Gyász: Elhunyt Alan Rickman
2016. január 14. 18:04
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Hé.. Ti ott fent.. Miért az igazi legendákat veszitek el tőlünk?.. Nyugodjon békében. Nagyon sokat jelentett nekem ez az ember, fantasztikus színész volt..
2016. január 14. 18:04
El sem tudom hinni. Nagyon meglepett ez a hír. Csodás színész volt. Nyugodjon békében!
2016. január 14. 18:40
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy itt hagyott bennünket ez a csodálatos ember. Kétség kívül a színészvilág egyik legnagyobbika volt, aki olyan mértékű szeretettel és elhivatottsággal bírt a szakmája iránt, mint csak kevesek. Zseniális tehetség volt, egy igazi legenda, akit megannyi, fantasztikus alakításával örökre a szívembe zártam. Nyugodj békében, drága Alan!
Nagyon fogsz hiányozni!
2016. január 14. 18:41
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Nyugodj békében Alan Rickman... Elmentél és veled együtt meghalt a gyerekkorom egy darabja... :'(
“Dumbledore watched her fly away, and as her silvery glow faded he turned back to Snape, and his eyes were full of tears.
"After all this time?"
"Always," said Snape.”
“Dumbledore watched her fly away, and as her silvery glow faded he turned back to Snape, and his eyes were full of tears.
"After all this time?"
"Always," said Snape.”
2016. január 14. 18:50
Mikor először olvastam egy másik oldalon, nem hittem el.
Szegény.
2016. január 14. 18:58
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Lesújtott a hír.Nem akartam elhinni.Még most se akarom.Küszködöm a könnyeimmel.Mert számomra ő egy végtelenül szeretett teljes, fantasztikus színész.Példa értékű színész, nagy legenda, és egy csodálatos ember. Kedvenc alakításom tőle ahogy szerintem sokan másoknak is Piton. Ez a 2016 mit tartogat még a legendák számára ? Nyugodj Békében drága Alan.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. január 14. 19:05
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Jaj Piton professzor
Annyira sajnálom, jó színész volt. Nyugodjon békében.
2016. január 14. 19:17
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Annyira megdöbbent ez a hír. Istenem! Ezt nem tudom elhinni.
2016. január 14. 19:29
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
A TV-ben hallottam először a hírt. Felkiáltottam, mert nem akartam elhinni. Aztán elkezdtem sírni, nagyon lesújtott a hír. Kétségkívül egy csodálatos tehetségű ember volt, a legnagyobb kedvenceim között. Még biztosan megkönnyezem sokszor, főleg a filmjei közben... Nyugodjon békében! Soha nem fogom elfelejteni.
2016. január 14. 19:29
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Micsoda???? Én ezt nem akarom elhinni ;( Imádtam Alan-t. Jelenleg sokk hatása alatt vagyok....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.