Ismét összebútorozott Miley Cyrus és Liam Hemsworth
2016. január 23. 17:29
Lehet, sokan a kapcsolatuk ellen vannak, de csak azért, mert Miley úgy viselkedik a publikum előtt, ahogy, nem biztos, hogy úgy viselkedik a családjával és barátaival is. Szerintem aranyosak, sok boldogságot nekik.
2016. január 23. 23:11
Remélem, hogy ez már tényleg 100%-os bizonyossággal bír. Nagyon örülök nekik!
2016. január 24. 19:51
Szerintem Miley tönkreteszi Liamat és lehetséges,hogy megint egy futó kaland lesz.Miley nem érdemel párkapcsolatot,az előző pasija nevét sem tudta leírni,nem igazán értem Liamat,hogy mit kedvel Mileyban.Ezen a szinten Liam egy kicsit hülye,akármennyire is szeretem Milyen elcsavarta a fejét.
2016. január 25. 16:37
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
De hát... Miley állandó magamutogatása és szánalmas , botrányos viselkedése... Nem unta még meg?! Ajjj, nem örülök annyira nekik. Régen szép pár voltak, de mára már nem ugyanaz egyikőjük se.:/
2016. január 26. 01:32
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Nem akarok ítélkezni, ahogy szerintem senkinek sem kellene, épp ezért csak annyit szeretnék hozzáfűzni mint objektív vizsgálódó, hogy egy kapcsolatot több dolog tart össze vagy szakít meg, mint egy rossz imidzs. Az, hogy korábban különváltak biztos nem elsősorban a botrányok szakítottak szét, hanem az, hogy valószínűleg az egyikük drasztikusan megváltozott, főként belsőleg és már nem fértek meg egymás mellett. Az, hogy összejöttek újra várható volt, azt hiszitek könnyű elválni hosszú együtt töltött évek után, de épp ellenkezőleg. Lassan hét éve, ha jól számolom, hpgy ismerik egymást, bizalmasok lettek egymásnak és együtt lépték át a felnőttéválás ingatag lépcsőit - több-kevesebb sikerrel. Inkább örülnie kellene minden rajongónak és utálkozónak, hiszen az, hogy ennyi idő után újrakezdték, azt jelenti, hogy újra megvan a harmónia. Gyanítom, hogy idén kellemesen fogunk csalódni a kisasszonyban. Kapott egy újabb esélyt arra, hogy összerakja a szétesett magánéletét. Ki nem örülne ennek? Ki nem tenne azért, hogy ezt most ne baltázzom el egy ritka második esélyt?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: