Adele sikere továbbra is folytatódik: a napokban a pop királynőjeként számon tartott Madonnát körözte le az Egyesült Királyságban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele lekörözte Madonnát
2016. január 15. 13:18
Madonna már 3 évtizede van a topon, stílust diktált, a mai napig belőle merítenek "ihletet", ne akarjuk már lealacsonyítani az érdemeit/eredményeit holmi albumeladási számokkal. Adele egy kellemes hangszínű, tehetséges énekesnő, de ennyi s nem több. Nem értem a nagy őrületet, ami övezi, mivel nála hangi adottságokat, technikai tudást tekintve sokkalta jobb énekesek is vannak/voltak, de negyede akkora elismerést nem kaptak/kapnak, mint (most) Ő. Szerintem az új albumával nem sikerült felülmúlnia az előzőt, sőt mi több számomra(!) rövid idő után unalmassá vált, ugyanazt a hangszínt és technikát használja minden egyes számában, így hamar elszállt a "varázs" (ismételten hozzátenném; számomra). A cikk utolsó soraiban említett Dido is pontosan ugyanez a kategória, kellemes és nyugtató, de rövid időn belül unalmassá válik.
Ha a rádióban bejelentenék, hogy Adeletől egymás után 5 random számot adnának, a második, de a legjobb esetben is már a harmadik után más állomást keresnék, míg Madonnánál olyan színes a paletta, hogy érdeklődve várnám melyik slágere csendül fel következőként.
Ha a rádióban bejelentenék, hogy Adeletől egymás után 5 random számot adnának, a második, de a legjobb esetben is már a harmadik után más állomást keresnék, míg Madonnánál olyan színes a paletta, hogy érdeklődve várnám melyik slágere csendül fel következőként.
2016. január 17. 18:03
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Na jó, a kettő össze sem hasonlítható. Mindketten hatalmas tehetségek, de más stílust képviselnek. Madonna 3 évtizede van a pop szakmában, egy igaz ikon, rengeteget tett le az asztalra. Ezzel szemben Adele azért nem olyan rég robbant be a köztudatba, mégis (szerintem) jobb hanggal rendelkezik, mint Madonna. Ahhoz képest, hogy ilyen fiatal, óriási rekordokat döntöget. Azt kicsit utálom, amikor azt mondják, hogy ő keveset tett le az asztalra, mert persze, de Madonna 57 ő meg 27, vagyis kb. 30 év különbség van köztük, vagyis még nem is tudott volna annyi mindent csinálni. Ki tudja, szerintem Adele neve is fennmarad, és akkor majd ő lesz az ikon. De Madonna tényleg rengeteg dalt készített már, és én nagyon tisztelem. Mindkettőjükért oda-meg vissza vagyok, de a kettőt nem lehet összevetni.De egy duettnek nagyon-nagyon örülnék:)
2016. április 28. 16:46
Nem csodálkozok. Adele tehetségesebb és szimpatikusabb mint Madonna, legalábbis nekem.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: