Starity

Visszatérésre készül Anette Olzon

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 15. 13:31 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Tavaly számolt be a svéd csillag arról, hogy felhagy az énekléssel, ám ez a gondolat nem volt túl hosszú életű, ugyanis amellett, hogy továbbra is építi szólókarrierjét, első zenekarához, az Alyson Avenue-hoz is visszatért.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. január 15. 13:33 #2
- törölt felhasználó -    
Na az jó!!!......
2016. január 15. 13:40 #3
- törölt felhasználó -    
Na ne, akkor mégsem lesz ápolónő?! rohog.gif

Komolyra véve nem tudom, hogy mit gondoljak róla, mint emberről, mert összevissza beszél, énekesnőként pedig a teljesítménye pont annyira stabil, mint a mentalitása. Azért sok sikert + miegymást kívánok neki, szerintem az A.A.-ban jobban is érezhette magát és nem lesz akkora a nyomás (megfelelési kényszer) rajta, mint a Nightwishben, ahol Tarja szelleme örökre kísértette.
2016. január 16. 08:45 #4
Lillith66
Lillith66
új tag

StátuszMindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. =)
Hozzászólás: 97
Csatolások: 0
Azonosító: 118241
Hmmmmmmm....
Szeretem a hangját és szerintem meg is fogom hallgatni az új dolgait, de egyetértek azzal, hogy nehéz kiigazodni rajta. Nem várok sokat, de ha már valaki ezt a pályát választja nem kéne fél évente meggondolni magát, hogy mit is akar... úgy tűnik a pénz nagy úr wink.gif
2016. január 16. 16:39 #5
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
well, erre kíváncsi vagyok őszintén szólva
szerintem jobb neki úgy, hogy nem Tarja árnyékában van, és egyébként remek énekesnő, csak nem szimfonikus metálhoz...
szóval, tolják neki, én várom nagyon biggrin.gif good.gif
2016. január 17. 19:24 #6
atesz-91
atesz-91
új tag

StátuszYou are so good to me, if you a bad kid baby. :)
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 247736
Ő is emberből van, én is sokszor mondok olyan dolgokat, amiket nem gondolok teljesen komolyan. Jó, persze, az ő hirtelen fellángolásait több ember tudja meg, mint az enyémet. Tarját imádom szólóban, remélem, Anette is megtalálja a helyes ösvényt.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok