A One Direction-srácok tönkreteszik Kendall Jenner és Gigi Hadid barátságát
2016. január 14. 17:06
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Garatulalok nekik hogy ennyin össze vesznek
2016. január 14. 17:07
Ha ez történne velem, és a legjobb barátnőmmel, inkább megbeszélném vele. Ez így egy gyerekes viselkedés, és akármennyire szeretem Gigit és Zaynt együtt, nem hiszem, hogy olyan hosszútávú jövője lesz a kapcsolatuknak. /mondjuk ez nem teljesen biztos/ Harry meg Kendallre inkább nem mondok semmit, biztos nem olyan rossz a csaj, ha Harry lát benne valamit, de ez sem lesz hosszú életű véleményem szerint. Ezért pedig igazá felesleges feláldozni egy barátságot.
2016. január 14. 17:21
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Ha e miatt megy tönkre a barátságuk akkor nem is igazi barátok.
2016. január 14. 17:27
Hát én úgy gondolom, hogy ha emiatt veszekszenek,akkor nem is szeretik egymást igazán. Én tutira megbeszélném a legjobb barátnőmmel, és próbálnám megszeretni a barátját, és ő is az enyémet..
2016. január 14. 17:43
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Milyen barátság ez, ha a pasijaik között lévő feszültség kihat a kapcsolatukra? Ennek amúgy sem szabadna megtörténnie, ha már olyan nagyon jó barátnők hírében állnak, de, ha mégis ez a helyzet, az lenne a minimum, hogy megbeszélik. A problémák nem szoktak maguktól megoldódni, csak ha tesznek is érte.
2016. január 14. 18:02
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Omm oké ha e miatt nincsenek már jobban akkor elég gáz barátságuk lehetett mert ez nem ok arra hogy ne legyenek jóban!
2016. január 14. 18:04
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Na jó, nagyon-nagyon sok gondolat cikázott végig a fejemen, miközben ezt olvastam, de azért álljuk már meg egy szóra és gondoljuk ezt végig értelmesen! Ha Gigi és Kendall tényleg ekkora világra szóló jóbarátnők, akkor nem hinném hogy az lenne az igazi gond, hogy két sráccal randiznak. Én inkább azt látom hogy mind a kettő a kialakuló kapcsolatra, és nem a barátságra gondol, ráadásul tegyük hozzá hogy tudtommal Harry most Londonban van, Zayn pedig ha jól tudom Amerikában. Na most, azt nem tudom hogy Kendall vele ment-e egyáltalán, mindenesetre még ha nem is, akkor is inkább az újdonsült barátjával, és nem a barátnőjével foglalkozik. Teljesen normális jelenség, szerintem mindenki ismeri...
Aztán azt is tegyük hozzá hogy Zayn elmehet a jó büdös fenébe - már bocsánat - mert ha jól emlékszem ő maga tolta le Louis Twitteren, ezek után nem gondolom hogy a srácok tették meg a szétszakadó barátság felé az első lépést, sokkal inkább Zayn, aki önpusztító üzemmódba váltott az eltelt közel egy év alatt. Vagy én emlékeznék rosszul? Nem, pontosan emlékszem rá hogy így történt, engem ne próbáljanak azzal beetetni hogy nem Zayn kezdte az egészet...
Nem mellesleg ha még ezek mellé úgy is állítja be magát, mint a szerény áldozatot, azzal tényleg csak a haragomat és nem a megértésemet vívja ki, isten bocsássa meg nekem!
Én azt hiszem Harry igen is jogosan haragszik rá, ahogyan a másik négy fiú is, jogosan érezhetik magukat cserben hagyva, becsapva, átverve és kihasználva, még akkor is ha tudják, hogy Zayn csak az álmait követte, nem érezte magát jól a bandában. Itt nem arról van szó hogy kilépett, itt arról van szó hogy HOGYAN is történt az a bizonyos kilépés, szerintem erre senkit sem kell emlékeztetnem.
Az meg hogy a barátnők szétválását a két fiúra kenik, az meg már a pofátlanság legteteje, már bocsánat Mirror, de ha valakik igazán jó barátnők, nem a barátaik fogják szétszakítani őket. Ha mégis hagyták, akkor egyszerűen nem voltak eléggé jó barátnők, hiszen két ember kell egy barátsághoz, hozzátenném.
Ja, és persze remélem mindenki tudja hogy én mennyire viszolygok Kendalltől - lehet ezért hibáztatom - de nem kell rögtön elkezdenie ömlengeni Instán, pontosan ez az amitől ki kell hogy dobjam a taccsot.
Aztán azt is tegyük hozzá hogy Zayn elmehet a jó büdös fenébe - már bocsánat - mert ha jól emlékszem ő maga tolta le Louis Twitteren, ezek után nem gondolom hogy a srácok tették meg a szétszakadó barátság felé az első lépést, sokkal inkább Zayn, aki önpusztító üzemmódba váltott az eltelt közel egy év alatt. Vagy én emlékeznék rosszul? Nem, pontosan emlékszem rá hogy így történt, engem ne próbáljanak azzal beetetni hogy nem Zayn kezdte az egészet...
Én azt hiszem Harry igen is jogosan haragszik rá, ahogyan a másik négy fiú is, jogosan érezhetik magukat cserben hagyva, becsapva, átverve és kihasználva, még akkor is ha tudják, hogy Zayn csak az álmait követte, nem érezte magát jól a bandában. Itt nem arról van szó hogy kilépett, itt arról van szó hogy HOGYAN is történt az a bizonyos kilépés, szerintem erre senkit sem kell emlékeztetnem.
Az meg hogy a barátnők szétválását a két fiúra kenik, az meg már a pofátlanság legteteje, már bocsánat Mirror, de ha valakik igazán jó barátnők, nem a barátaik fogják szétszakítani őket. Ha mégis hagyták, akkor egyszerűen nem voltak eléggé jó barátnők, hiszen két ember kell egy barátsághoz, hozzátenném.
Ja, és persze remélem mindenki tudja hogy én mennyire viszolygok Kendalltől - lehet ezért hibáztatom - de nem kell rögtön elkezdenie ömlengeni Instán, pontosan ez az amitől ki kell hogy dobjam a taccsot.
2016. január 14. 18:05
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
egyetértek az alttam szólókkal, ha szóba sem állnak amiatt h a pasiaik utálják egymást akkor nem is igazi barátok
2016. január 14. 18:11
Ez eddig a legszánalmasabb kifogás amit valaha hallottam
Most komolyan két pasi kicsinyes viselkedése miatt vetnek véget a barátságuknak?? "Chh"ez már tényleg nagyon szánalmas.....
2016. január 14. 18:21
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Én úgy gondolom, hogy attól, hogy nincsenek már annyira jóba a fiúk, attól nem kell egy barátságnak tönkre mennie ha annyira jó barátság volt...
Persze nem láthatunk mögé, ez csak az én véleményem.
De nem hiszem, hogy bármelyik fiú is kicsavarná a lány kezéből a telefont ha a másikat szeretné felhívni..
Persze nem láthatunk mögé, ez csak az én véleményem.
De nem hiszem, hogy bármelyik fiú is kicsavarná a lány kezéből a telefont ha a másikat szeretné felhívni..
2016. január 14. 18:27
|
|
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline
|
Nevetséges,ha tényleg olyan nagy barátnők nem utálják meg egymást.Komolyan szánalmas,hogy a srácokra kenik!Amúgy meg szerintem Harry,Liam,Louis és Niall jogosan haragszik Zaynre.:/
2016. január 14. 19:58
|
|
Liana410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.09. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 235744 offline
|
Ket utca szeli
Ezzel sajatmaguknak artanak, lehet hogy mondjuk a fiukat mellozni kellett volna es akkor semmi gond nem lenne.Szegeny Zaynt es Harryt sajnalom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: