Khloe Kardashian elárulta, szíve szerint mit tenne a One Direction-fiúkkal
2016. január 24. 19:20
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Milyen értelmes nő.
2016. január 24. 19:51
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Mekkora izgalmak lehetnek az életében, hogy ilyen játékokat talál ki magának...
2016. január 25. 16:05
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Hát ez fantasztikusan érdekes.
2016. január 25. 16:07
Én őszintén sajnálom ezt a nőt, hogy ennyi ideje és esze van, hogy ilyeneken járatja a nullás agyát. -.- Látszik, hogy halálra dolgozza magát a "modellkedéssel" meg a "műsorvezetéssel"? hogy ilyenekre is van energiája. Hogyha úgy gürcölne csak az egyikben, mint az "átlagosabb, nem annyira ismert sztárok" akiknek nem hull minden az ölébe csak azért, mert beleszülettek egy felkapott családra, akkor nem tudná ilyen baromságokkal traktálni a nagyközönséget, mert örülne, hogy tud egy kicsit pihenni. Meg kit érdekel, hogy kivel mit csinál? Biztos az említett srácokat is mélyen felkavarta ez a hír... Hogyha ez a Niall vagy mi a neve... (tényleg nem szeretem a One Direction-t meg a tagjait, így bocs, ha elírtam a nevét) tényleg nem említette egyszer sem, hogy ez a buta tyúk érdekelné, akkor meg pukkassza ki Khloe drága a buborékját és jöjjön már rá, hogy nem a pici kis fejecskéje körül forog a világ. Meg legutóbb ezt játszotta az elnökökkel? Nos, akkor gratulálok neki, hogy olyan szinten van, mint egy fejletlenebb 6. osztályos. Egy dolog biztos, az eszéért nem fogják majd elrabolni. Attól nem kell félnie!
2016. január 25. 17:31
Egész életemben erre voltam kíváncsi! Komolyan egy álmom vált valóra. Aki ilyen játékot talál kitalál magának nem ribanc... Csak full hülye. Nagyon fáraszthatja az hogy ilyen híres ha csak ennyire van energiája. Nagyra tartja magát mert van egy kevés hírneve ezért persze már arra is kíváncsiak páran hogy mikor ment vécére legutóbb. Én - és ahogy elnézem az oldalról a legtöbben - magasról leszarom hogy mi a francot csinálna és kivel.
2016. január 25. 21:07
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Jó neki. Azt hiszem tudtam volna eme nagyon érdekes infók nélkül élni.
2016. január 29. 17:27
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
anzi7: egytértek!
2016. január 31. 11:55
|
|
Fan5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 17 Azonosító: 239042 offline
|
XD ez a nő nem normális. Nem hinném azt, hogy Niall bele lett volna zúgva. Hacsak nem ő mondta el neki személyesen. Ilyen szerencsétlen nőt még soha életemben nem láttam. Nagyon nyomoronc lehet. Soha nem is hallottam róla szóval nagy hírneve nem lehet.
(Niall, Louis és Liam a legjobb ) <3<3<3
2016. február 12. 16:53
ez kb. olyan mint hogyha én most kiírnám facebook-ra hogy melyik osztálytársammal mit csinálnék.....én csak annyit tudok erre mondani: szánalmas hogy így hívja föl magára a figyelmet.
timi5 elején én is azt hittem
timi5 elején én is azt hittem
2016. április 04. 20:25
|
Bettina Véghúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 253073 offline
|
Nagyon elfoglalt lehet, ha ilyeneken gondolkodik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: