Starity

Sztárok rangsorolása

3 oldal 1 2 3
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 10. 11:43 #41
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Tulajdonképpen egyik módszer sem ad igazán objektív képet adott híresség népszerűségéről. Éppen ezért ez a rangsorolás meglehetősen felesleges dolog.

Ha már mindenáron kell rangsor, akkor legyen több is. Például. XY ebben a kategóriában első, a másikban meg 49. a harmadikban meg 1821. és kész.

Az adott helyezések meg bőven elférnek az adatlapokon.

Az sem lenne hülyeség, ha nemzetiség szerint is lenne rangsor, meg mondjuk ha az énekeseket pl. be lehetne sorolni abba a műfajba, amit képvisel. Ha több műfajban is mozog, akkor értelemszerűen többet. És kiderülne, ki a legnépszerűbb rockénekes vagy ki a legnépszerűbb latin zenész ésatöbbi. Ezeknek sokkal több értelme lenne, mint egybeömleszteni mindenkit mindenkivel, akiknek sokszor semmi közük egymáshoz!
14 felhasználónak tetszik: wannascream, Dancsy, Ditty, Thora_90, Marlita, Riley13, Black Hearth2, Empress, Lizania, silenc, hana001, _ToTo_, Törpemókus, Luckie
2011. január 10. 16:34 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.10. 11:43)
Tulajdonképpen egyik módszer sem ad igazán objektív képet adott híresség népszerűségéről. Éppen ezért ez a rangsorolás meglehetősen felesleges dolog.
Ha már mindenáron kell rangsor, akkor legyen több is. Például. XY ebben a kategóriában első, a másikban meg 49. a harmadikban meg 1821. és kész.
Az sem lenne hülyeség, ha nemzetiség szerint is lenne rangsor, meg mondjuk ha az énekeseket pl. be lehetne sorolni abba a műfajba, amit képvisel. Ha több műfajban is mozog, akkor értelemszerűen többet. És kiderülne, ki a legnépszerűbb rockénekes vagy ki a legnépszerűbb latin zenész ésatöbbi. Ezeknek sokkal több értelme lenne, mint egybeömleszteni mindenkit mindenkivel, akiknek sokszor semmi közük egymáshoz!

Ez pl. nagyon jó ötlet, ugyanis én is gyakran szoktam mérgelődni azon, hogy miért népszerűbb egy Disney-sztár, vagy akár egy Playmate egy kiváló futballistánál vagy színésznél?
8 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Thora_90, KathPierce., Black Hearth2, Lizania, Luckie, silenc, Shenayla
2011. január 10. 17:58 #43
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Miah008 @ 2011.01.10. 16:34)
Ez pl. nagyon jó ötlet, ugyanis én is gyakran szoktam mérgelődni azon, hogy miért népszerűbb egy Disney-sztár, vagy akár egy Playmate egy kiváló futballistánál vagy színésznél?

Erről van szó! beer.gif
2012. július 22. 12:41 #44
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyetértek!
Lehetne pl ABC-sorrendbeli, meg mint írtad, nemzetiség szerinti, stb... sokkal jobb lenne, és legalább nem csak a Dizni-sztárok virítanának a jobb helyeken smileeee.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.10. 11:43)
3 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Lizania, Darkness
2012. július 22. 19:50 #45
- törölt felhasználó -    
Szerintem meg tök fölösleges lenne 10 féle kategóriába sorolni egy-egy sztárt. Ez is kb egy olyan rettentő fontos és életbevágó dolog, mint az, hogy ki a nap sztárja. Attól hogy a kedvenced az 5000. helyen áll, attól még jobban fogod szeretni mint az ötödik helyen állót, nem? Ehhez tennék be egy idézetet (az mindegy hogy ki írta és melyik sztárhoz), ami szerintem tökéletesen rávilágít arra amit mondani akarok:

Idézet
Igazi példaképnek és értékes embernek tartom, tehát nincs szüksége egy árva csillagra se ahhoz, hogy az én szívemben az első helyen legyen és maradjon, amíg világ a világ smileeee.gif

Emellett pedig nyilván nem lehet mindenkinek kedvezni a rangsorolással, szóval ez is egy megoldhatatlan téma.
Fogadjátok el, hogy a sok 10 éves akivel tömve van az oldal, az nem a tehetséget vagy azt fogja figyelembe venni hogy ki mit tett le az asztalra, hanem azt, hogy ki mennyire cuki, vándireksönös, meg bíberes, de ez világosan kiderül a cikkek alatti hozzászólásokból is.
beer.gif
13 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Lindsay019, Grace Benning, Pöttömke, Goddessa, _ToTo_, Törpemókus, LaTasha, Luckie, Bogi13, brigicyy, Black Hearth2, Darkness
2012. július 31. 22:40 #46
LaTasha
LaTasha
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 17822
Csatolások: 223670
Azonosító: 46320
A rangsorolás ötlet nem rossz dolog- de ez tényleg számít? Én például biztosan nem mennék fel xy adatlapjáért azért,hogy megnézzem hol hányadik mellow.gif
Bőven elég egy rangsorolás,amit a sztárról írt cikkek és a hozzá kapcsolódó fórumtémák mennyisége alapján rangsorolnának meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Darkness
3 oldal 1 2 3
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!