Ezek minden idők legfülbemászóbb popzenei slágerei
2016. január 18. 17:29
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Misssha pacsi
Végre találtam egy TH rajongót
hát mondjuk igaz,h pop zenékrőp van szó de azért berakhattak volna egy számot,hisz pop-rockot játszanak
de teljesen egyetértek veled a többiben is
2016. január 18. 19:04
Egyébként én akármennyire is imádom a One Directiont, én sem írtam volna ide. Szerény véleményem szerint akármennyire jó a hangjuk, egyiküket sem hasonlítanám pl Michael-hez. Ahhoz még dolgozniuk kell *.*
2016. január 18. 19:07
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
https://www.youtube.com/watch?v=nMol0ZypWrs Whitneyt még nagyon hiányolom innen (ez a száma áll a szívemhez a legközelebb)
https://www.youtube.com/watch?v=ILWSp0m9G2U De ez a szám is eléggé ikonikusnak mondható (What a feeling - Irene Cara, de a Maniacot is linkelhetném)
https://www.youtube.com/watch?v=7oKPYe53h78 És ki ne ismerné ezt?
Igaz lehetne a végtelenségig írni ezt a listát, de azért ezek a számok tényleg ikonikusak.
https://www.youtube.com/watch?v=ILWSp0m9G2U De ez a szám is eléggé ikonikusnak mondható (What a feeling - Irene Cara, de a Maniacot is linkelhetném)
https://www.youtube.com/watch?v=7oKPYe53h78 És ki ne ismerné ezt?
Igaz lehetne a végtelenségig írni ezt a listát, de azért ezek a számok tényleg ikonikusak.
2016. január 18. 19:31
|
|
fromtheget-goúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 251282 offline
|
És hol az I Will Always Love You??
2016. január 18. 19:39
Az gáz ha én ezek közül csak a single ladiest és a bad romance-t ismerem?
2016. január 18. 19:53
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Ezek jó dalok:)
2016. január 18. 20:29
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Michael <3 <3 meg Beyonce <3
2016. január 18. 20:32
jesszus! hogyan létezik az, hogy egyesek nem ismerik madonnától a like a prayert?
az egyik legikonikusabb dala, számos feldolgozást megélt már. whitneytől inkább az i wanna dance with somebody illene ide a tartalma miatt, mintsem az i will always love you.
ha mindenki már emleget akkor én is hozok párat:
tina turner: (simply) the best
police/sting: every breath you take
bonnie tyler: hero, totally eclipse of the heart
survivor: eye of the tiger
europe: final countdown
aerosmith: crazy
the verve: bittersweet symphony
the cardigans: my favourite game, lovefool
sade: by your side
enigma: return to innocence
madonna: bármelyik száma 2000-ig bezárva melyhez klip is készült, kedvencem a power of goodbye goran visnic-kel
britney: habár csíptem ő annyira nem illik ide, max az oops i did it again v. a stronger esetleg a baby one more time, de igazán egyik se
cher: if i could turn back time kihagyhatatlan
mariah carey: vision of love, my all - az alsó regiszterei csodálatosak ebben a kettőben különösen
michael jackson: billie jean, thriller
u2: beatiful day, one
puff daddy/p. diddy & faith evans: i'll be missing you
fugees: killing me softly
r. kelly: i belive i can fly
céline dion: it's all coming back, because u loved me, power of love
santana: maria
robbie williams: angel
depeche mode: enjoy the silence
moby: natural blues
phil collins: against all odds (mariah előadása szintén fantasztikus), air tonight
bryan adams: everything i do it for you
guns n roses: november rain
....
ha mindenki már emleget akkor én is hozok párat:
tina turner: (simply) the best
police/sting: every breath you take
bonnie tyler: hero, totally eclipse of the heart
survivor: eye of the tiger
europe: final countdown
aerosmith: crazy
the verve: bittersweet symphony
the cardigans: my favourite game, lovefool
sade: by your side
enigma: return to innocence
madonna: bármelyik száma 2000-ig bezárva melyhez klip is készült, kedvencem a power of goodbye goran visnic-kel
britney: habár csíptem ő annyira nem illik ide, max az oops i did it again v. a stronger esetleg a baby one more time, de igazán egyik se
cher: if i could turn back time kihagyhatatlan
mariah carey: vision of love, my all - az alsó regiszterei csodálatosak ebben a kettőben különösen
michael jackson: billie jean, thriller
u2: beatiful day, one
puff daddy/p. diddy & faith evans: i'll be missing you
fugees: killing me softly
r. kelly: i belive i can fly
céline dion: it's all coming back, because u loved me, power of love
santana: maria
robbie williams: angel
depeche mode: enjoy the silence
moby: natural blues
phil collins: against all odds (mariah előadása szintén fantasztikus), air tonight
bryan adams: everything i do it for you
guns n roses: november rain
....
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2016. január 18. 21:00
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Mindegyiket imádom kivéve az Outkast Beyonce-t és Gagát és hiányolom Freddy Mercury-tól a show must go on-t,Céline Dion-tól az It's all coming back című számát Bon Jovi-tól a livin on a prayer-t és a Europe final countdown-t és a Whitesnake-től az Is this love
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.