Ezek minden idők legfülbemászóbb popzenei slágerei
2016. január 25. 17:06
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ahhoz képest az első 4-et nem is ismertem eddig.:/ Háát... Hiába műveletlen vagyok.
2016. február 06. 11:43
|
|
Henyvi80új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 220009 offline
|
Madonna the Queen of Pop,Michael Jackson forever!!!!!
Ugyanakkor Tina Turner is.
Nekem Madonna a kedvencem és a 16 évemmel én is ugy gondolom ők az igazi csillagok.Madonna még mais leradirozhatatlan a pop szakma egéről és többte tartom mint a nyávogós Taylor Swiftet vagy Miley Cyrust.A fent emlitettek igazi előadók,tehetségek és nem pedig Disney senkik.
Ugyanakkor Tina Turner is.
Nekem Madonna a kedvencem és a 16 évemmel én is ugy gondolom ők az igazi csillagok.Madonna még mais leradirozhatatlan a pop szakma egéről és többte tartom mint a nyávogós Taylor Swiftet vagy Miley Cyrust.A fent emlitettek igazi előadók,tehetségek és nem pedig Disney senkik.
2016. április 02. 19:22
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
Dancing Queen!!!
És a She loves you, természetesen...
És a She loves you, természetesen...
2016. április 16. 19:20
|
Can t read myúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 255271 offline
|
Rah-rah-ah-ah-ah-ah! Rommah-romma-ma-ah! Gaga-ooh-la-la! Azt sajnálom, hogy csak ezt említették meg, szerintem a Paparazzi és a Poker Face is nagyon fülbemászó. Beyoncé, Michael Jackson és Madonna is mind zseni, de nálam a Bad Romance viszi a pálmát!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: