Még többet késhet az Avatar második része
2016. január 28. 20:19
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Könyörgöm ne is legyen! Életem kedvenc filmje és majdnem elájultam,hogy lesz második rész! Nem lehet jobb nála..és ha nem lesz jobb már nem éri meg. Nem értem miért nem lehet végre egyszer egy olyan remekfilm, aminek nem csinálnak folytatást?? (kivétel az igaz történetek)
Bár ne is lenne... de így még van egy kis remény hogy valamivel jobb lesz,ha még dolgoznak rajta.
Egyébként ha belegondolunk, az első filmet is eltolták, hiszen már a terve évekkel előtte megvolt csak nem voltak olyan technikai eszközök amivel megvalósítsák.
Bár ne is lenne... de így még van egy kis remény hogy valamivel jobb lesz,ha még dolgoznak rajta.
Egyébként ha belegondolunk, az első filmet is eltolták, hiszen már a terve évekkel előtte megvolt csak nem voltak olyan technikai eszközök amivel megvalósítsák.
2016. január 31. 10:35
Pedig már kezdtem örülni, hogy mindjárt lesz, de akkor még várnom kell. Biztos jó lesz a többi rész is.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: