulálok nekik és további minden jót kívánok! Szerintem most hatalmas boldogság van Louis szívében!
2016. január 24. 09:17
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Gratulálok!!
2016. január 24. 10:27
Lambika, neked nem tudom, hol van a szíved, de az biztos, hogy nem a helyén..-.-"
Annyira örülök, hogy igaz a hír
Mégegyszer gratula
Annyira örülök, hogy igaz a hír
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: