Így néznének ki kedvenceink kék szemmel
2016. január 23. 22:15
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Sokaknak nem áll jól a fentiek közül,sőt egyenest rémísztő kinézetet kölcsönöz. Bár a kék szem-fekete haj kombó férfiaknál igen jól tud mutatni.De az hülyeség,hogy mindenki kék szemmel szebben néz ki,max egydibbnek. Éljenek inkább a mogyoróbarna szemek :3
2016. január 23. 22:21
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Valakiknek jól áll, valakiknek nem, de szerintem mindegyikőjüknek jobban áll az eredeti szemszíne.
2016. január 24. 00:12
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Jessicának,Emmának és Rihannának jól áll :3 a többi úgy néz ki mint egy démon kék szemmel o.O
2016. január 24. 00:14
|
|
veronarosesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 253228 offline
|
Emma-nak, Bieber-nek és Zayn-nek tényleg jól állna:)
2016. január 24. 10:31
Mila Kunison mutat a legjobban.És neki alapból jobban áll.
2016. január 24. 11:12
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Britneyt eloszor fel sem ismertem, Beyonce nagyon bizarr xDDDDD
2016. január 24. 11:33
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Mila Kunis-nak áll a legjobban esküszöm
2016. január 24. 11:48
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Érdekes egy cikk:D
2016. január 24. 13:04
Szeretem az ilyen cikkeket, kreatívak. Most elmondom az összesről a véleményem, mert nagyon unatkozom...
Emma mindenhogyan gyönyörű, és bár nagyon káprázatos lenne, de szerintem a barna szem jobban illik hozzá (kék szemmel már pofátlanul gyönyörű)
Milához jobb elképzelni a kék szemet, valahogy ez a sötét barna szem az ő arcát kissé elbutítja(saját vélemény, és ez nem azt jelenti, hogy a barna szeműek butának tűnnek). Kék szemmel gyönyörű.
Orlando egyértelműen helyesebb kék szemekkel. Mást nem tudok mondani, hiszen nem nagyon tartom jó pasinak, de csúnyának sem.
Britney kék szemekkel...Wow. Meseszép. Nála is ugyanaz van, mint Milánál. Ezt a fotót még természetesebbé is teszi.
Beyoncé mindenhogyan nagyon szép, itt egész egyszerűen fura arcot vág.
Johnny szerintem barna szemmel sokkal szexibb, sokkal titokzatosabb.
Jessica egyáltalán nem szép kék szemmel.
Natalie kissé ijesztő látványt nyújt így.
Joshhoz egyértelműen jobban passzol a kék szem.
Selena valami ufó, hogy mindenhogyan gyönyörű
Nem vagyok a rajongója, inkább hidegen hagy, de a kinézete egyértelműen meseszép, a szeme színétől függetlenül.
Emma(Stone)sokkal különlegesebb kék szemekkel, mert a szőke emberek szebbek velük, és mivel az itteni fotón vörös, olyan , mintha az emberiség azon csekély 7%-ába tartozna, akiknek kék a szemük és vörös a hajuk.
Zayn ezen a képen nem néz ki jól kék szemmel, már láttam jobb szerkesztést is.
Julia kissé furcsa, mert neki aztán mindegy a szeme színe, hiszen mindig ijedt arca van.
Tudom, hogy Kimnek szinte csak a nyelve és a szemgolyója természetes, de azt be kell vallani, hogy szép munkát végeztek rajta a plasztikai sebészek. Kim így igenis szép, kék szemmel(plusz ugye smink, belőtt haj, divattervezői ruha, ezekből is a legminőségibb és legprofibb) megközelíti a tökéletességet. Jobban járna, ha kék kontaktlencsét viselne állandóan, mert akkor sokkal többen tartanák szépnek, és még természetesnek is tűnne.
Emma mindenhogyan gyönyörű, és bár nagyon káprázatos lenne, de szerintem a barna szem jobban illik hozzá (kék szemmel már pofátlanul gyönyörű)
Milához jobb elképzelni a kék szemet, valahogy ez a sötét barna szem az ő arcát kissé elbutítja(saját vélemény, és ez nem azt jelenti, hogy a barna szeműek butának tűnnek). Kék szemmel gyönyörű.
Orlando egyértelműen helyesebb kék szemekkel. Mást nem tudok mondani, hiszen nem nagyon tartom jó pasinak, de csúnyának sem.
Britney kék szemekkel...Wow. Meseszép. Nála is ugyanaz van, mint Milánál. Ezt a fotót még természetesebbé is teszi.
Beyoncé mindenhogyan nagyon szép, itt egész egyszerűen fura arcot vág.
Johnny szerintem barna szemmel sokkal szexibb, sokkal titokzatosabb.
Jessica egyáltalán nem szép kék szemmel.
Natalie kissé ijesztő látványt nyújt így.
Joshhoz egyértelműen jobban passzol a kék szem.
Selena valami ufó, hogy mindenhogyan gyönyörű
Emma(Stone)sokkal különlegesebb kék szemekkel, mert a szőke emberek szebbek velük, és mivel az itteni fotón vörös, olyan , mintha az emberiség azon csekély 7%-ába tartozna, akiknek kék a szemük és vörös a hajuk.
Zayn ezen a képen nem néz ki jól kék szemmel, már láttam jobb szerkesztést is.
Julia kissé furcsa, mert neki aztán mindegy a szeme színe, hiszen mindig ijedt arca van.
Tudom, hogy Kimnek szinte csak a nyelve és a szemgolyója természetes, de azt be kell vallani, hogy szép munkát végeztek rajta a plasztikai sebészek. Kim így igenis szép, kék szemmel(plusz ugye smink, belőtt haj, divattervezői ruha, ezekből is a legminőségibb és legprofibb) megközelíti a tökéletességet. Jobban járna, ha kék kontaktlencsét viselne állandóan, mert akkor sokkal többen tartanák szépnek, és még természetesnek is tűnne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: