Tavaly számolt be a svéd csillag arról, hogy felhagy az énekléssel, ám ez a gondolat nem volt túl hosszú életű, ugyanis amellett, hogy továbbra is építi szólókarrierjét, első zenekarához, az Alyson Avenue-hoz is visszatért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatérésre készül Anette Olzon
2016. január 15. 13:31
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2016. január 15. 13:40
Na ne, akkor mégsem lesz ápolónő?!
Komolyra véve nem tudom, hogy mit gondoljak róla, mint emberről, mert összevissza beszél, énekesnőként pedig a teljesítménye pont annyira stabil, mint a mentalitása. Azért sok sikert + miegymást kívánok neki, szerintem az A.A.-ban jobban is érezhette magát és nem lesz akkora a nyomás (megfelelési kényszer) rajta, mint a Nightwishben, ahol Tarja szelleme örökre kísértette.
Komolyra véve nem tudom, hogy mit gondoljak róla, mint emberről, mert összevissza beszél, énekesnőként pedig a teljesítménye pont annyira stabil, mint a mentalitása. Azért sok sikert + miegymást kívánok neki, szerintem az A.A.-ban jobban is érezhette magát és nem lesz akkora a nyomás (megfelelési kényszer) rajta, mint a Nightwishben, ahol Tarja szelleme örökre kísértette.
2016. január 16. 08:45
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
Hmmmmmmm....
Szeretem a hangját és szerintem meg is fogom hallgatni az új dolgait, de egyetértek azzal, hogy nehéz kiigazodni rajta. Nem várok sokat, de ha már valaki ezt a pályát választja nem kéne fél évente meggondolni magát, hogy mit is akar... úgy tűnik a pénz nagy úr
Szeretem a hangját és szerintem meg is fogom hallgatni az új dolgait, de egyetértek azzal, hogy nehéz kiigazodni rajta. Nem várok sokat, de ha már valaki ezt a pályát választja nem kéne fél évente meggondolni magát, hogy mit is akar... úgy tűnik a pénz nagy úr
2016. január 16. 16:39
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
well, erre kíváncsi vagyok őszintén szólva
szerintem jobb neki úgy, hogy nem Tarja árnyékában van, és egyébként remek énekesnő, csak nem szimfonikus metálhoz...
szóval, tolják neki, én várom nagyon
szerintem jobb neki úgy, hogy nem Tarja árnyékában van, és egyébként remek énekesnő, csak nem szimfonikus metálhoz...
szóval, tolják neki, én várom nagyon
2016. január 17. 19:24
|
atesz-91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 247736 offline
|
Ő is emberből van, én is sokszor mondok olyan dolgokat, amiket nem gondolok teljesen komolyan. Jó, persze, az ő hirtelen fellángolásait több ember tudja meg, mint az enyémet. Tarját imádom szólóban, remélem, Anette is megtalálja a helyes ösvényt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: