Újabb rekordot döntött meg Adele
2016. január 22. 13:30
|
|
tunde881023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 211605 offline
|
A minap bementem az egyik szupermarketbe vásárolni, nem vettem semmit, mert egyből kifordultam, mikor meghallottam, a Hellot! Gyűlölöm azt a számot, a csapból is ez folyik már, nagyon idegesítő!
2016. január 22. 14:34
|
funnyboysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 249350 offline
|
Tunde881023 irigy vagy ha te irtad volna ezt a dalt te lettel volna a legboldogabb ember a foldon...Ami jo az jo nem lehet ra mondani hogy rossz ha szar lenne nem dontene vele meg rekordokat
2016. január 22. 15:26
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Ügyes !
2016. január 24. 11:41
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Most komolyan? Ízlések és pofonok. Valaki unja, oké, értem. De azt el kell ismerni, hogy a hangja gyönyörű. Abból meg marhára elegem van, hogy mindenki csak a Hellora figyel. Régebben is voltak olyan számai, amik fantasztikusak, mégis kevesen hallgatták.(Set fire to the rain, Love Story, Turning table, Skyfall) Ma pedig a 25 című albumán NEM csak a Hello van, hanem még rengeteg csodálatos szám.(When we were young, All i ask, Million years ago)
2016. január 25. 13:15
|
|
spanyollányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 239984 offline
|
Nagyon szép a Hello cimű dal.Az egyik kedvencem tőle.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: