7 ok, amiért túl gyorsan zsírosodik a hajad
2016. január 25. 19:23
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Uh,ez egy jó és hasznos cikk lett. Nekem sokat segített,ugyanis nagyon hamar zsírosodik a hajam,és mindig panaszkodom miatta,úgyhogy
)
2016. január 26. 04:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az első még szerintem igaz is lehet egyébként. Ha kissé nehéz napom van, ideges és frusztrált vagyok, akkor én is sokat babrálok a hajammal, és tényleg akkor már aznap bezsírosodik. Viszont a többi ponttal kapcsolatban azért vitába bocsátkoznék. Nem fésülgetem, max naponta kétszer, hajkondícionáló szerekből is csak egyet használok, hogy azért valamennyire ápoljam is azt a három szál hajamat. Próbáltam már ezer fajta sampont a hajtípusomnak megfelelően és némelyik sz*rabb volt, mint a másik. Ja, és a hajamat sem formázom, mert alapvetően rövid. Ennek hátterében inkább a hormonok állhatnak, hiszen ha zsíros a hajad, nagy eséllyel az arcbőröd is az. Hajat meg azért én is mosok, mert kellemetlen, ha az ember merő zsírral megy be dolgozni, és megjegyzem, nem kicsit kelt ápolatlan hatást. Amitől extrán tud még zsírosodni, pl. télen a sapkától. Mivel alatta bemelegszik, a fejbőr elkezd izzadni, így nagyobb valószínűséggel kell gyakrabban hajat mosnod. Nekem pl. sokan mondták azt, hogy festés után tök jó, mert a hidrogén/ammónia hatására a haj kiszárad. Ez is hatalmas baromság, mert én pl. másnap hajat mosok festés után, annyira bezsírosodik. Ezer éve keresem a hajzsírosodás elleni megoldást, és sajnos engem ez a cikk nem vitt előrébb ebben.
2016. január 26. 19:32
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett, viszont Beyla mond valamit. A köcsög hormonok állnak mindennek a hátterében és ez ellen senki nem tud tenni semmit
2016. január 28. 16:22
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
nem akarok okoskodni vagy valami, de ugyanezt a cikket majdnem betűről betűre körülbelül egy hete láttam a Cosmopolitan.hu-n. Valaki nagyon kreatív akart lenni, csak nem jött össze, vagy szimplán kleptomániás ilyen téren én nem tudom, de nem hiszem, hogy ennek örülnének a Cosmo szerkesztőségében, amikor valaki órákon keresztül írja, szerkesztgeti, más meg körülbelül 10 perc alatt ellopja... ha valaki meg kívánja tekinteni a Cosmopolitan oldalán itt a cikk:
http://www.cosmopolitan.hu/szepseg/2016/01/27/7-dolog-amitol-gyorsabban-zsirosodik-a-hajad/
http://www.cosmopolitan.hu/szepseg/2016/01/27/7-dolog-amitol-gyorsabban-zsirosodik-a-hajad/
2016. január 28. 16:40
Végig olvasva a teljes cikket, először is szeretném megköszönni a szerzőnek, nagyon jó lett és mond is valamit!
Én személy szerint, már az első pontnál magamra ismertem. Sajnos sokszor "simogatom" vagy tekergetem az ujjamon, bár magam sem tudom pontosan miért, gyanítom, hogy az én esetemben az unatkozás lehet a háttérben.
A második pont nem igaz rám, bár egy barátnőmre ez vonatkozik a leginkább!
El sem tudom nagyon képzelni, hogy lehet háromnál több alkalommal, szinte minden nap megmosni.
A harmadik pont is igaz rám. Sajnos volt pár alkalom, mikor nagyon siettem a készülődéssel és a hajmosásnál, csak gyorsan átfutottam a lépéseken. Mikor megszáradt éreztem rajta, hogy nem jól mostam ki belőle a sampont.
A negyedik pont nem illik rám. Nem szoktam olyan sokat fésülni, elég nekem reggel és este lefekvés előtt.
Talán, amit mind közül a leginkább szégyenlek, hogy a hajam, bár szép sűrű borzasztóan képes hullani és így szinte mindennapos, hogy a fésümbe ragad, egy-két hajszál. Hétvégente és néha még hétköznap is kiszedegetem, de mikor 5 percem van elérni az iskoláig, ez a művelet elmarad.
Nappal meg győzök rajta bosszankodni, hogy hogy néz ki.
A hatos nem teljesen igaz rám, bár sajnálattal fogadom, hogy ebben is van igazság, előfordult már, bár szerencsére ez igen ritka, hogy rossz terméket vettem el a polcról.
Ennyi rossz önkritika után, igazából nem tudom, hogy örülnöm kéne-e neki, hogy a hetedik és egyben utolsó pont cseppet sem igaz illik hozzám.
Én személy szerint, már az első pontnál magamra ismertem. Sajnos sokszor "simogatom" vagy tekergetem az ujjamon, bár magam sem tudom pontosan miért, gyanítom, hogy az én esetemben az unatkozás lehet a háttérben.
A második pont nem igaz rám, bár egy barátnőmre ez vonatkozik a leginkább!
A harmadik pont is igaz rám. Sajnos volt pár alkalom, mikor nagyon siettem a készülődéssel és a hajmosásnál, csak gyorsan átfutottam a lépéseken. Mikor megszáradt éreztem rajta, hogy nem jól mostam ki belőle a sampont.
A negyedik pont nem illik rám. Nem szoktam olyan sokat fésülni, elég nekem reggel és este lefekvés előtt.
Talán, amit mind közül a leginkább szégyenlek, hogy a hajam, bár szép sűrű borzasztóan képes hullani és így szinte mindennapos, hogy a fésümbe ragad, egy-két hajszál. Hétvégente és néha még hétköznap is kiszedegetem, de mikor 5 percem van elérni az iskoláig, ez a művelet elmarad.
A hatos nem teljesen igaz rám, bár sajnálattal fogadom, hogy ebben is van igazság, előfordult már, bár szerencsére ez igen ritka, hogy rossz terméket vettem el a polcról.
Ennyi rossz önkritika után, igazából nem tudom, hogy örülnöm kéne-e neki, hogy a hetedik és egyben utolsó pont cseppet sem igaz illik hozzám.
2016. január 28. 17:01
Idézet (Luna0026 @ 2016.01.28. 16:22)
nem akarok okoskodni vagy valami, de ugyanezt a cikket majdnem betűről betűre körülbelül egy hete láttam a Cosmopolitan.hu-n. Valaki nagyon kreatív akart lenni, csak nem jött össze, vagy szimplán kleptomániás ilyen téren én nem tudom, de nem hiszem, hogy ennek örülnének a Cosmo szerkesztőségében, amikor valaki órákon keresztül írja, szerkesztgeti, más meg körülbelül 10 perc alatt ellopja... ha valaki meg kívánja tekinteni a Cosmopolitan oldalán itt a cikk:
Először is nem szeretnék nagyon belefolyni, illetve beleszólni a témába, lehet én is rosszul gondolom, de LexiCobain a szerző, aki nem mellesleg egy moderátor, nem beszélve arról, mennyi cikk került ki a kezei közül, így gondolom ő (is) elérte azt a megtiszteltetést, hogy foglalkozhat a cikkekkel.
Persze ez nem 100%-ig biztos, annyira nem vagyok járatos a hírszerzésnél.
Másodszor látom, még nem írtál cikket és bizony így nem tudhatod, hogy is működik ez. A hír szövege résznél, ugyanis pontokban le van írva miről és honnan írhatsz, az első pont erről szól:
Idézet
Más oldalakról cikket másolni tilos! Ezzel semmi újat nem alkottál, ráadásul szerzői jogokat sértesz meg. Ez nem azt jelenti, hogy nem írhatsz ugyanarról a témáról a saját stílusodban, saját gondolataiddal.
Szóval némileg igazad lehet, viszont én nem úgy vettem észre, hogy pontosan betűről betűre ugyan az a cikk lenne.
Sőt szerzői jogokat semj sért meg, ha a "Forráshoz" beírja, hol talált rá a hírre.
2016. január 29. 19:02
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem nincsenek ilyen problémáim.
az én hajam épphogy túl száraz és tök mindegy, hány kiló balzsamot rakok rá, semmi nem változik.
én ponthogy azt akarom elérni, hogy jobban zsírosodjon xD
az én hajam épphogy túl száraz és tök mindegy, hány kiló balzsamot rakok rá, semmi nem változik.
én ponthogy azt akarom elérni, hogy jobban zsírosodjon xD
2016. február 01. 17:15
|
|
Petruccccc_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 252531 offline
|
Már múltkor láttam itt is is meg a cosmo-n is olvastam rám szerintem mindegik egytől egyig igaz
2016. február 06. 11:37
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Hasznos cikk!
2016. február 07. 14:58
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Jók ezek a képek<3
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: