Akik esetleg kételkedtek volna abban, hogy a One Direction énekese apa lett, azok számára jó hírünk van, ugyanis a 24 éves szívtipró megerősítette: valóban fia született.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson megerősítette fia érkezésének hírét
2016. január 23. 18:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 23. 18:29
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Nagyon cuki lehet a pici <3 <3
Szerintem hasonlithat Louisra <3 <3
Szerintem hasonlithat Louisra <3 <3
2016. január 23. 19:34
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Én még mindig azt mondom hogy médiacirkusz, aminek Louis is részese. Ez azért van, hogy rá terelődjön a figyelem, a menedzser is jól megszervezte ezt az egészet és most szépen mindenki elhiszi. Tudom, sok kislány képtelen lenne elfogadni hogy apa, ami nem igaz, tehát meg is nyugodhattok, kislányok. Nekem meg aztán olyan mindegy lenne, hogy apa vagy sem, de nekem akkor is ez a véleményem. Lehet nem is létezik a gyerek, ha mégis nem valószínű hogy ő az apa, csak hírt csinálnak belőle. Nevetséges.
Ja és a Larry shippereket meg sem említem, megint előbukkantak, na ők azok akik a legnagyobb álomvilágban élnek. Annál még az a hír is jobb, hogy Louis apa.
Ja és a Larry shippereket meg sem említem, megint előbukkantak, na ők azok akik a legnagyobb álomvilágban élnek. Annál még az a hír is jobb, hogy Louis apa.
2016. január 23. 20:36
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
gratulálok nagyon sok boldogságot!
2016. január 23. 20:40
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Bellavook @ 2016.01.23. 20:18)
Hogy a jóbüdös lókakiba tud valaki 6 hónaposan szülni? Valaki megmondaná ezt nekem, mert nem értem.
ebből is látszik hogy médiacirkusz. Ostoba módon csinálják
2016. január 23. 20:47
Gratulálok!!!
remélem hamar láthatjuk a legkisebb Tomlinsont
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: