Kylie Jenner a fenekét mutogatja az Instagramon
2016. január 16. 16:27
Nem úgy volt, hogy fogadalmat tett, hogy kevesebb teló és közösségi oldal?
2016. január 16. 16:30
Huuuu ez most komoly? Azt gondolja hogy ettől népszerűbb lesz?'"'
2016. január 16. 16:45
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
ez lenne a nagy hír?! jesszus, azt hittem valami durvább, mondjuk a csupsz seggéről, de itt már a jelentéktelen dolgokról is cikket írnak..tipic
2016. január 16. 17:03
Ez aztán a hírérték. Kylie mindig is szerette megmutatni az alakját, nem tudom, ebben mi az újdonság.
2016. január 16. 17:52
Komolyan emberek! Kylie semmit nem csinál csak riszálgat az Instán, de semmi érdemlegeset nem csinált. Jótékonykodott? nem. Felszólalt valamilyen fontos ügyben? nem. Komolyan csinált valamit amiért értékes ember? nem
Na akkor meg hagyjuk..
Na akkor meg hagyjuk..
2016. január 16. 17:58
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Őszintén nem értem, hogy ez miért lenne baj?
Ha meztelenül pózolna,még az sem lenne a mi dolgunk, de akkor lehetne max. mondani, hogy ez igénytelen.
Szerintem Kylie egy aranyos, kedves lány és ezek a képek egyáltalán nem megbotránkozóak!
Egyébként pedig jó az alakja,miért baj az, ha ezt meg is mutatja?
Ha meztelenül pózolna,még az sem lenne a mi dolgunk, de akkor lehetne max. mondani, hogy ez igénytelen.
Szerintem Kylie egy aranyos, kedves lány és ezek a képek egyáltalán nem megbotránkozóak!
Egyébként pedig jó az alakja,miért baj az, ha ezt meg is mutatja?
2016. január 16. 18:09
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szerintem ebben semmi ízléstelen nincs, de a farmernadrágja egyáltalán nem tetszik. Amúgy szerintem csinos nő.
2016. január 16. 18:49
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
B.T.S.: Műtétes beavatkozással mindenkinek lehet jó alakja.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: