Khloe Kardashian elárulta, szíve szerint mit tenne a One Direction-fiúkkal
2016. január 23. 18:31
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Ezúton is szeretném kifejezni hálámat Khloe Alexandra Kardashiannak a társadalom fejlődéséhez való hozzájárulása iránt; az emberiség nevében köszönöm meg a kulturális és társadalmi előrehaladás érdekében végzett fáradhatatlan munkáját. Köszönöm a példaértékű magatartását, a műveltségére, tájékozottságára és mindent elsöprő zsenialitására utaló megnyilvánulásait. Most elindulok a legközelebbi templomba, és hálát mondok Istennek, hogy egy ilyen fenséges, már-már földöntúli lénnyel áldott meg minket, egyszerű halandókat. Ámen.
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. január 23. 19:32
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Idézet
Úgy hallottam, hogy Niall korábban totál belém volt bolondulva korábban,
Najsz
Amúgy meg innentől kezdve mindannyian messze elkerülik a csajt szerintem
2016. január 23. 19:47
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Én Harryhez mennék hozzá.
2016. január 23. 20:25
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
xDDD Soha a büdös életben nem említette Niall sehol, hogy bejönne neki khloe... volt már szó celeb crushokról, de akik bejöttek Niallnek pont ennek a lénynek az ellentétei voltak!!! Nem tudom ezt honnan szedhette, minden esetre remélem ezek után messze elkerülik a fiúk!!! xDDDDD
2016. január 23. 20:31
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Idézet (Pityang @ 2016.01.23. 15:22)
Elképesztő hogy milyen gyakorlottak szítja a feszültséget ez a csaj, miután vernék némi értelmet a fejébe egészen biztosan megtapsolnám ezért a király húzásért... de tényleg, ez valami elképesztő. Egyrészt nincs nagy hírértéke a dolognak, de még ha lenne is mégis ki a f*szomat érdekel hogy mit kezdene a fiúkkal?! 1. Harry kapcsolata Kendallel csak annyira igazi és érdekes mint amennyire én Németország kancellára vagyok. 2. Egészen biztos vagyok benne hogy Niall nekifutásból okádná nyakon a csajt, ha lenne rá alkalma, de szerintem még a közelébe sem lenne mersze merészkedni...
3. Ismét megkérdezem, ki az, akit érdekel hogy mit kezdene velük, amikor egyiknek sem áll szándékában tíz méternél közelebb menni hozzá, arról már nem is beszélve hogy mást sem csinál a testvéreivel együtt csak borzolja mindenki - mostanában leginkább a Directionerek - kedélyeit a megnyilvánulásaival, ideje lenne már valamit letennie az asztalra és nem a kib*szott botrányaival szerezni meg magának a hírnevet. Tudjátok mit csinálnak? A fiúkon keresztül szereznek maguknak hírnevet, hányingert keltően sikeresen, hiszen én is itt vagyok most és értelmetlen regényeket írok róla! Bravo gyerekek!

Abszolút egyetértek!!
Abban az idióta műsorában is múltkor (mert, hogy basszus ennek már olyan is van), mit találki, Kendall kamuzza be Kimnek, hogy terhes, erre persze a média rászáll a sztorira (ahogy meg is történt), hogy akár kamu akár nem, biztos Harry lenne apuci és megehet az Őrületben kergetés.
2016. január 23. 22:03
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Elegem van már ebből az egész családból. Minden cikk vagy az 1D-ről, vagy Taylor-ról vagy róluk szól. Nem túl változatos. Komolyan ez érdekli az embereket? Ohh, okay, just sayin'
2016. január 23. 23:16
Valahogy elég nehezen tudom elképzelni, hogy Naill-nek bejött volna.
2016. január 24. 11:29
|
|
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline
|
Pityang írta:
Elképesztő hogy milyen gyakorlottak szítja a feszültséget ez a csaj, miután vernék némi értelmet a fejébe egészen biztosan megtapsolnám ezért a király húzásért... de tényleg, ez valami elképesztő. Egyrészt nincs nagy hírértéke a dolognak, de még ha lenne is mégis ki a f*szomat érdekel hogy mit kezdene a fiúkkal?! 1. Harry kapcsolata Kendallel csak annyira igazi és érdekes mint amennyire én Németország kancellára vagyok. 2. Egészen biztos vagyok benne hogy Niall nekifutásból okádná nyakon a csajt, ha lenne rá alkalma, de szerintem még a közelébe sem lenne mersze merészkedni... malade.gif 3. Ismét megkérdezem, ki az, akit érdekel hogy mit kezdene velük, amikor egyiknek sem áll szándékában tíz méternél közelebb menni hozzá, arról már nem is beszélve hogy mást sem csinál a testvéreivel együtt csak borzolja mindenki - mostanában leginkább a Directionerek - kedélyeit a megnyilvánulásaival, ideje lenne már valamit letennie az asztalra és nem a kib*szott botrányaival szerezni meg magának a hírnevet. Tudjátok mit csinálnak? A fiúkon keresztül szereznek maguknak hírnevet, hányingert keltően sikeresen, hiszen én is itt vagyok most és értelmetlen regényeket írok róla! Bravo gyerekek! bad.gif bolond.gif bokkod.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/59578-khloe-kardashian-elarulta-szive-szerint-mit-tenne-a-one-direction-fiuk.../#ixzz3y9kfo98u
Igazad van! Most komolyan kit érdekel hogy mit csinálna velük? ._.
Elképesztő hogy milyen gyakorlottak szítja a feszültséget ez a csaj, miután vernék némi értelmet a fejébe egészen biztosan megtapsolnám ezért a király húzásért... de tényleg, ez valami elképesztő. Egyrészt nincs nagy hírértéke a dolognak, de még ha lenne is mégis ki a f*szomat érdekel hogy mit kezdene a fiúkkal?! 1. Harry kapcsolata Kendallel csak annyira igazi és érdekes mint amennyire én Németország kancellára vagyok. 2. Egészen biztos vagyok benne hogy Niall nekifutásból okádná nyakon a csajt, ha lenne rá alkalma, de szerintem még a közelébe sem lenne mersze merészkedni... malade.gif 3. Ismét megkérdezem, ki az, akit érdekel hogy mit kezdene velük, amikor egyiknek sem áll szándékában tíz méternél közelebb menni hozzá, arról már nem is beszélve hogy mást sem csinál a testvéreivel együtt csak borzolja mindenki - mostanában leginkább a Directionerek - kedélyeit a megnyilvánulásaival, ideje lenne már valamit letennie az asztalra és nem a kib*szott botrányaival szerezni meg magának a hírnevet. Tudjátok mit csinálnak? A fiúkon keresztül szereznek maguknak hírnevet, hányingert keltően sikeresen, hiszen én is itt vagyok most és értelmetlen regényeket írok róla! Bravo gyerekek! bad.gif bolond.gif bokkod.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/59578-khloe-kardashian-elarulta-szive-szerint-mit-tenne-a-one-direction-fiuk.../#ixzz3y9kfo98u
Igazad van! Most komolyan kit érdekel hogy mit csinálna velük? ._.
2016. január 24. 13:36
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Ő is eléggé unatkozhat, ha ilyenekkel szórakoztatja magát...
2016. január 24. 13:41
Jesszus. Legközelebb tudósítson arról, hogy milyen érzés vécére menni, még az is értelmesebb volna..
Micsoda értelmi szint kell ehhez a játékhoz...
Micsoda értelmi szint kell ehhez a játékhoz...
2016. január 24. 16:31
Szegény Lou....
Azért úgy is megkérdezném, hogy mi lenne, ha Kendall és Harry nem járnának...
Azért úgy is megkérdezném, hogy mi lenne, ha Kendall és Harry nem járnának...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.