8 dal, amire más szemmel tekintesz ezentúl
2016. január 20. 18:42
a gáz az, hogy rihanna meghallgatta a sia által felénekelt demót és egy az egyben az ő stílusát és hangszínét használta. a probléma csak "annyi", hogy sia érzelmeit már nem tudta beletenni...
2016. január 20. 18:50
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Jó cikk lett!
) :3
2016. január 20. 18:56
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Jó cikk lett. Miley-n énis meglepődtem.
2016. január 20. 19:08
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A Breakaway mindkét énekesnőtől jól hangzik
Ryan Tedder.ről meg köztudott,hogy kicseszett sok énekesnőnek szerezte a dalát.De a cikkben kicsit le van nyomva :/ Ő írt pl Adele-nek,Demi Lovato-nak is 1-1 dalt.
Ryan Tedder.ről meg köztudott,hogy kicseszett sok énekesnőnek szerezte a dalát.De a cikkben kicsit le van nyomva :/ Ő írt pl Adele-nek,Demi Lovato-nak is 1-1 dalt.
2016. január 20. 19:25
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szerintem semmi baj nincsen azzal, ha valaki a karrierje kezdetén elfogad tanácsokat és ütősebb dalokkal robban be a köztudatba..nyilvánvalóan utána már nem lesz szüksége ilyenekre
Pl. Miley-t, az 1D-t, Kelly-t ebből a szempontból teljesen megértem. Más az,ha az előadó már javában híres, egyszerűen nem tud dalt írni
2016. január 20. 20:10
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ezek közül csak Kelly és Miley dalát szeretem,de korábban hallottam is arról,hogy a Breakaway nem Kelly szerzeménye volt.Mondjuk szerintem nem volt tapasztaltabb előadó Avril,de azért jó,hogy vele műkődött együtt:
2016. január 20. 20:30
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
hm ezeket nemtudtam jo cikk lett
2016. január 20. 20:32
Érdekes míg Jesse McCarthy esetében ugyanaz a dal/szöveg nyálasnak tűnik, addig Leona tolmácsolásában valós érzelmekkel telik meg, megérint és hengerel.
Avril Breakaway-e elég nyögvenyelős. Kelly verziójához képest harmatgyenge. Kettejüket nem lehet egy lapon említeni, Kelly mind technikában, mind hangerőben felette áll.
A Party in the USA nem tartozik a kedvenceim közé. Mileytól szerintem jobb, mint Jessie J-től, aki ebben a számban/előadásban elég betegesnek tűnik.
A Kellys 1D számot nem ismertem, de meghallgatva szerintem tök mindegy is mihez nyúl Clarkson, az energia, szenvedély árad belőle.
A Sia által 15 perc alatt megalkotott és demora felénekelt Diamondsról már a korábbiakban írtam, a nő egy zseni. Rihanna meg no comment.
Bár imádom Faith Hillt és Shania Twaint (Ne-Yot viszont egyáltalán nem), de jó, hogy az Irreplaceable végülis Beyoncénál kötött ki. Amúgy ne kössük már ezt a számot a szólókarrierje kezdetéhez, az az era konkrétan az Austin Poweres Work it out-hoz (Foxxy Cleopatra), illetve a Crazy in Lovehoz (Dangerously in Love) köthető (2002-03) az ominózus szám pedig 2006-os vagy '07-es és legalább már egy tucat slágere megjelent neki.
Ryan Tedder Haloja sokkal inkább idézi Kelly Clarkson Already Gone-ját, de nagyon is bejönNE, ha pár hanggal lejjebb énekelné. Egyébiránt Beyoncétől ez a kedvenc számom (Destiny's Childos korszakot figyelmen hagyva).
Avril Breakaway-e elég nyögvenyelős. Kelly verziójához képest harmatgyenge. Kettejüket nem lehet egy lapon említeni, Kelly mind technikában, mind hangerőben felette áll.
A Party in the USA nem tartozik a kedvenceim közé. Mileytól szerintem jobb, mint Jessie J-től, aki ebben a számban/előadásban elég betegesnek tűnik.
A Kellys 1D számot nem ismertem, de meghallgatva szerintem tök mindegy is mihez nyúl Clarkson, az energia, szenvedély árad belőle.
A Sia által 15 perc alatt megalkotott és demora felénekelt Diamondsról már a korábbiakban írtam, a nő egy zseni. Rihanna meg no comment.
Bár imádom Faith Hillt és Shania Twaint (Ne-Yot viszont egyáltalán nem), de jó, hogy az Irreplaceable végülis Beyoncénál kötött ki. Amúgy ne kössük már ezt a számot a szólókarrierje kezdetéhez, az az era konkrétan az Austin Poweres Work it out-hoz (Foxxy Cleopatra), illetve a Crazy in Lovehoz (Dangerously in Love) köthető (2002-03) az ominózus szám pedig 2006-os vagy '07-es és legalább már egy tucat slágere megjelent neki.
Ryan Tedder Haloja sokkal inkább idézi Kelly Clarkson Already Gone-ját, de nagyon is bejönNE, ha pár hanggal lejjebb énekelné. Egyébiránt Beyoncétől ez a kedvenc számom (Destiny's Childos korszakot figyelmen hagyva).
2016. január 20. 21:00
Hát a Party In The U.S.A. Miley előadásában jobb..
2016. január 21. 04:31
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Hát van amiről nem tudtam, de egyértelmű, hogy a Diamonds Sia hangjával sokkal jobb, és Avrilnak is szerintem jobban áll a Breakaway, amin meglepődtem nagyon, hogy eredetileg neki szánták!
2016. január 21. 14:43
Nagyon tetszett ez a cikk, és bár a nagy részéről tudtam, jó volt meghallgatni így is. OceanSoul, te mindig eltalálod a lényeget.
2016. január 21. 15:04
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2016.01.20. 20:32)
Épp ellenkezőleg, az Already Gone idézi a Halót (Halo: 2008, Already gone: 2009). De valószínűleg azért a hasonlóság, mert mindkettőnek Ryan Tedder a szerzője.
Imádom Ryant, de ez a Halo tényleg bejövősebb lenne pár hanggal mélyebben, a Diamonds pedig nekem jobban tetszik RiRitől.
2016. január 21. 16:36
Nagyon jó cikk, nem is tudtam, hogy a Breakaway-t Avril írta.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: