Már az is megosztotta a közvéleményt, hogy a népszerű modell tíz évvel fiatalabb férfival alkot egy párt, a kapcsolatról azonban újabb, meglepő részletek derültek ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dukai Regina tiszta vizet öntött a pohárba párkapcsolatát illetően
2016. január 22. 11:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. január 22. 12:06
még csak alig pár napja vannak együtt, de már ország-világnak magyarázkodik
2016. január 22. 13:31
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Na, ez az, amiről beszéltem... Tegnap jelent meg a hír, és Regi máris exkuzálja magát, ezzel pedig nem feltétlen tünteti fel magát jó fényben. Számomra szimpatikus, de ez a mostani magyarázkodása nem tetszik, mert régen rossz, ha valamit már magyarázni kell...
Ez a magánélet védelme meg.... Nem tudom, mit akar! Van közel 165 ezer követője, az életének szinte minden momentumát megosztja az emberekkel, értem én, hogy a magánélete, szeretné, ha kivételt képezne ez alól, de ez így nem megy. Vagy egyik, vagy másik, látszik, hogy köztes út nincsen.
Egy olyan közismert személyiséget ismerek, aki komolyan is gondolja, hogy védi a magánéletét, és bár bizonyára nagyon sokan kíváncsiak lennének rá, ő megtartja magának. Sebastian Vettel. Fogalmam sincs, hány éves a kislánya, kezdetben abban sem voltam biztos, hogy van neki, mert olyan profin óvja a magánéletét, hogy egy megátalkodott fotó nincs a kicsiről a neten! Nincs aktív közösségi oldala a hivatalos weboldalát leszámítva, és így nem is csámcsog mindenki az ő magánéletén.
Ha Regi nem engedne élete minden momentumába betekintést, nyilván senki se verné a falat ezért, de így...
Ez a magánélet védelme meg.... Nem tudom, mit akar! Van közel 165 ezer követője, az életének szinte minden momentumát megosztja az emberekkel, értem én, hogy a magánélete, szeretné, ha kivételt képezne ez alól, de ez így nem megy. Vagy egyik, vagy másik, látszik, hogy köztes út nincsen.
Egy olyan közismert személyiséget ismerek, aki komolyan is gondolja, hogy védi a magánéletét, és bár bizonyára nagyon sokan kíváncsiak lennének rá, ő megtartja magának. Sebastian Vettel. Fogalmam sincs, hány éves a kislánya, kezdetben abban sem voltam biztos, hogy van neki, mert olyan profin óvja a magánéletét, hogy egy megátalkodott fotó nincs a kicsiről a neten! Nincs aktív közösségi oldala a hivatalos weboldalát leszámítva, és így nem is csámcsog mindenki az ő magánéletén.
Ha Regi nem engedne élete minden momentumába betekintést, nyilván senki se verné a falat ezért, de így...
2016. január 22. 13:36
Ilyen hülye embert?! :'D Csak röhögni lehet rajta..szakadok!
2016. január 22. 13:44
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Diala @ 2016.01.22. 13:31)
Kb. két napja hozták nyilvánosságra a hírt és máris magyarázkodik? Le kell sz*rni magasról a borsot, a blikket meg a többi bandát... mondják csak, azoknak még azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek.
2016. január 22. 14:44
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2016.01.22. 13:44)
Utánanéztem. Jó tudni, még tavaly szeptemberben... Hát, erről van itt szó. Az tud, aki akar. :]
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.