Kylie Jenner a fenekét mutogatja az Instagramon
2016. január 17. 12:56
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Liana410: *taps taps taps* gratulalok amiert leribancozod mikozben ez ossze se hasonlithato azzal a fogalommal. Raadasul az a legviccesebb az egeszben hogy ruha van rajta es semmilye sincs kint. De biztos neked van igazad
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. január 17. 13:08
ezt én személy szerint nem mondanám "fenék mutogatásnak". számtalan olyan kép van fent Insagramon, ahol az emberek hátrafelé állnak. akkor ők is mindannyian a feneküket mutogatják?
mellesleg addig, amíg nem meztelenkedik, mint egyesek, és úgy teszi fel magát a közösségi oldalakra, szerintem nincs is miről beszélnünk. illetve még annyi, hogy legalább neki jó az alakja és ezt miért nem oszthatná meg a világgal?
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. január 17. 16:45
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Egyetértek Khloe- val !
2016. január 17. 17:22
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
ezt nem nevezném fenékmutogatásnak.Azt hittem,hogy olyan fenék mutogatásra ért,mint egykor John Legend vagy Justin Bieber.erre nem tudok mit mondani.megérte rámenni Kylie instagrammjára és kiszedni a képet és időtöltés képpen hazudozni arról,hogy a fenekét mutaogatja.grat
2016. január 17. 19:21
|
|
Paige Hungary2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 237449 offline
|
Aknek van mit az mutogassa.Ha én így néznék ki és ilyen hátsóm lenne én is mutogatnám.
2016. január 18. 12:43
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
nem igazán értem minek ennyiszer lefotóznia a hátsóját? Szerelmes bele? Vagy annyira nagy önértékelés hiányban szenved hogy sokszor kell hallania, hogy jól néz ki?
Mert gondolom ilyen kommenteket kap.
2016. január 18. 17:21
Nem is tudom mit szólhatnék ehhez a cikkhet.Áhh megan.Ez szánalmas miért vagyis hogy a feébe juthat az eszébe ilyen furcsa ötlet.Én nem igazán birom ezt a csajt de mostmár mégjobban nem.
2016. január 20. 21:15
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Egyetértek Sabrinah.-val. Szánalom...
2016. január 22. 13:19
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Ez nem hír.
2016. január 22. 15:13
Nem értettem sose,hogy ilyenekről minek írni cikket..ti tudjátok...olyan feleslegesen fájdalmas.Nembaj legalább egyel nőtt a cikkeid száma..!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.