Lucy Hale azt reméli, hogy tragédiával végződik a Pretty Little Liars
2016. január 16. 00:36
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
Amúgy Sasha elég rendesen meghízott a régi epizódokat nézve,ami szerintem egyáltalán nem probléma,de azért hébe hóba edzheten az egészséges testúly érdekében
2016. január 16. 14:14
Érdekes gondolat, de én jobban örülnék, ha jó lenne a vége.
2016. január 16. 15:48
érdekes godolat-ez már biztos. bármi lessz a vége nekem hiányozni fog ez a sorozat. Nekem mindegy, hiszen kedvenc sorozatainktól nehéz megválni. Szerencse hogy mindig lesznek ujak..
2016. január 17. 12:04
Szerintem egy szomorú befejezés a történet fényében sokkal valóságosabb lenne. Egyetértek velük, ez egy jobb megoldás.
2016. február 19. 17:53
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
Hát attól is szomorúak lesznek a rajongók, ha véget ér a sorozat, úgyhogy nem tartom jó ötletnek a tragédiát is. :/
2016. március 10. 13:43
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
egyetértek Luluval
én unom már hogy mindig minden jól végződik :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: