A One Direction-srácok tönkreteszik Kendall Jenner és Gigi Hadid barátságát
2016. január 15. 03:30
|
|
ShinRaNaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.14. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 246524 offline
|
Nem azért, de nem tudom felfogni, miért hat ki a barátságukra hogy Zayn és Harry utálja egymást, max nem mennek páros randira, ennyi, amúgy miért kéne emiatt "eltávolódniuk"?
2016. január 15. 05:42
Hát ennyi miatt nem kéne megromolnia a kapcsolatuknak. De majd kiderül....
2016. január 15. 11:49
|
|
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline
|
En a lanyok helyeben nem hagynam hogy ket pasi miatt menjen tonkre a kapcsolatuk. A fiukkal barmikor szakithatnak vagy forditva de az ilyen baratsag orok. Nem kellene eldobni egy putokalandert amirol nem tudjuk meddig tart. Max 2-3 honap vagy kicsivel tobb.. a lanyok helyeben en megprobalnam kibekiteni a sracokat es felnyitni a szemuket hogy ez nem mehet igy tovabb. Ha ez pedig nem jonne be akkor nem engednem hogy a legjobb baratnom es kozem alljon ket pasi gyuloljozese. De ez csak az en velemenyem.
2016. január 15. 12:01
|
|
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline
|
Teljesen egyetertek a velemenyeddel Pityang, DE!!!
Te most Zaynt okolod azert mert o kezdte el ezt a nem beszelek a bandaval dolgot?! Reszben igazad van de mi van ha eppen azert viselkedett Zayn igy mert fajt neki hogy a fiuk nem alltak ki mellette.. nem alltak ki a dontese mellett hogy neki bizony elege van es kilep. Szerintem Zaynnek egyszeruen csak rosszul esett hogy a legjobb baratai nem alltak ki mellette es cserben hagytak.
Te mit tennel ha a negy legjobb baratnod elfordulna toled egy dontesed miatt?? Pl.: oten ti vagytok az elvalaszthatatlan legjobb baratnok az egesz vilagon es mondjuk tovabb tanultok.. negyen x suliba akarnak menni de te pedig y suliba. Ertheto hogy inkabb oda mesz ahova te akarsz hogy kovesd az almaidat es azt csinalhasd amit akarsz. Igy ok is azt csinaljak amit akarnak es senki sem serul. DE!! Ok beragnak rad es nem allnak veled szoba. Ezek utan ne mond nekem hogy nem szapulod oket mert nem alltak melletted es nem ertettek meg a dontesedet.
Erted mar??
Te most Zaynt okolod azert mert o kezdte el ezt a nem beszelek a bandaval dolgot?! Reszben igazad van de mi van ha eppen azert viselkedett Zayn igy mert fajt neki hogy a fiuk nem alltak ki mellette.. nem alltak ki a dontese mellett hogy neki bizony elege van es kilep. Szerintem Zaynnek egyszeruen csak rosszul esett hogy a legjobb baratai nem alltak ki mellette es cserben hagytak.
Te mit tennel ha a negy legjobb baratnod elfordulna toled egy dontesed miatt?? Pl.: oten ti vagytok az elvalaszthatatlan legjobb baratnok az egesz vilagon es mondjuk tovabb tanultok.. negyen x suliba akarnak menni de te pedig y suliba. Ertheto hogy inkabb oda mesz ahova te akarsz hogy kovesd az almaidat es azt csinalhasd amit akarsz. Igy ok is azt csinaljak amit akarnak es senki sem serul. DE!! Ok beragnak rad es nem allnak veled szoba. Ezek utan ne mond nekem hogy nem szapulod oket mert nem alltak melletted es nem ertettek meg a dontesedet.
Erted mar??
2016. január 15. 16:00
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Tényleg nagy barátság lehet ! Én még abban sem hiszek ,hogy Gigi&Kendall tényleg szerelmesek lennének a fiúkba (ezt is csak a hírnévért csinálják). Nem tudom mi az igazság de szerintem semmi jó nem lesz ebből .
2016. január 17. 00:59
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Gratulálok a barátságuknak, ha a fiúk szétszakítják. (Y) Amúgy meg oké, hogy kilépett Zayn. De jó lenne ha nem úgy tartaná fent magát és a népszerűségét, hogy az állítólagos volt legjobb barátairól és testvéreiről negatívan nyilatkozik! Ne csodálkozzon ha nem beszélnek vele miután lenézően beszélt az albumról, megérdemli! Amúgy visszatérve Kendallékre: kicsi ésszel áldotta volna meg őket a jó Isten, akkor simán megtudnák oldani ezt anélkül, hogy tönkre menne a barátságuk. Max nincs duplarandi, ennyi.
2016. január 17. 10:06
Ha tényleg hagyják, hogy ennyitől vége legyen a barátságuknak, akkor nem is volt ez annyira életre szóló, mint az híresztelve volt.
2016. január 19. 14:43
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Akkor b*zd meg , ne "járjon" Harryvel, ilyen egyszerű
2016. január 19. 18:38
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
hát ha ennyitől eltávolodnak egymástól..nem is tudom...fura
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

1 felhasználónak tetszik: