Oopsy, kihagytam egy pár embert...
Justin szerintem bizarr kék szemmel, mondjuk nem valami álompasi, de erről a genetikái miatt nem tehet.
Rihanna pofátlanul dögös, vonzó és gyönyörű, bárhogyan is néz ki.
Jessicának(Biel) nem áll jól a kék szem, kissé rideg, idegen érzést kelt...
Ryan szerintem kék szemmel még csúnya is.
Azért az esetek 90%-ában(na jó, csak 89%) a természet tudja a dolgát, és nem alkot bűn ronda kétlábúakat.
Így néznének ki kedvenceink kék szemmel
2016. január 24. 13:09
2016. január 24. 13:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Érdekesen néznek ki. A férfiakat öregíti.
2016. január 24. 13:58
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Komolyan, Rihanna hogyan csinálja? Minden létező hajszín, amivel eddig láttam, jól állt neki. Nehogy már a szemszínnel is ez legyen.
Rajta kívül Jessica Albának áll nagyon jól, de Julia Roberts sem nézne ki rosszul, ha kék szemű lenne.
Rajta kívül Jessica Albának áll nagyon jól, de Julia Roberts sem nézne ki rosszul, ha kék szemű lenne.
2016. január 24. 14:37
|
|
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline
|
Soknak jól áll!
2016. január 24. 14:51
Hát igen, ez a szemszín annyira szép, és sokaknak jól is áll.
Nem hiába választanak sokan kék kontaktlencsét.^^
2016. január 24. 16:01
|
|
tini02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244307 offline
|
Soknak közülük jól áll, de pl Emmának nem (sztem). Mert különleges a kék (nekem is olyan
) de hideg. Emiatt, akinek sötét, "őzike", tiszta, nem is tudom, olyan átható szeme van, annak a kék csak rossz lehet. Azt hiszem, legalábbis
2016. január 24. 18:09
|
|
Anne_14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 244955 offline
|
hát mindenkinek az áll legjobban ami a valóságban van nekik
Egyébként lehet hogy valakinek jól állna a kék, csak nem ebben az árnyalatban. Nekem is kék szemem van de nem ilyen világos, hanem sötétebb
2016. január 24. 18:55
vannak akiknek különösen jól mutat, de néhány emberen ijesztően fest. például Selena-n. jobb sokkal a barna szem.
2016. január 24. 19:52
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Hát szerintem a legtöbben ijesztően néznek ki kék szemmel közülük. Természetesen szép, de nekik nem igazán áll jól
2016. január 24. 19:55
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Jó lenne ha még folytatódna a cikk,érdekes. Van akinek tényleg nagyon jól áll a világos szem,bár senkinek sem jobb az eredetinél. Nekem is tetszik a kék meg a zöld szem,próbálgattam is képszerkesztővel kísérletezni,de valahogy mégis az eredeti világosbarna szín az,ami hozzám passzol.
Egyébként sem a szín a lényeg,hanem ami a szem mögött van és kisugárzik!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: