A sztárt eddig senki sem tudta megszabadítani a karkötőtől, amely négy éve szorult a karjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Évek óta bilincs van Kylie Jenner kezén
2016. január 22. 15:50
2016. január 22. 15:54
|
|
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline
|
Szerintem ebben nincs sok különleges dolog. Ezt lehet úgy venni, hogy egy szerencseékszer vagy valami, de amilyen híres ez a csaj tuti, hogy valaki leszedi róla, ha annyira akarja.
Az ilyesmiket a mai világba simán orvosolják.
Az ilyesmiket a mai világba simán orvosolják.
2016. január 22. 15:56
|
|
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline
|
És szerintem a "bilincs" jelző is túlzás.
2016. január 22. 16:35
BILINCS????
Ez túl erős szó...
Amúgy szerintem letudná szedni ha nagyon akarná...
Ez túl erős szó...
Amúgy szerintem letudná szedni ha nagyon akarná...
2016. január 22. 16:44
Persze, és én ezt majd el is hiszem.
Tuti le lehetne valahogy szedni. Mellesleg a "bilincs" jelző is igen nagy túlzás, én a cím olvasásakor azt hittem, hogy valami titkolt bűncselekménye van.
Tuti le lehetne valahogy szedni. Mellesleg a "bilincs" jelző is igen nagy túlzás, én a cím olvasásakor azt hittem, hogy valami titkolt bűncselekménye van.
2016. január 22. 17:00
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
a) Erről cikket írni?
A bilincs szó elég nagy túlzás!
c) Sztem simán le tudná valahogy szedni, csak nem akarja!
d) Lehet, hogy valami eltitkolt bűncselekménye van!
c) Sztem simán le tudná valahogy szedni, csak nem akarja!
d) Lehet, hogy valami eltitkolt bűncselekménye van!
2016. január 22. 17:09
Én örültem a cikknek, lavonn.
P.S. Annyira tudtam, hogy a kommentek olyanok lesznek mint az alattam lévők...ha a rosszindulatért fizetnének, Magyarország lenne az új Katar.
P.S. Annyira tudtam, hogy a kommentek olyanok lesznek mint az alattam lévők...ha a rosszindulatért fizetnének, Magyarország lenne az új Katar.
2016. január 22. 17:26
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
._. nem neveznem bilincsnek semmi fele képpen.azt hittem,hogy valami komolyabb,de nem.megint csalodnom kellett.errol cikket irni??komolyan mondom irjon mar valaki arrol cikket h 4 eve nem lehet rolam leszedni az oramat.most verem a falba a fejem
no comment....
no comment....
2016. január 22. 17:41
Nekem is volt egy karkötőm, állandóan rajtam volt
Csak egyszer elveszítettem a fürdőben.
2016. január 22. 18:34
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Na, azt ne mondja nekem senki, hogy sehogy sem tudják leszedni. Ekkora marhaságot. Kylie nem akarja valószínűleg hogy „durvább" módszerrel levegyék, mivel elég értékes. Viszont annyi pénze van, hogy nem fog neki fájni, ha egy karkötővel kevesebb lesz neki. Nekem ebben valami sántít.
2016. január 22. 19:33
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
Olyan kiborítóak ezek a címek... Én semmiféleképpen nem neveznék egy vagyont érő fehérarany luxuskarkötőt "bilincsnek", de oké... Na meg nem értem, melyik része éri meg, hogy cikket írjanak belőle.
2016. január 22. 20:00
Nem értem hogy tud valakire rászorulni egy karkötő :| meg azt se hogy lehet rajta 4 éve
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: