Alkata miatt cikizik Taylor Swift hasonmását
2016. január 23. 21:31
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Hát, nem tudom, szerintem egy a lány nagyon vékony, de hagyjuk. És még szebb is, mint Taylor...
2016. január 23. 21:54
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Még ha kövér is lenne, akkor sem kellene az embereket elítélni a külsejük miatt. Aki azt teszi, az undorító.
2016. január 23. 23:04
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Gyönyörű szép a lány, nem értem miért kell rá ilyeneket mondani, és aztán még valakihez is hasonlítgatni. Meg úgy általában...soha senkit nem szabad ilyenekért leszólni, ez undorító.
2016. január 23. 23:05
Egyáltalán nem kövér, nem értem azokat az embereket, akik ennek az ellenkezőjét állítják.
2016. január 24. 00:19
|
|
veronarosesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 253228 offline
|
Szerintem gyönyörű
2016. január 24. 02:07
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ez a lány csodásan néz ki és egészségesen. Nem értem miért olyannyira "elvárt" a vékony testalkat. Csak úgy megsúgnám, a férfiak azt szeretik ha van mit fogni, és nem pedig a kilógó bordákat xD
2016. január 24. 09:20
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szerintem szél lány. Taylor Swift és szép.
2016. január 24. 09:21
Igaza van Keitra-nak. Egyesek nem is tudják, mennyire megsérthetnek ezzel másokat.
Persze vannak azok a kis sunyik akiknek ugye van valami önbizalomhiányuk, és úgy gondolják felemelkedik az önbizalmuk azzal hogy másokat csúfolnak.
Aztán van a másik kategória, akik beképzeltek, és csúfolnak másokat azért, mert pl. "nem olyan vékony mint ő" vagy "nem olyan szép mint ő, és ő a legszebb a többiek meg chh" tehát ez az a társaság, akik beképzeltek és lenézőek másokkal.
Vannak olyanok is, akik azért csúfolódnak , mert látják pl. a másik nagyon szép, és az ő saját külseje nem több az átlagnál és ezért bántanak mást, vagy az is van mert csúfolódnak mert máshogy néz ki mint ők. És van olyan kategória is, akiknek a csúfolódás az élvezet, és azért csinálják, mert utálatosak.
Amúgy szerintem Keitra egyáltalán nem duci, még ha az is lenne, akkor se kéne csúfolni.
Persze vannak azok a kis sunyik akiknek ugye van valami önbizalomhiányuk, és úgy gondolják felemelkedik az önbizalmuk azzal hogy másokat csúfolnak.
Aztán van a másik kategória, akik beképzeltek, és csúfolnak másokat azért, mert pl. "nem olyan vékony mint ő" vagy "nem olyan szép mint ő, és ő a legszebb a többiek meg chh" tehát ez az a társaság, akik beképzeltek és lenézőek másokkal.
Vannak olyanok is, akik azért csúfolódnak , mert látják pl. a másik nagyon szép, és az ő saját külseje nem több az átlagnál és ezért bántanak mást, vagy az is van mert csúfolódnak mert máshogy néz ki mint ők. És van olyan kategória is, akiknek a csúfolódás az élvezet, és azért csinálják, mert utálatosak.
Amúgy szerintem Keitra egyáltalán nem duci, még ha az is lenne, akkor se kéne csúfolni.
2016. január 24. 10:54
|
encsuszkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 253373 offline
|
Néhány embernek nem ártana a kövér szó jelentését megtanulni...én speciel nem hogy kövérnek nem látom de még egy kis felesleget se véltem felfedezni rajta.
Egyébként is szerintem még jobb alakja van mint Taylornak.
De gondolom többségében olyan emberek szólják le akik a közelébe se érnek csak ezzel próbálják a kis lelkivilágukat nyugtatni..csak ők ettől nem lesznek se szebbek se csinosabbak.
Egyébként is szerintem még jobb alakja van mint Taylornak.
De gondolom többségében olyan emberek szólják le akik a közelébe se érnek csak ezzel próbálják a kis lelkivilágukat nyugtatni..csak ők ettől nem lesznek se szebbek se csinosabbak.
2016. január 24. 11:28
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon igaza van. Legyünk önmagunk. Szerintem nem is dagadt.
2016. január 24. 11:35
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Nagyon igaza van, és szerintem nem is dagadt!
2016. január 24. 11:52
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Szerintem szép lány és nem kövér!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: