Szívfacsaró búcsút vett Alan Rickmantől a Harry Potter szereplőgárdája
2016. január 15. 18:30
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Pitoooon
!
2016. január 15. 19:57
Annyira szívbemarkolóak ezek a sorok. Olyan, de olyan hihetetlen és megdöbbentő számomra; egyszerűen képtelen vagyok könnyek nélkül elolvasni Danielék búcsúját. Nyugodjon békében a világ egyik legcsodálatosabb színésze - és embere!
2016. január 15. 21:00
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Annyira megható ez... Nagyon szerettem Alant, Nyugodjon békében!!!
2016. január 15. 21:14
Még mindig hihetetlen ez az egész. Nagyon szépeket mondtak róla a kollégái.
Nyugodj békében Alan!
Nyugodj békében Alan!
2016. január 15. 22:27
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
A videó alatt végig a könyeimmel küzdöttem. Alan fantasztikus ember volt. Nagyon nagyon tiszteltem és szerettem őt. A halálhíre teljesen lesokkolt. Még mindíg képtelen vagyok elhinni,hogy elment. Daniel bucsúját én sem tudtam könnyek nélkül elolvasni. Nyugondjon békében drága Alen Rickman.
2016. január 16. 08:04
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Még mindig le vagyok sokkolva, nyugodj békében, drága Alan! Sosem fogunk elfelejteni, hatalmas színész VAGY! (Csak egy kis javítás:Emma Thompsonnal a felsorolt filmeken kívül még a Téli vendégben és az Áruló csókjában is együtt dolgozott, és nagyon jó barátok voltak. Részvétem a családnak és az összes ismerősének, köztük a barátainak is.
2016. január 16. 11:01
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Nyugodj Békében!! Nagyot alkottál! <3
2016. január 16. 11:28
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Gyönyörű búcsú egy fantasztikus embertől. Számomra még mindig felfoghatatlan jogy elment. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni. Imádtam őt, mint embert, mint férfit, mint színészt. A legnagyobbak egyike. Igazi, hihetetlen tehetség volt, nemcsoda hogy még Kevin Costner is féltékeny volt rá.
Alan örökké megőrizlek emlékezetemben!!!
Alan örökké megőrizlek emlékezetemben!!!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. január 16. 17:41
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Alan Rickmant! Nyugodj békében!!
2016. január 16. 18:18
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
Nyugodjon békében!
Fantasztikus ember volt.
Fantasztikus ember volt.
2016. január 16. 19:16
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Egy leszek azok közül az emberek közül, akik soha nem fogják elfelejteni. Idős koromban, majd mikor az unokáimnak megmutatom a filmjeit, mesélek róla nekik, mesélek arról milyen nagyszerű ember volt és arról, hogy gyerekkorom egyik legmeghatározóbb színésze volt.
Pénteken az iskolában teljesen használhatatlan voltam mind fizikailag, mind szellemieg. Még most is furcsán érzem magam. Keletkezett egy lyuk a szívemben, ami soha nem fog teljesen eltűnni.
Egyébként gyönyörű megemlékezések, remek videó. Nyugodjon békében, Mr. Rickman.
Pénteken az iskolában teljesen használhatatlan voltam mind fizikailag, mind szellemieg. Még most is furcsán érzem magam. Keletkezett egy lyuk a szívemben, ami soha nem fog teljesen eltűnni.
Egyébként gyönyörű megemlékezések, remek videó. Nyugodjon békében, Mr. Rickman.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.