Gyász: Elhunyt Alan Rickman
2016. január 19. 18:34
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nagyon sajnálom, kiváló ember és színész volt! nyugodjan békében!
2016. január 23. 17:03
Claire12 nagyon sok embert megviselt a hír,köztük engem is,mivel egy hihetetlen ember volt...
2016. január 23. 22:18
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
még mindig nehéz elhinni,hogy meghalt szegény,nagyon szomorú ez...
2016. január 24. 16:17
Pár napja tudom, hogy meghalt, ezért most erőt vettem magamon, és írok a cikkhez. Amikor nyilvánosságra került a halála, a bátyám megkérdezte, hogy mit szólok hozzá, hogy meghalt. Azt hittem, hogy csak a Harry Potterről beszél, amelyben meghalt Alan karaktere. Aztán este, amikor nézegettem az oldalt, teljesen lesokkolódtam. El sem tudtam hinni, hogy már nem lélegzik. Hogy már nem kapja meg az Oscart, és nem mellesleg, azért az eseményért már régóta várok, hiszen ha valaki, akkor ő is igazán megérdemelt volna egyet. Még mindig nem tudom elhinni, hogy már nem látja a tavasz első meleg napsugarát felkelni, és hogy már nem fogja látni a világ apró csodáit. A legtöbb, amit kívánhatok neki, hogy nyugodjon békében és ezt a békességet a halálon túl semmi se zavarja meg.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: