Feloszlik a KARA
2016. január 17. 15:24
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
cs.vera45, tessék, mit mondtál? ^^
2016. január 17. 18:18
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Ez már érezhető volt, de nagyon elkeserít, így olvasni róla. Emlékszem, hogy még a Step című számukkal ismertem meg őket. Annyit hallgattam utána, még anyum is kívülről fújta a szövegét:D Remélem még hallani fogok róluk... :/
2016. január 17. 20:11
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Nagyon sajnálom hogy ez így alakult
De azért remélem hogy még sokat fogok róluk hallani...
2016. január 18. 13:34
Idézet (cs.vera45 @ 2016.01.17. 15:39)
Csak arra céloztam, hogy elég korán felbomlottak, 9 év nem sok idő. És arra, hogy nem kicsit hasonlítanak egymásra 
Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.
2016. január 18. 13:47
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Mindig a legjobb bandáknak kell feloszlani?!?
... Ez a hír most kicsit sokkolt..de azért remélem, hogy a zenei pályájukat nem fejezik be és szóló énekesként is sokat hallhatunk majd róluk♥
2016. január 18. 18:01
Hát én erről semmit sem tudtam. Nagyon sajnálom, mert mostanában kezdtem őket egyre jobban megkedvelni, erre tessék... mikor megláttam a cikkek között, egy ütést kihagyott a szívem. Ez tényleg nagyon szomorú. Remélem tényleg nem tűnnek el végleg, és még sokat hallhatunk róluk, mégha külön is..
2016. január 18. 19:21
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Pedig szerettem a KARAt!!
2016. január 22. 23:58
Debütáltatják az Aprilt, de a régi csapataikkal nem tudnak foglalkozni megfelelően... Ennek fényében pedig annak is aztán hatalmas értelme volt, hogy elindították azt a Kara projektet... Dél-Korea legértelmesebb ügynöksége megérdemel egy tapsot...
Bár a Kara stílusban sose volt az én világom, mindegyik tagot szerettem és ezért is vagyok úgy vele, hogy jól tették. A DSP-nél ezerszer jobb ügynökségek vannak, itt persze csak az a rossz, hogy most egy igazán jó kis lánycsapatot kaszált el a cég. Az egész ügy másik nagy vesztese a rajongók mellett pedig Youngji, szegény lány nagy reményekkel debütált most meg a karrierje úgy omlott össze, mint egy kártya vár... A négy lány közül neki lesz a legnehezebb (szerintem).
Aminek nagyon örülnék, ha az AJAX srácok is felkelnének és sürgősen ott hagynák a céget...
Bár a Kara stílusban sose volt az én világom, mindegyik tagot szerettem és ezért is vagyok úgy vele, hogy jól tették. A DSP-nél ezerszer jobb ügynökségek vannak, itt persze csak az a rossz, hogy most egy igazán jó kis lánycsapatot kaszált el a cég. Az egész ügy másik nagy vesztese a rajongók mellett pedig Youngji, szegény lány nagy reményekkel debütált most meg a karrierje úgy omlott össze, mint egy kártya vár... A négy lány közül neki lesz a legnehezebb (szerintem).
Aminek nagyon örülnék, ha az AJAX srácok is felkelnének és sürgősen ott hagynák a céget...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: